YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 21.12.2024 15:56:04
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 17.12.2024 15:06:35
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi :

Kişisel Bilgiler

ÖĞR. GÖR. DR MUSTAFA TECİMEN




Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2014 - 2020

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/İŞLETME (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Yöneticiye duyulan güvenin işe adanmışlık ve örgütsel vatandaşlık davranışı üzerindeki etkisi

Yüksek Lisans

2010 - 2013

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: ÖRGÜTSEL SESSİZLİK VE ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK DAVRANIŞI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN İNCELENMESİ: KONAKLAMA İŞLETMELERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA

Lisans

1999 - 2003

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRETMENLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Turizm

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2009 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Bölüm Başkanı
2018 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Pişirme Yöntemleri II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Temizlik Ürünleri ve kullanımı,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmecili II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Turizm Stajı,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

İletişim,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Türkiye Turizm Coğrafyası,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Genel Turizm,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmecili II,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Temizlik Ürünleri ve kullanımı,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Türkiye Turizm Coğrafyası,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Genel Turizm,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

İletişim,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Turizm Stajı,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri II,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Temizlik Ürünleri ve kullanımı,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Türkiye Turizm Coğrafyası,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

İletişim,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Genel Turizm,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmecili II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Turizm Stajı,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Turizm işletmelerinde Etik,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

Ticaret hukuku,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

İş ve sosyal güvenlik hukuku,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

Ticari Matematik,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

Kamu ve özel sektör kesimi,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Ticari Matematik,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

İş ve sosyal güvenlik hukuku,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri ll,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri ll,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları ll,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği l,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri ll,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği l,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmecili II,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği l,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri ll,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri ll,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri ll,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği l,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek ve İçecek İşletmecili II,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri ll,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri I,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 4

Makale Adı : YÖNETİCİYE DUYULAN GÜVENİN ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK DAVRANIŞI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK GÖRGÜL BİR ARAŞTIRMA

Yazar Bilgisi : TECİMEN MUSTAFA
Dergi Adı : ASRJOURNAL
Cilt : 5
ISSN : 2636-7637
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Konaklama İşletmelerinde Örgütsel Sessizlik ve İşgören Performansı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

Yazar Bilgisi : TECİMEN MUSTAFA,KARA MİKAİL
Dergi Adı : Türk İslam Dünyası Sosyal Araştırmalar Dergisi
Cilt : 4
ISSN : 2149-083X
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Halkın Boş Zaman Değerlendirme Alışkanlıkları: Çankırı Örneği

Yazar Bilgisi : ÖZTÜRK YAKUP,TECİMEN MUSTAFA
Dergi Adı : Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
Cilt : 1
ISSN :
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : ÖRGÜT KÜLTÜRÜNÜN ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK DAVRANIŞI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK GÖRGÜL BİR ARAŞTIRMA

Yazar Bilgisi : TECİMEN MUSTAFA,ÖZTÜRK ASLI
Dergi Adı : SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
Cilt : 3
ISSN : 2587-1587
Yayın Tarihi : 2017

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 2

Makale Adı : KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÖRGÜTSEL SESSİZLİK VE İŞGÖREN PERFORMANSI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN İNCELENMESİ Özet

Yazar Bilgisi : M TECİMEN, K Mikail
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Halkın boş zaman değerlendirme alışkanlıkları: Çankırı örneği

Yazar Bilgisi : Y Öztürk, M Tecimen
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 14
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 6

Bildiri Adı : Gastronomi Turizmi Kapsamında Esnaf Lokantalarının Sırları: Çankırı Derya Lokantası Örneği

Etkinlik Adı : 4. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu 3-4-5 Mayıs 2018
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TECİMEN MUSTAFA,ÖZTÜRK YAKUP
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.05.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :05.05.2018
Basım Tarihi :25.09.2018

Bildiri Adı : Çankırı Yâran Kültürünün Turizm Açısından Değerlendirilmesi ve Yaran Üyelerinin Turizme Yaklaşımları

Etkinlik Adı : IV. Uluslararası Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Sempozyumu
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDOĞDU AYDOĞAN,TECİMEN MUSTAFA,TECİMEN EDA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.05.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :05.05.2018
Basım Tarihi :25.09.2018

Bildiri Adı : Yerel Halkın Rekreasyonel Etkinliklere Katılımına Engel Olan Faktörlerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Çankırı Örneği

Etkinlik Adı : I.ULUSLARARASI BEDEN EĞİTİMİ, SPOR, REKREASYON VE DANS KONGRESİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZTÜRK YAKUP,TECİMEN MUSTAFA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :28.04.2018
Basım Tarihi :26.06.2018

Bildiri Adı : ÇANKIRI MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ

Etkinlik Adı : 1. ULUSLARARASI SÜRDÜREBİLİR TURİZM KONGRESİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : OKTAY KUTAY,TECİMEN MUSTAFA,EDA TECİMEN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.11.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.11.2017
Basım Tarihi :29.12.2017

Bildiri Adı : SÜRDÜREBİLİRBİR ANLAYIŞ İLE İNANÇ TURİZMİNE KUTSAL MEKÂNLARIN KAZANDIRILMASI: HACI MURAD VELİ TÜRBESİ ÖRNEĞİ

Etkinlik Adı : 1. ULUSLARARASI SÜRDÜREBİLİR TURİZM KONGRESİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AVCI MUHARREM,TECİMEN MUSTAFA,EDA TECİMEN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.11.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.11.2017
Basım Tarihi :29.12.2017

Bildiri Adı : Mobil Pazarlamaya Yönelik Tüketici Tutumlarının İncelenmesi: Çankırı ve Kırşehir Örneği

Etkinlik Adı : 14. Ulusal İşletmecilik Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DURUKAN TÜLİN,TECİMEN MUSTAFA,KORKMAZ FATMA,ÇAĞLAR ÇETİNKAYA NUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.05.2015
Basım Tarihi :10.05.2015

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 2

Kitap Adı : Turizm ve Rekreasyon Çalışmaları

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : TECİMEN MUSTAFA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Otel İşletmeciliği
Yayın Evi : Çizgi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-196-857-5
Basım Türü :Elektronik
YIL :2022

Kitap Adı : Turizm Ekonomisi

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KARAÇAR ERCAN,TECİMEN MUSTAFA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : DEĞİŞİM YAYINLARI
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-208-307-9
Basım Türü :Basılı
YIL :2018

Proje&Patent&Tasarım

Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Bilim Alanı : Turizm

Anahtar Kelimeler :
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Sürdürülebilir Turizm

Güncelleme Tarihi : 2024-04-03 13:24:12

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!