YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 16:13:11
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi :
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi :

Kişisel Bilgiler

DR. ÖĞR. ÜYESİ SEDA ÖZGEN




  • E-posta: sozgen@karatekin.edu.tr
  • Bağlı Birimi : Gıda Teknolojisi
  • İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 8357

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2010 - 2014

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Domatesten likopen izolasyonuna yönelik monodispers kromatografik kolon dolgu maddelerinin sentezi, likopenin saflaştırılması ve enkapsülasyonu

Yüksek Lisans

2008 - 2010

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Çilek meyvesinden doğal aroma bileşenlerinin katı faz ekstraksiyon sistemleriyle elde edilmesi ve karakterizasyonu

Lisans

2003 - 2008

MERSİN ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Mühendislik Temel Alanı

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
YARDIMCI DOÇENT
2014 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Bölüm Başkan Yardımcısı
2014 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER
Kara mürverden (Sambucus nigra L.) derin ötektik çözücüler ile biyoaktif bileşenlerin ekstraksiyonu ve bileşenlerin karakterizasyonu
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
RUVEYDA EYMEN ALPTEKİN(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023

Hodan tohumu Borago officinalis L. yağı enkapsülasyonu
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
MELİKE KÖKSAL(Öğrenci),Yüksek Lisans,2022

Kara havuç antosiyaninlerinin enkapsülasyonu
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SANUBAR SARDARBAYLI(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021

Keten tohumu ve zencefil oleoresinlerinin mikroenkapsülasyonu ve enkapsülasyon parametrelerinin optimizasyonu
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Tarım ve Yaşam Bilimleri Anablim Dalı
BÜŞRA ŞAHİN(Öğrenci),Yüksek Lisans,2019

Dersler

VERİLEN DERSLER

GMÜ 305 Kütle Transferi,2020-2021,Lisans (Türkçe)

GMÜ 402 Gıda Teknolojisi II,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GMÜ581 Alternatif Koruma Yöntemleri,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 581Gelişmiş Ekstraksiyon Teknikleri,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 432 Gıda Muhafaza Yöntemleri ve Raf Ömrü,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GMÜ 322 “Gıda Ambalajları ve Teknolojisi,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GMÜ 305 Kütle Transferi,2019-2020,Lisans (Türkçe)

gıda biyokimyası,2015-2016,Lisans (Türkçe)

Temel İşlemler Laboratuvarı,2015-2016,Lisans (Türkçe)

kütle transferi,2015-2016,Lisans (Türkçe)

Gıda Muhafaza teknikleri ve raf ömrü,2015-2016,Lisans (Türkçe)

fonksiyonel gıdalar,2015-2016,Lisans (Türkçe)

kütle transferi,2014-2015,Lisans (Türkçe)

gıda biyokimyası,2014-2015,Lisans (Türkçe)

gıda muhafaza teknikleri ve raf ömrü,2014-2015,Lisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 9

Makale Adı : Development of thymol-loaded polymeric films designed as wound dressing materials: Physical, antioxidant, antibacterial, cytocompatibility, and wound healing properties

Yazar Bilgisi : M.B. Al-Sheerazee Noor Mohammedridha,ÖZGEN SEDA,ÖZBAŞ ZEHRA
Dergi Adı : JOURNAL OF DRUG DELIVERY SCIENCE AND TECHNOLOGY
Cilt :
ISSN : 1773-2247
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Evaluation of high temperature-vacuum application periods during conventional drying of mushroom slices

Yazar Bilgisi : GÜVENKAYA BETÜL, TUTA ŞİMŞEK SEZİN, ÖZGEN SEDA
Dergi Adı : Pamukkale University Journal of Engineering Sciences
Cilt :
ISSN : 1300-7009
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Vacuum modification of wheat bread with encapsulated rosehip extract: Evaluation of physicochemical and microstructural properties

Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN, ÖZGEN SEDA
Dergi Adı : Journal of Cereal Science
Cilt : 112
ISSN : 1095-9963
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Çankırı’nın Farklı Bölgelerinde Üretilen Balların Antibakteriyel, Antioksidan Özellikleri ve Bazı Kimyasal Parametreleri

Yazar Bilgisi : PORTAKAL PINAR, AŞKAR ŞİNASİ, ÖZGEN SEDA
Dergi Adı : Van Veterinary Journal
Cilt : 34
ISSN : 2149-3359
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Zencefil ve Keten Tohumu Oleoresinlerinin Elde Edilmesi ve Ekstraksiyon Koşullarının Cevap Yüzey Yöntemi İle Optimizasyonu

Yazar Bilgisi : Şahin Büşra, ÖZGEN SEDA
Dergi Adı : Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Cilt :
ISSN : 2148-2683
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Synthesis and characterisation of porous polyvinylpyrrolidone-co-poly(divinylbenzene) (PVP-co-PDVB) copolymer resins for the isolation of betalains from red beetroot

Yazar Bilgisi : KABA ELİF,ÖZGEN SEDA,SARIOĞLU KEMAL
Dergi Adı : JOURNAL OF POROUS MATERIALS
Cilt : 27
ISSN : 1380-2224
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Synthesis and Characterization of Acrylonitrile co Divinylbenzene AN DVB Polymeric resins for the Isolation of Aroma Compounds and Anthocyanins from Strawberry

Yazar Bilgisi : ÖZGEN SEDA,SARIOĞLU KEMAL
Dergi Adı : Food and Bioprocess Technology
Cilt : 6
ISSN : 1935-5130
Yayın Tarihi :

Makale Adı : The effect of starch concentration and temperature on grape molasses Rheological and Textural properties

Yazar Bilgisi : GÖKSEL SARAÇ MERYEM,DOĞAN MAHMUT,TOKER ÖMER SAİD,ÖZGEN SEDA,SARIOĞLU KEMAL,ORAL RASİM ALPER
Dergi Adı : Food and Bioprocess Technology
Cilt : 6
ISSN : 1935-5130
Yayın Tarihi :

Makale Adı : Development and Characterization of Lipophilic Polymeric Adsorbents for Isolation of Anthocyanins from Black Carrot

Yazar Bilgisi : KARABEKMEZ ERDEM TUĞBA,SARIOĞLU KEMAL,ÖZGEN SEDA
Dergi Adı : Food Analytical Methods
Cilt : 6
ISSN : 1936-9751
Yayın Tarihi :
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 21

Bildiri Adı : THE EFFECT OF Moringa Oleifera L. EXTRACT ON TEXTURAL CHARACTERISTICS OF SET-YOGHURT

Etkinlik Adı : 1ˢᵗ International Karatekin Science and Technology Conference
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR OĞUZ, Aldulaimi Adnan Mohammed Ahmeed, Masaoodi Hussein Saeed Jameel, ÖZGEN SEDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Süt Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.09.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :31.08.2022

Bildiri Adı : Cytotoxicity and Antibacterial Activity of Silk Fibroin Based Wound Dressing Films Incorporated with Ginger Extract

Etkinlik Adı : Brightlands Rolduc Polymer Conference 2019-Hollanda
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : BAL ÖZTÜRK AYÇA,Akgüner Zeynep Püren,ÖZGEN SEDA,ÖZBAŞ ZEHRA,ÖZKAHRAMAN BENGİ,ÇEPNİ YÜZBAŞIOĞLU FATMA ELİF,ÇAKIR ÖZGÜR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Biyomühendislik>Biyomalzemeler
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.09.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :11.09.2019
Basım Tarihi :09.09.2019

Bildiri Adı : Zencefil Ekstraktı İçeren Antibakteriyel Özellikte Doğal Yara Örtülerinin Hazırlanması ve Karakterizasyonu

Etkinlik Adı : 13. Ulusal Afinite Teknikleri Kongresi-İzmir
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : BAL ÖZTÜRK AYÇA,ÖZGEN SEDA,ÖZBAŞ ZEHRA,ÖZKAHRAMAN BENGİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Biyomühendislik>Biyomalzemeler
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.09.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.09.2019
Basım Tarihi :04.09.2019

Bildiri Adı : Microencapsulation of Ginger Oleoresin by Ionic Gelation Method

Etkinlik Adı : International Conference on Agriculture Forest Food Sciences and Technologies
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZGEN SEDA,KANDEMİR SEDA,SARIOĞLU KEMAL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.05.2017
Basım Tarihi :15.05.2017

Bildiri Adı : Modelling of extraction parameters of microwave and freeze-dried paprica oleoresins

Etkinlik Adı : international conference on agriculture forest food sciences and technologies
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZGEN SEDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.05.2017
Basım Tarihi :15.05.2017

Bildiri Adı : Methods Used in Encapsulation of Food Ingredients

Etkinlik Adı : 2nd International Congress of Agriculture Food and Gastronomy
Bildiri Türü : Poster
Bildiri Sunum Türü :
Yazar Bilgisi : SARIOĞLU KEMAL,ORAL RASİM ALPER,ÖZGEN SEDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.04.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.04.2015
Basım Tarihi :01.04.2015

Bildiri Adı : Süspansiyon Polimerizasyonu Tekniği ile Kromatografik kolon dolgu Materyallerinin Hazırlanması ve Model Sistemlerde İncelenmesi

Etkinlik Adı : 15. Ulusal Kromatografi Kongresi
Bildiri Türü : Poster
Bildiri Sunum Türü :
Yazar Bilgisi : ORAL RASİM ALPER,SARIOĞLU KEMAL,ÖZGEN SEDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.04.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.04.2015
Basım Tarihi :01.04.2015

Bildiri Adı : Bitkisel Atıkların Değerlendirilerek Gıda Sanayiine Kazandırılması Ve Ekonomik Önemi

Etkinlik Adı : 9. Gıda Mühendisliği Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : Kandemir Seda, Büyükbezgin Ayşegül, Öztürk Aylin, ÖZGEN SEDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 12.11.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Optimization of Microencapsulation Parameters of Ginger Oleoresins

Etkinlik Adı : 21st International Conference on Food Technology and Processing
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : Şahin Büşra, ÖZGEN SEDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Gıda Bilimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Modelling of Extraction Parameters of Flaxseed Oleoresins

Etkinlik Adı : 21st International Conference on Food Technology and Processing
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : Şahin Büşra, ÖZGEN SEDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Çeşitli Biyoaktif Bileşenlerin, Katı Faz Ekstraksiyonuna Yönelik Polimerik Kolon Dolgu Maddeleri ile Saflaştırılması

Etkinlik Adı : TİM Gıda AR-GE Proje Pazarı
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : SARIOĞLU KEMAL, ÖZGEN SEDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 29.05.2012
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.05.2012
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografisi İçin Monodispers Kolon Dolgu Maddesi Sentezi ve Likopen Ayrılmasında Kromatografik Performans Parametrelerinin Tayini

Etkinlik Adı : Anadolu Bögesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZGEN SEDA, SARIOĞLU KEMAL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 02.10.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Optimization of encapsulation parameters by experimental design method in aljinat-kitosan membrane capsules

Etkinlik Adı : 2ND INTERNATIONAL EURASIAN CONFERENCE ON BIOLOGICAL AND CHEMICAL SCIENCES
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZGEN SEDA, BAŞ DENİZ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.06.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.06.2019
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Likopenin Doğal Renklendrici ve Biyoaktif Bileşen Olarak Kullanımı

Etkinlik Adı : Anadolu Bögesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZGEN SEDA, SARIOĞLU KEMAL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Gıda Bilimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 02.10.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Determination of Volatile Components of Three Unifloral Honey By Head Space Solid Phase Microextraction (Spme) Equipped Gas Chromatography/Mass Spectrometry

Etkinlik Adı : First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee products with international participation
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZGEN SEDA, SARIOĞLU KEMAL, ORAL RASİM ALPER
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.02.2012
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Comparison of Two Different Artificial Neural Network Models to Estimate the HMF Levels

Etkinlik Adı : The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ORAL RASİM ALPER, ÖZGEN SEDA, DOĞAN MAHMUT, SARIOĞLU KEMAL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2011
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Doğal renk Maddelerinin Mikroenkapsülasyonu

Etkinlik Adı : 9. Gıda Mühendisliği Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZGEN SEDA, SARIOĞLU KEMAL, ORAL RASİM ALPER
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 12.11.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Isolation And Characterization Of Natural Aroma Compounds From Strawberry By Using Solid Phase Extraction Systems

Etkinlik Adı : The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : SARIOĞLU KEMAL, ÖZGEN SEDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2011
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Likopenin İyonik Jelasyon Yöntemi Kullanılarak Mikroensapsülasyonunda Kapsül Üretim Parametrelerinin Kapsüllerin Morfolojik Özellikleri Üzerine Etkisi

Etkinlik Adı : 9. Gıda Mühendisliği Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZGEN SEDA, SARIOĞLU KEMAL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 12.11.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Bitkisel Uçucu Yağlar Ve Elde Etme Yöntemleri

Etkinlik Adı : 9. Gıda Mühendisliği Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : Atasever Fatma, ÖZGEN SEDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 12.11.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Isolation Of Anthocyanins From Black Carrot With Solid Phase Extraction Technique

Etkinlik Adı : 1st International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZGEN SEDA, SARIOĞLU KEMAL, KARABEKMEZ ERDEM TUĞBA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.11.2010
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Sistemde kayıtlı kitap kaydı bulunamadı!

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 8

Proje Adı: Akıllı paketlemeye yönelik uyarıya duyarlı polimerler kullanılarak hazırlanan filmlerin sentezi ve karakterizasyonu

Başlama Tarihi : 26.07.2022
Bitiş Tarihi : 15.05.2024
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-09-26 14:25:47

Proje Adı: Kestane Propolis Ektraktının Enkapsüle Formlarının Üretimi ve Fonksiyonel Gıda Üretiminde Kullanımı

Başlama Tarihi : 01.08.2021
Bitiş Tarihi : 12.12.2022
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : -Tübitak 1512
Güncelleme Tarihi : 2023-01-09 23:34:49

Proje Adı: Keten Tohumu Ve Zencefil Oleoresinlerinin Mikronkapsülasyonu Ve Enkapsülasyon Parametrelerinin Optimizasyonu

Başlama Tarihi : 14.11.2018
Bitiş Tarihi : 06.08.2019
Proje Konusu : Gıda Kimyası
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-02-21 21:49:50

Proje Adı: Aljinat-Kitosan Membranlı Kapsüllerde Enkapsülasyon Parametrelerinin Deneysel Tasarım Yöntemi İle Optimizasyonu

Başlama Tarihi : 20.03.2017
Bitiş Tarihi : 19.03.2018
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2020-12-31 14:59:30

Proje Adı: Gıda Analizlerinde Akıllı Telefon ile Görüntüleme ve Renk Ölçümü

Başlama Tarihi : 10.03.2017
Bitiş Tarihi : 09.03.2018
Proje Konusu : Gıda Analizlerinde Akıllı Telefon ile Görüntüleme ve Renk Ölçümü
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2020-12-31 14:59:22

Proje Adı: Karanfil Çörekotu Ve Nane Oleoresinlerinin Enkapsülasyonu Ve Doğal Gıda Katkı Maddesi Olarak Fonksiyonel Fırıncılık Ürünlerinde Kullanılması

Başlama Tarihi : 02.05.2016
Bitiş Tarihi : 31.12.2016
Proje Konusu :
Proje Konum : Danışman
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2017-01-11 04:01:53

Proje Adı: Farklı kurutma yöntemleri ile kurutulan kırmızıbiber posasından karotenoidlerin ekstraksiyonu mikroenkapsülasyonu ve kapsüllerin karakterizasyonu

Başlama Tarihi : 05.04.2016
Bitiş Tarihi : 21.11.2017
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2018-01-11 16:14:04

Proje Adı: Süspansiyon Polimerizasyonu Tekniği İle Kromatografik Kolon Dolgu Materyallerinin Hazırlanması Ve Sentez Parametrelerinin Kolon Performansları Üzerine Etkilerinin Model Sistemlerde İncelenmesi

Başlama Tarihi : 01.02.2016
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2017-01-11 04:04:10
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı

Bilim Alanı : Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Anahtar Kelimeler :
Gıda Kimyası
Gıda Teknolojileri
Temel İşlemler

Güncelleme Tarihi : 2024-04-03 08:55:26

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!