YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 15:49:44
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 14:44:26
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 4.12.2024 14:41:35

Kişisel Bilgiler

DOÇ. DR SEZİN TUTA ŞİMŞEK




  • E-posta: sezintuta@karatekin.edu.tr
  • Bağlı Birimi : Gıda Bilimleri
  • İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 8362

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2009 - 2015

MERSİN ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Yüksek viskoziteli akışkan gıdaların ısıtılması için sürekli mikrodalga sistemi tasarımı ve modellenmesi

Yüksek Lisans

2006 - 2009

MERSİN ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Dondurulmuş patates dilimlerine uygulanan mikrodalga ile ön-çözdürme işleminin parmak patatesin akrilamid içeriği ve kalite özellikleri üzerine etkisi

Lisans

2002 - 2006

MERSİN ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Mühendislik Temel Alanı

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
DOÇENT
2021 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
2006 - 2015
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
2015 - 2021
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Anabilim Dalı Başkanı
2023 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER
Glutensiz kek üretiminde aquafaba tozu kullanımı ile vakum modifikasyon uygulama potansiyelinin araştırılması
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
AYŞE GÖZDE AK(Öğrenci),Yüksek Lisans,2024

Nohut haşlama suyunun (aquafaba) teknolojik özellikleri üzerine mikrodalga ile ısıtmanın etkisinin incelenmesi
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SAIF JAMAL MAHDY MAHDY(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023

Farklı periyotlarda uygulanan yüksek sıcaklık-vakum işleminin mantar kuruma ve kalite karakteristikleri üzerine etkisi
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
BETÜL GÜVENKAYA(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021

Dersler

VERİLEN DERSLER

Gıda Reolojisi,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Temel İşlemler,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Isı Transferi,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Proses Kontrol,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Gıda Mühendisliğinde Tasarım,2023-2024,Lisans (Türkçe)

GMÜ 405 Gıda Mühendisliğinde Tasarım,2021-2022,Lisans (Türkçe)

GMÜ 540 Gıda Reolojisi,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 321 Gıda Makine Ekipmanları,2021-2022,Lisans (Türkçe)

KMÜ 407 Proses Kontrol,2021-2022,Lisans (Türkçe)

GMÜ 303 Isı Transferi,2021-2022,Lisans (Türkçe)

GMÜ 540 Gıda Reolojisi,2020-2021,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 321 Gıda Makine ve Ekipmanları,2020-2021,Lisans (Türkçe)

GMÜ502 İleri Temel İşlemler,2020-2021,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 404 Proses Kontrol,2020-2021,Lisans (Türkçe)

GMÜ405 Gıda Mühendisliğinde Tasarım,2020-2021,Lisans (Türkçe)

GMÜ 306 Temel İşlemler,2020-2021,Lisans (Türkçe)

GMÜ 103 Gıda Mühendisliğine Giriş,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GMÜ 405 Gıda Mühendisliğinde Tasarım,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GMÜ 700 Uzmanlık Alan Dersi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 406 Bitirme projesi,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GMÜ 537 Gıda Mühendisliğinde Alternatif İşleme Teknolojileri,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 404 Proses Kontrol,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GMÜ 306 Temel İşlemler,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GMÜ540 Gıda Reolojisi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 502 İleri Temel İşlemler,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 312 Temel İşlemler Laboratuvarı,2018-2019,Lisans (Türkçe)

GMÜ 405 Gıda Mühendisliğinde Tasarım,2018-2019,Lisans (Türkçe)

GMÜ 306 Temel İşlemler,2018-2019,Lisans (Türkçe)

GMÜ 700 Uzmanlık Alan Dersi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 406 Bitirme projesi,2018-2019,Lisans (Türkçe)

GMÜ540 Gıda Reolojisi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

GMÜ 404 Proses Kontrol,2018-2019,Lisans (Türkçe)

GMÜ 103 Gıda Mühendisliğine Giriş,2018-2019,Lisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 11

Makale Adı : Vacuum modification of wheat bread with encapsulated rosehip extract: Evaluation of physicochemical and microstructural properties

Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN, ÖZGEN SEDA
Dergi Adı : Journal of Cereal Science
Cilt : 112
ISSN : 1095-9963
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Evaluation of high temperature-vacuum application periods during conventional drying of mushroom slices

Yazar Bilgisi : GÜVENKAYA BETÜL, TUTA ŞİMŞEK SEZİN, ÖZGEN SEDA
Dergi Adı : Pamukkale University Journal of Engineering Sciences
Cilt :
ISSN : 1300-7009
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Vacuum modification of partial-baked wheat bread: Evaluation of the physicochemical, microstructural properties and acrylamide content

Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Dergi Adı : Journal of Cereal Science
Cilt : 105
ISSN : 0733-5210
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Evaluation of partial-vacuum baking for gluten-free bread: Effects on quality attributes and storage properties

Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Dergi Adı : JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
Cilt : 91
ISSN : 0733-5210
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Multivariate Analysis of Staling Properties of Partial-Vacuum Baked Gluten-Free Cake during Storage

Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Dergi Adı : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Cilt :
ISSN : 0023-6438
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Vakum Fermantasyonun Glutensiz Ekmeğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi

Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Dergi Adı : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Cilt :
ISSN : 1300-7688
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Vacuum-combined baking to enhance quality properties of gluten-free cake: Multi-response optimization study

Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Dergi Adı : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Cilt : 116
ISSN : 0023-6438
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : Finite element modeling of continuous flow microwave heating offluid foods and experimental validation

Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Dergi Adı : JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Cilt :
ISSN : 0260-8774
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Effect of Baking and Frying Methods on Quality Characteristics of Potato Chips

Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Dergi Adı : Gıda
Cilt :
ISSN : 1300-3070
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Effect of vacuum combined baking of cookies on acrylamide content texture and color

Yazar Bilgisi : PALAZOĞLU TUNÇ KORAY,YUNUS COŞKUN,TUTA SEZİN,ATAÇ MOGOL BURÇE,GÖKMEN VURAL
Dergi Adı : European Food Research and Technology
Cilt : 240
ISSN : 1438-2377
Yayın Tarihi : 2015

Makale Adı : Effect of microwave pre thawing of frozen potato strips on acrylamide level and quality of French fries

Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY,GÖKMEN VURAL
Dergi Adı : Journal of Food Engineering
Cilt : 97
ISSN : 02608774
Yayın Tarihi : 2010

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Atıf Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 15

Makale Adı : Evaluation of high temperature-vacuum application periods during conventional drying of mushroom slices

Yazar Bilgisi : B Güvenkaya, ST Şimşek, S Özgen
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Vacuum modification of wheat bread with encapsulated rosehip extract: Evaluation of physicochemical and microstructural properties

Yazar Bilgisi : ST Şimşek, S Özgen
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : Vacuum modification of partial-baked wheat bread: Evaluation of the physicochemical, microstructural properties and acrylamide content

Yazar Bilgisi : ST Şimşek
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 18

Makale Adı : Evaluation of partial-vacuum baking for gluten-free bread: Effects on quality attributes and storage properties

Yazar Bilgisi : ST Şimşek
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 25

Makale Adı : Packaging of Red Pepper Flakes in Polyvinyl Alcohol-Activated Carbon Composite Film and Evaluation of Some Storage Properties: A Preliminary Study

Yazar Bilgisi : S Tuta Şimşek, B Şimşek
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Multivariate analysis of staling properties in vacuum-combined baking gluten-free cake during storage

Yazar Bilgisi : ST Şimşek
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 6

Makale Adı : Vakum Fermantasyon Uygulamasının Glutensiz Ekmeğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi

Yazar Bilgisi : S Tuta Şimşek
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Effect of formulation and process parameters on quality characteristics of rice bread

Yazar Bilgisi : S Tuta Şimşek
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Vacuum-combined baking to enhance quality properties of gluten-free cake: Multi-response optimization study

Yazar Bilgisi : ST Şimşek
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 18

Makale Adı : Finite element modeling of continuous-flow microwave heating of fluid foods and experimental validation

Yazar Bilgisi : S Tuta, TK Palazoğlu
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 83

Makale Adı : Effect of baking and frying methods on quality characteristics of potato chips.

Yazar Bilgisi : S Tuta, TK Palazoğlu
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 29

Makale Adı : Effect of vacuum-combined baking of cookies on acrylamide content, texture and color

Yazar Bilgisi : TK Palazoğlu, Y Coşkun, S Tuta, BA Mogol, V Gökmen
Yayın Tarihi : 2015
Atıf Sayısı : 32

Makale Adı : Effect of microwave blanching on acrylamide content and quality attributes of french fries

Yazar Bilgisi : S Tuta, K Palazoglu, V Gokmen
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 6

Makale Adı : Effect of microwave pre-thawing of frozen potato strips on acrylamide level and quality of French fries

Yazar Bilgisi : S Tuta, TK Palazoğlu, V Gökmen
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 39

Makale Adı : Dondurulmuş patates dilimlerine uygulanan mikrodalga ile ön-çözdürme işleminin parmak patatesin akrilamid içeriği ve kalite özellikleri üzerine etkisi

Yazar Bilgisi : S Tuta
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 12
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 14

Bildiri Adı : Effect of microwave heating on technological properties of aquafaba

Etkinlik Adı : 2nd International Karatekin Science and Technology Conference (IKSTC2nd)
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Mahdy Saif Jamal Mahdy, TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.12.2023
Basım Tarihi :31.12.2023

Bildiri Adı : Effect of formulation and process parameters on quality characteristics of rice bread

Etkinlik Adı : 2nd International Eurasian Conference on Science, Engineering and Technology
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.10.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.10.2020
Basım Tarihi :01.12.2020

Bildiri Adı : Evaluation of Heating Distribution of Liquid Whole Egg during Microwave Heating

Etkinlik Adı : 5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.10.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.10.2020
Basım Tarihi :26.10.2020

Bildiri Adı : Packaging of Red Pepper Flakes in Polyvinyl Alcohol-Activated Carbon Composite Film and Evaluation of Some Storage Properties: A Preliminary Study

Etkinlik Adı : 5. Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi (TARGID)
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN,ŞİMŞEK BARIŞ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.10.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :04.10.2020
Basım Tarihi :04.10.2020

Bildiri Adı : Application of Low-Pressure to Bake Gluten-Free Cake

Etkinlik Adı : 3rd International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.03.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :20.03.2020
Basım Tarihi :01.06.2020

Bildiri Adı : Radyo Frekansı Haşlama Yöntemi ile Dondurulmuş Parmak Patates Üretimi

Etkinlik Adı : Türkiye 12. Gıda Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,YAPICI BETÜL,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.10.2016
Basım Tarihi :05.10.2016

Bildiri Adı : Numerical and Experimental Investigation of Continuous Flow Microwave Heating in aCylindrical Applicator

Etkinlik Adı : 3rd Global Congress on Microwave Energy Applications
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.07.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.07.2016
Basım Tarihi :26.07.2016

Bildiri Adı : Computational Modeling of Continuous Flow Microwave Heating of Viscous Fluid Foods in a Specially Designed System

Etkinlik Adı : 4th ISEKI FoodConference
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.07.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :08.07.2016
Basım Tarihi :07.07.2016

Bildiri Adı : Muz Püresinin Pastörizasyon Sicakliklarindaki Reolojik Özellikleri

Etkinlik Adı : Gıda Güvenliği Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.12.2010
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2010
Basım Tarihi :15.12.2015

Bildiri Adı : Continuous Flow Microwave Heating of Hard to Heat Fluid Food Products

Etkinlik Adı : Novel Approaches in Food Industry
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.05.2014
Basım Tarihi :01.06.2014

Bildiri Adı : Quality attributes of potato chips cooked by two different methods Baking and frying

Etkinlik Adı : Novel Approaches in Food Industry
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2011
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.05.2011
Basım Tarihi :29.05.2011

Bildiri Adı : Effect of Microwave Blanching on Acrylamide Content and Quality Attributes of French Fries

Etkinlik Adı : International Congress on Engineering and Food
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY,GÖKMEN VURAL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.05.2011
Etkinlik Bitiş Tarihi :26.05.2011
Basım Tarihi :26.05.2011

Bildiri Adı : Dondurulmuş Patates Dilimlerine Uygulanan Mikrodalga ile Ön Çözdürme İşleminin Parmak Patatesin Akrilamid İçeriği Ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisİ

Etkinlik Adı : 6. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY,GÖKMEN VURAL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.11.2009
Etkinlik Bitiş Tarihi :08.11.2009
Basım Tarihi :08.11.2009

Bildiri Adı : Kütle Transfer Katsayısının Belirlenmesi Amacıyla Lumped Sistem Metodunun Uygulanması

Etkinlik Adı : 5. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,ERDOĞDU FERRUH,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.11.2007
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.11.2007
Basım Tarihi :10.11.2007
Sistemde kayıtlı kitap kaydı bulunamadı!

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 9

Proje Adı: Yulaf Sütü Üretiminde Vakum Ekstraksiyon Parametrelerinin Optimizasyonu: Depolama Stabilitesi Ve Fizikokimyasal Özellikler Üzerine Etkisinin İncelenmesi

Başlama Tarihi : 01.01.2024
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : -Tübitak 1002
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 10:22:15

Proje Adı: Glutensiz Kek Üretiminde Aquafaba Tozu Kullanımı ile Vakum Modifikasyon Uygulama Potansiyelinin Araştırılması

Başlama Tarihi : 24.02.2023
Bitiş Tarihi : 15.05.2024
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 10:35:50

Proje Adı: Polimer Kompozit Film Üretimi ve Gıdaların Raf Ömrü Üzerine Etkisi

Başlama Tarihi : 26.07.2022
Bitiş Tarihi : 31.01.2024
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 10:38:09

Proje Adı: Vakum Uygulamasının Ekmeğin Akrilamid Miktarı, Kalite ve Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi

Başlama Tarihi : 08.01.2020
Bitiş Tarihi : 21.06.2021
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-11-21 13:05:47

Proje Adı: Düşük Basınçta Fırınlama İşlemi İle Glutensiz Kek Üretiminin Optimizasyonu

Başlama Tarihi : 01.09.2017
Bitiş Tarihi : 04.03.2019
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : -Tübitak 3001
Güncelleme Tarihi : 2020-10-30 11:17:33

Proje Adı: Vakum Fırınlamanın Glutensiz ekmeğin Kalite ve Depolama Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi

Başlama Tarihi : 20.03.2017
Bitiş Tarihi : 20.06.2018
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2020-10-30 11:16:58

Proje Adı: Dondurulmuş parmak patates üretiminde radyo frekansı haşlama yönteminin uygulanabilirliğinin araştırılması

Başlama Tarihi : 12.06.2013
Bitiş Tarihi : 23.02.2015
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : -Tübitak 1002
Güncelleme Tarihi : 2022-08-01 11:41:27

Proje Adı: Viskozitesi Yüksek Akışkan Gıdaların Pastörizasyonu için Sürekli Mikrodalga Isıtma Sistemi Tasarımı ve Modellenmesi

Başlama Tarihi : 29.03.2012
Bitiş Tarihi : 29.03.2014
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2020-10-30 11:15:32

Proje Adı: Meyve püresi pastörizasyonu için bir sürekli mikrodalga ısıtma sistemi tasarımı ve modellenmesi

Başlama Tarihi : 03.09.2010
Bitiş Tarihi : 03.09.2011
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2020-10-30 11:14:33
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Kuruluş Adı: GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI (MERSİN ŞUBE)

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2014
Bitiş Tarihi :
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı

Bilim Alanı : Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Anahtar Kelimeler :
Temel İşlemler
Gıda Teknolojileri


Güncelleme Tarihi : 2020-10-23 22:19:12

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!