Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 17.12.2024 15:06:35
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi :
Kişisel Bilgiler
ÖĞR. GÖR. DR MUSTAFA TECİMEN
- E-posta: mustafatecimen@karatekin.edu.tr
- Bağlı Birimi : Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
- İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 6136
- Web Adresi: https://websitem.karatekin.edu.tr/mustafatecimen
- Adres:
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2014 - 2020
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/İŞLETME (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Yöneticiye duyulan güvenin işe adanmışlık ve örgütsel vatandaşlık davranışı üzerindeki etkisi
Yüksek Lisans
2010 - 2013
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: ÖRGÜTSEL SESSİZLİK VE ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK DAVRANIŞI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN İNCELENMESİ: KONAKLAMA İŞLETMELERİ ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA
Lisans
1999 - 2003
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRETMENLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2009 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Bölüm Başkanı
- 2018 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Pişirme Yöntemleri II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Temizlik Ürünleri ve kullanımı,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmecili II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Turizm Stajı,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
İletişim,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Türkiye Turizm Coğrafyası,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Genel Turizm,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmecili II,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Temizlik Ürünleri ve kullanımı,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Türkiye Turizm Coğrafyası,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Genel Turizm,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
İletişim,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Turizm Stajı,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri II,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Temizlik Ürünleri ve kullanımı,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Türkiye Turizm Coğrafyası,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
İletişim,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Genel Turizm,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmecili II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Turizm Stajı,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Turizm işletmelerinde Etik,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Ticaret hukuku,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
İş ve sosyal güvenlik hukuku,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Ticari Matematik,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Kamu ve özel sektör kesimi,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
Ticari Matematik,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
İş ve sosyal güvenlik hukuku,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri ll,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri ll,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları ll,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği l,2015-2016,Önlisans (Türkçe)
Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri ll,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği l,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmecili II,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği l,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri ll,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri ll,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri ll,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği l,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek ve İçecek İşletmecili II,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri ll,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
beslenme İlkeleri ve MenüPlanlama,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
Temizlik Ürün Kullanımı Ve denetimi,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri I,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Yönetimi,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : YÖNETİCİYE DUYULAN GÜVENİN ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK DAVRANIŞI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK GÖRGÜL BİR ARAŞTIRMA
Dergi Adı : ASRJOURNAL
Cilt : 5
ISSN : 2636-7637
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Konaklama İşletmelerinde Örgütsel Sessizlik ve İşgören Performansı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
Dergi Adı : Türk İslam Dünyası Sosyal Araştırmalar Dergisi
Cilt : 4
ISSN : 2149-083X
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Halkın Boş Zaman Değerlendirme Alışkanlıkları: Çankırı Örneği
Dergi Adı : Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
Cilt : 1
ISSN :
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : ÖRGÜT KÜLTÜRÜNÜN ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK DAVRANIŞI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK GÖRGÜL BİR ARAŞTIRMA
Dergi Adı : SOCIAL SCIENCES STUDIES JOURNAL
Cilt : 3
ISSN : 2587-1587
Yayın Tarihi : 2017
Yıl - Makale Sayısı Grafiği
Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 2
Makale Adı : KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÖRGÜTSEL SESSİZLİK VE İŞGÖREN PERFORMANSI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN İNCELENMESİ Özet
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Halkın boş zaman değerlendirme alışkanlıkları: Çankırı örneği
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 14
Bildiri Adı : Gastronomi Turizmi Kapsamında Esnaf Lokantalarının Sırları: Çankırı Derya Lokantası Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TECİMEN MUSTAFA,ÖZTÜRK YAKUP
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.05.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :05.05.2018
Basım Tarihi :25.09.2018
Bildiri Adı : Çankırı Yâran Kültürünün Turizm Açısından Değerlendirilmesi ve Yaran Üyelerinin Turizme Yaklaşımları
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDOĞDU AYDOĞAN,TECİMEN MUSTAFA,TECİMEN EDA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.05.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :05.05.2018
Basım Tarihi :25.09.2018
Bildiri Adı : Yerel Halkın Rekreasyonel Etkinliklere Katılımına Engel Olan Faktörlerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma: Çankırı Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZTÜRK YAKUP,TECİMEN MUSTAFA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :28.04.2018
Basım Tarihi :26.06.2018
Bildiri Adı : ÇANKIRI MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TURİZM POTANSİYELİNİN İNCELENMESİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : OKTAY KUTAY,TECİMEN MUSTAFA,EDA TECİMEN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.11.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.11.2017
Basım Tarihi :29.12.2017
Bildiri Adı : SÜRDÜREBİLİRBİR ANLAYIŞ İLE İNANÇ TURİZMİNE KUTSAL MEKÂNLARIN KAZANDIRILMASI: HACI MURAD VELİ TÜRBESİ ÖRNEĞİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AVCI MUHARREM,TECİMEN MUSTAFA,EDA TECİMEN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.11.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.11.2017
Basım Tarihi :29.12.2017
Bildiri Adı : Mobil Pazarlamaya Yönelik Tüketici Tutumlarının İncelenmesi: Çankırı ve Kırşehir Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DURUKAN TÜLİN,TECİMEN MUSTAFA,KORKMAZ FATMA,ÇAĞLAR ÇETİNKAYA NUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Pazarlama
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.05.2015
Basım Tarihi :10.05.2015
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 2
Kitap Adı : Turizm ve Rekreasyon Çalışmaları
Yazar Adı : TECİMEN MUSTAFA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Otel İşletmeciliği
Yayın Evi : Çizgi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-196-857-5
Basım Türü :Elektronik
YIL :2022
Kitap Adı : Turizm Ekonomisi
Yazar Adı : KARAÇAR ERCAN,TECİMEN MUSTAFA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : DEĞİŞİM YAYINLARI
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-208-307-9
Basım Türü :Basılı
YIL :2018
Proje&Patent&Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Turizm İşletmeciliği
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Sürdürülebilir Turizm
Güncelleme Tarihi : 2024-04-03 13:24:12