Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 14:44:26
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 4.12.2024 14:41:35
Kişisel Bilgiler
DOÇ. DR SEZİN TUTA ŞİMŞEK
- E-posta: sezintuta@karatekin.edu.tr
- Bağlı Birimi : Gıda Bilimleri
- İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 8362
- Web Adresi: https://websitem.karatekin.edu.tr/sezintuta
- Adres: Çankırı Karatekin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Uluyazı Kampüsü Merkez/Çankırı
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2009 - 2015
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/
Tez Adı: Yüksek viskoziteli akışkan gıdaların ısıtılması için sürekli mikrodalga sistemi tasarımı ve modellenmesi
Yüksek Lisans
2006 - 2009
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Dondurulmuş patates dilimlerine uygulanan mikrodalga ile ön-çözdürme işleminin parmak patatesin akrilamid içeriği ve kalite özellikleri üzerine etkisi
Lisans
2002 - 2006
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- DOÇENT
- 2021 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
- ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
- 2006 - 2015
- MERSİN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
- 2015 - 2021
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Anabilim Dalı Başkanı
- 2023 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
- Glutensiz kek üretiminde aquafaba tozu kullanımı ile vakum modifikasyon uygulama potansiyelinin araştırılması
- Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- AYŞE GÖZDE AK(Öğrenci),Yüksek Lisans,2024
- Nohut haşlama suyunun (aquafaba) teknolojik özellikleri üzerine mikrodalga ile ısıtmanın etkisinin incelenmesi
- Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- SAIF JAMAL MAHDY MAHDY(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023
- Farklı periyotlarda uygulanan yüksek sıcaklık-vakum işleminin mantar kuruma ve kalite karakteristikleri üzerine etkisi
- Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- BETÜL GÜVENKAYA(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021
Dersler
VERİLEN DERSLER
Gıda Reolojisi,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
Temel İşlemler,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Isı Transferi,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Proses Kontrol,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğinde Tasarım,2023-2024,Lisans (Türkçe)
GMÜ 405 Gıda Mühendisliğinde Tasarım,2021-2022,Lisans (Türkçe)
GMÜ 540 Gıda Reolojisi,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)
GMÜ 321 Gıda Makine Ekipmanları,2021-2022,Lisans (Türkçe)
KMÜ 407 Proses Kontrol,2021-2022,Lisans (Türkçe)
GMÜ 303 Isı Transferi,2021-2022,Lisans (Türkçe)
GMÜ 540 Gıda Reolojisi,2020-2021,Yüksek Lisans (Türkçe)
GMÜ 321 Gıda Makine ve Ekipmanları,2020-2021,Lisans (Türkçe)
GMÜ502 İleri Temel İşlemler,2020-2021,Yüksek Lisans (Türkçe)
GMÜ 404 Proses Kontrol,2020-2021,Lisans (Türkçe)
GMÜ405 Gıda Mühendisliğinde Tasarım,2020-2021,Lisans (Türkçe)
GMÜ 306 Temel İşlemler,2020-2021,Lisans (Türkçe)
GMÜ 103 Gıda Mühendisliğine Giriş,2019-2020,Lisans (Türkçe)
GMÜ 405 Gıda Mühendisliğinde Tasarım,2019-2020,Lisans (Türkçe)
GMÜ 700 Uzmanlık Alan Dersi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
GMÜ 406 Bitirme projesi,2019-2020,Lisans (Türkçe)
GMÜ 537 Gıda Mühendisliğinde Alternatif İşleme Teknolojileri,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
GMÜ 404 Proses Kontrol,2019-2020,Lisans (Türkçe)
GMÜ 306 Temel İşlemler,2019-2020,Lisans (Türkçe)
GMÜ540 Gıda Reolojisi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
GMÜ 502 İleri Temel İşlemler,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
GMÜ 312 Temel İşlemler Laboratuvarı,2018-2019,Lisans (Türkçe)
GMÜ 405 Gıda Mühendisliğinde Tasarım,2018-2019,Lisans (Türkçe)
GMÜ 306 Temel İşlemler,2018-2019,Lisans (Türkçe)
GMÜ 700 Uzmanlık Alan Dersi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
GMÜ 406 Bitirme projesi,2018-2019,Lisans (Türkçe)
GMÜ540 Gıda Reolojisi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
GMÜ 404 Proses Kontrol,2018-2019,Lisans (Türkçe)
GMÜ 103 Gıda Mühendisliğine Giriş,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : Vacuum modification of wheat bread with encapsulated rosehip extract: Evaluation of physicochemical and microstructural properties
Dergi Adı : Journal of Cereal Science
Cilt : 112
ISSN : 1095-9963
Yayın Tarihi : 2023
Makale Adı : Evaluation of high temperature-vacuum application periods during conventional drying of mushroom slices
Dergi Adı : Pamukkale University Journal of Engineering Sciences
Cilt :
ISSN : 1300-7009
Yayın Tarihi : 2023
Makale Adı : Vacuum modification of partial-baked wheat bread: Evaluation of the physicochemical, microstructural properties and acrylamide content
Dergi Adı : Journal of Cereal Science
Cilt : 105
ISSN : 0733-5210
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Evaluation of partial-vacuum baking for gluten-free bread: Effects on quality attributes and storage properties
Dergi Adı : JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
Cilt : 91
ISSN : 0733-5210
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Multivariate Analysis of Staling Properties of Partial-Vacuum Baked Gluten-Free Cake during Storage
Dergi Adı : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Cilt :
ISSN : 0023-6438
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Vakum Fermantasyonun Glutensiz Ekmeğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Dergi Adı : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Cilt :
ISSN : 1300-7688
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Vacuum-combined baking to enhance quality properties of gluten-free cake: Multi-response optimization study
Dergi Adı : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Cilt : 116
ISSN : 0023-6438
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : Finite element modeling of continuous flow microwave heating offluid foods and experimental validation
Dergi Adı : JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Cilt :
ISSN : 0260-8774
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Effect of Baking and Frying Methods on Quality Characteristics of Potato Chips
Dergi Adı : Gıda
Cilt :
ISSN : 1300-3070
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Effect of vacuum combined baking of cookies on acrylamide content texture and color
Dergi Adı : European Food Research and Technology
Cilt : 240
ISSN : 1438-2377
Yayın Tarihi : 2015
Makale Adı : Effect of microwave pre thawing of frozen potato strips on acrylamide level and quality of French fries
Dergi Adı : Journal of Food Engineering
Cilt : 97
ISSN : 02608774
Yayın Tarihi : 2010
Makale Adı : Evaluation of high temperature-vacuum application periods during conventional drying of mushroom slices
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Vacuum modification of wheat bread with encapsulated rosehip extract: Evaluation of physicochemical and microstructural properties
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Vacuum modification of partial-baked wheat bread: Evaluation of the physicochemical, microstructural properties and acrylamide content
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 18
Makale Adı : Evaluation of partial-vacuum baking for gluten-free bread: Effects on quality attributes and storage properties
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 25
Makale Adı : Packaging of Red Pepper Flakes in Polyvinyl Alcohol-Activated Carbon Composite Film and Evaluation of Some Storage Properties: A Preliminary Study
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Multivariate analysis of staling properties in vacuum-combined baking gluten-free cake during storage
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 6
Makale Adı : Vakum Fermantasyon Uygulamasının Glutensiz Ekmeğin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Effect of formulation and process parameters on quality characteristics of rice bread
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Vacuum-combined baking to enhance quality properties of gluten-free cake: Multi-response optimization study
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 18
Makale Adı : Finite element modeling of continuous-flow microwave heating of fluid foods and experimental validation
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 83
Makale Adı : Effect of baking and frying methods on quality characteristics of potato chips.
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 29
Makale Adı : Effect of vacuum-combined baking of cookies on acrylamide content, texture and color
Yayın Tarihi : 2015
Atıf Sayısı : 32
Makale Adı : Effect of microwave blanching on acrylamide content and quality attributes of french fries
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 6
Makale Adı : Effect of microwave pre-thawing of frozen potato strips on acrylamide level and quality of French fries
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 39
Makale Adı : Dondurulmuş patates dilimlerine uygulanan mikrodalga ile ön-çözdürme işleminin parmak patatesin akrilamid içeriği ve kalite özellikleri üzerine etkisi
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 12
Bildiri Adı : Effect of microwave heating on technological properties of aquafaba
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Mahdy Saif Jamal Mahdy, TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.12.2023
Basım Tarihi :31.12.2023
Bildiri Adı : Effect of formulation and process parameters on quality characteristics of rice bread
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.10.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.10.2020
Basım Tarihi :01.12.2020
Bildiri Adı : Evaluation of Heating Distribution of Liquid Whole Egg during Microwave Heating
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.10.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.10.2020
Basım Tarihi :26.10.2020
Bildiri Adı : Packaging of Red Pepper Flakes in Polyvinyl Alcohol-Activated Carbon Composite Film and Evaluation of Some Storage Properties: A Preliminary Study
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN,ŞİMŞEK BARIŞ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.10.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :04.10.2020
Basım Tarihi :04.10.2020
Bildiri Adı : Application of Low-Pressure to Bake Gluten-Free Cake
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA ŞİMŞEK SEZİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.03.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :20.03.2020
Basım Tarihi :01.06.2020
Bildiri Adı : Radyo Frekansı Haşlama Yöntemi ile Dondurulmuş Parmak Patates Üretimi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,YAPICI BETÜL,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.10.2016
Basım Tarihi :05.10.2016
Bildiri Adı : Numerical and Experimental Investigation of Continuous Flow Microwave Heating in aCylindrical Applicator
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.07.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.07.2016
Basım Tarihi :26.07.2016
Bildiri Adı : Computational Modeling of Continuous Flow Microwave Heating of Viscous Fluid Foods in a Specially Designed System
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.07.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :08.07.2016
Basım Tarihi :07.07.2016
Bildiri Adı : Muz Püresinin Pastörizasyon Sicakliklarindaki Reolojik Özellikleri
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.12.2010
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2010
Basım Tarihi :15.12.2015
Bildiri Adı : Continuous Flow Microwave Heating of Hard to Heat Fluid Food Products
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.05.2014
Basım Tarihi :01.06.2014
Bildiri Adı : Quality attributes of potato chips cooked by two different methods Baking and frying
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2011
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.05.2011
Basım Tarihi :29.05.2011
Bildiri Adı : Effect of Microwave Blanching on Acrylamide Content and Quality Attributes of French Fries
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY,GÖKMEN VURAL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.05.2011
Etkinlik Bitiş Tarihi :26.05.2011
Basım Tarihi :26.05.2011
Bildiri Adı : Dondurulmuş Patates Dilimlerine Uygulanan Mikrodalga ile Ön Çözdürme İşleminin Parmak Patatesin Akrilamid İçeriği Ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY,GÖKMEN VURAL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.11.2009
Etkinlik Bitiş Tarihi :08.11.2009
Basım Tarihi :08.11.2009
Bildiri Adı : Kütle Transfer Katsayısının Belirlenmesi Amacıyla Lumped Sistem Metodunun Uygulanması
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TUTA SEZİN,ERDOĞDU FERRUH,PALAZOĞLU TUNÇ KORAY
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.11.2007
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.11.2007
Basım Tarihi :10.11.2007
Proje&Patent&Tasarım
Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 9
Proje Adı: Yulaf Sütü Üretiminde Vakum Ekstraksiyon Parametrelerinin Optimizasyonu: Depolama Stabilitesi Ve Fizikokimyasal Özellikler Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : -Tübitak 1002
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 10:22:15
Proje Adı: Glutensiz Kek Üretiminde Aquafaba Tozu Kullanımı ile Vakum Modifikasyon Uygulama Potansiyelinin Araştırılması
Bitiş Tarihi : 15.05.2024
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 10:35:50
Proje Adı: Polimer Kompozit Film Üretimi ve Gıdaların Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Bitiş Tarihi : 31.01.2024
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 10:38:09
Proje Adı: Vakum Uygulamasının Ekmeğin Akrilamid Miktarı, Kalite ve Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Bitiş Tarihi : 21.06.2021
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-11-21 13:05:47
Proje Adı: Düşük Basınçta Fırınlama İşlemi İle Glutensiz Kek Üretiminin Optimizasyonu
Bitiş Tarihi : 04.03.2019
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : -Tübitak 3001
Güncelleme Tarihi : 2020-10-30 11:17:33
Proje Adı: Vakum Fırınlamanın Glutensiz ekmeğin Kalite ve Depolama Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Bitiş Tarihi : 20.06.2018
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2020-10-30 11:16:58
Proje Adı: Dondurulmuş parmak patates üretiminde radyo frekansı haşlama yönteminin uygulanabilirliğinin araştırılması
Bitiş Tarihi : 23.02.2015
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : -Tübitak 1002
Güncelleme Tarihi : 2022-08-01 11:41:27
Proje Adı: Viskozitesi Yüksek Akışkan Gıdaların Pastörizasyonu için Sürekli Mikrodalga Isıtma Sistemi Tasarımı ve Modellenmesi
Bitiş Tarihi : 29.03.2014
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2020-10-30 11:15:32
Proje Adı: Meyve püresi pastörizasyonu için bir sürekli mikrodalga ısıtma sistemi tasarımı ve modellenmesi
Bitiş Tarihi : 03.09.2011
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2020-10-30 11:14:33
Bilimsel Faaliyetler
Kuruluş Adı: GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI (MERSİN ŞUBE)
Başlama Tarihi :2014
Bitiş Tarihi :
Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Temel İşlemler
Gıda Teknolojileri
Güncelleme Tarihi : 2020-10-23 22:19:12