Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi :
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 19.12.2024 17:08:28
Kişisel Bilgiler
DOÇ. DR HÜDAYİ ERCOŞKUN
- E-posta: hercoskun@karatekin.edu.tr
- Bağlı Birimi : Gıda Bilimleri
- İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 8363
- Web Adresi: https://websitem.karatekin.edu.tr/hercoskun
- Adres: Çankırı Karatekin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Uluyazı Kampüsü Merkez/Çankırı
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
- 2006
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/
Tez Adı: Isıl işlem uygulanarak üretilen sucukların bazı kalite özelliklerine fermentasyon süresinin etkileri
Yüksek Lisans
1996 - 1999
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: ---
Lisans
1992 - 1996
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- DOÇENT
- 2016 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Bölüm Başkanı
- 2016 - 2020
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Anabilim Dalı Başkanı
- 2016 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
- Çankırı tuz mağarasındaki tuzların bileşimi ve rafinasyon prosesinin etkisi
- Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- SELİN ŞAFAK(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023
- The effect of different sesame roasting methods and conditions on some quality parameters of sesame oil
- Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Tarım ve Yaşam Bilimleri Ana Bilim Dalı
- ALAA MOHAMMED GHENI ALBUABAD(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023
- Effect of different extraction methods on the physical and chemical properties of the following oils (sunflower - soybean - sesame)
- Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Tarım ve Yaşam Bilimleri Ana Bilim Dalı
- YASEMIN AHMED HASSAN AL JUMAILY(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023
- Physicochemical properties of Danakil desert rock salt
- Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- IDIL KAMIL BOURHAN(Öğrenci),Yüksek Lisans,2022
- Safir mağarasının tuzlarının bileşimi ve insan sağlığı açısından önemi
- Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- İKBAL AYÇA SEVİNÇ(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021
- Çankırı'da satılan Çankırı kaya tuzlarının bazı fizikokimyasal özellikleri
- Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- NERMİN SALÇIN(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021
Dersler
VERİLEN DERSLER
Gıda Katkı Maddeleri,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Gıda Biyokimyası,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Besin Kimyası,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Gıda Katkı Maddeleri ve Sağlık Üzerine Etkileri,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Mühendislik Ekonomisi,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Besin Kontrolü ve Mevzuatı,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Gıda kimyası,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Besin Kontrolü ve Mevzuatı,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)
Baharat Bilim ve Teknolojisi,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)
Et Sanayiinde Atık Değerlendirme,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)
Her Yönüyle Tuz,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Gıda Katkı Maddeleri,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Gıda Biyokimyası,2022-2023,Lisans (Türkçe)
İleri Gıda Biyokimyası,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)
Mühendislik Ekonomisi,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Yeni Ürün Geliştirme,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Katkı Maddeleri ve Sağlık Üzerine Etkileri,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Besin Kimyası,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Yeni Ürün Geliştirme,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Et Sanayinde Atık Değerlendirme,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)
İleri Gıda Kimyası,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)
Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)
Baharat Bilimi ve Teknolojisi,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda ve Beslenme,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Mühendislik Ekonomisi,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Gıda Biyokimyası,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğine Giriş,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Besin Kontrolü ve Mevzuatı,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alan Dersi,2020-2021,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gıda ve Beslenme,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gıda Biyokimyası,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Lisansüstü Danışmanlık,2020-2021,Yüksek Lisans (Türkçe)
Staj II,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Baharat Bilimi ve Teknolojisi,2020-2021,Yüksek Lisans (Türkçe)
Staj I,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Mühendislik Ekonomisi,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Baharat Bilimi ve Teknolojisi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Staj II,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Lisansüstü Danışmanlık,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alan Dersi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda ve Beslenme,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Mühendislik Ekonomisi,2019-2020,Lisans (Türkçe)
İleri Gıda Kimyası,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
Staj I,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Gıda Biyokimyası,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Et Sanayiinde Atık Değerlendirme,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
Baharat Bilimi ve Teknolojisi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Staj I,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alan Dersi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Biyokimyası,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Kanatlı Etleri İşleme Teknolojisi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Staj II,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Gıda ve Beslenme,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Lisansüstü Danışmanlık,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
İleri Gıda Kimyası,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Staj I,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Özel Teknolojili Gıdalar,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Gıda ve Beslenme,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Gıda Biyokimyası,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Staj II,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Yeni Ürün Geliştirme,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Gıda Analizleri,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Yeni Ürün Geliştirme,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Gıda Biyokimyası,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Gıda ve Beslenme,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Mühendislik Ekonomisi,2016-2017,Lisans (Türkçe)
STAJ II,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Özel Gıdalar Teknolojisi,2016-2017,Lisans (Türkçe)
STAJ I,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : Review Paper for Nutrients in food
Dergi Adı : Newinera Publisher
Cilt : 3
ISSN : 2721-1304
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Impurities of natural salts of the earth
Dergi Adı : Food Additives & Contaminants Part B-Surveillance
Cilt :
ISSN : 1939-3210
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Diyet Lifi ve Sağlık Açısından Önemi
Dergi Adı : Akademik Gıda
Cilt : 19
ISSN : 2148-015X
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Einfluss der Fermentationsdauer auf wärmebehandelte Sucuk (türkische, trockengepökelte Rohwurst)
Dergi Adı : Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene
Cilt :
ISSN : 0003-925X
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Effect of mechanically deboned turkey meat - Investigations of turkey meat on color and texture of beef sucuk
Dergi Adı : Fleischwirthschaft International
Cilt : 2021
ISSN : 0179-2415
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Et ve Sağlıklı Beslenme
Dergi Adı : Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi
Cilt :
ISSN : 1303-3107
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Kırmızı Et Tüketimi, Kolesterol ve Beslenme
Dergi Adı : Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi
Cilt : 24
ISSN : 1303-3107
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Hazelnut as functional food component and fat replacer in fermented sausage
Dergi Adı : Journal of Food Science and Technology
Cilt : 55
ISSN : 0022-1155
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Kinetic Modeling of Quality Aspects of Fermented Sausage (Sucuk) During Storage
Dergi Adı : Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Cilt : 23
ISSN : 1300-6045
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Physicochemical and Microbiological Properties of Sucuk produced with Different Heat Treatment Temperatures
Dergi Adı : Akademik Gıda
Cilt : 15
ISSN : 1304-7582
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Effect of cheese as a fat replacer in fermented sausage
Dergi Adı : Journal of Food Science and Technology
Cilt : 51
ISSN : 0022-1155
Yayın Tarihi : 2014
Makale Adı : The Effect of Nitrite Levels on the Colour Attributes of Heat Treated Sucuks Fleischwirtschaft
Dergi Adı : Fleischwirtschaht
Cilt :
ISSN :
Yayın Tarihi : 2012
Makale Adı : Product Development of a New Sausage Hard Cheese Added Sausage
Dergi Adı : Fleischwirthschaft
Cilt :
ISSN :
Yayın Tarihi : 2012
Makale Adı : Chemical composition of European squid and effects of different frozen storage temperatures on oxidative stability and fatty acid composition
Dergi Adı : Journal of Food Science and Technology
Cilt : 48
ISSN : 0022-1155
Yayın Tarihi : 2011
Makale Adı : Kinetics of traditional Turkish sausage quality aspects during fermentation
Dergi Adı : Food Control
Cilt : 22
ISSN : 09567135
Yayın Tarihi : 2011
Makale Adı : The effect of different fermentation intervals on the quality characteristics of heat treated and traditional sucuks
Dergi Adı : Meat Science
Cilt : 85
ISSN : 03091740
Yayın Tarihi : 2010
Makale Adı : WALNUT AS FAT REPLACER AND FUNCTIONAL COMPONENT IN SUCUK
Dergi Adı : Journal of Food Quality
Cilt : 33
ISSN : 01469428
Yayın Tarihi : 2010
Makale Adı : THE EFFECT OF ADDITION OF HAZELNUT OIL ON SOME QUALITY CHARACTERISTICS OF TURKISH FERMENTED SAUSAGE SUCUK
Dergi Adı : Journal of Muscle Foods
Cilt : 20
ISSN : 10460756
Yayın Tarihi : 2009
Makale Adı : Et Ürünlerinde Diyet Lifi Kullanımı
Dergi Adı : Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
Cilt : 1
ISSN :
Yayın Tarihi : 2007
Makale Adı : Konjuge Linoleik Asit
Dergi Adı : Gıda Mühendisleri Odası Gıda Mühendisliği Dergisi
Cilt : 9
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : Sızma Zeytinyağının Fenolik Bileşiklerine ve Oksidasyon Stabilitesine İşleme Aşamalarının Etkileri
Dergi Adı : Gıda Mühendisleri Odası Gıda Mühendisliği Dergisi
Cilt : 19
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : Aroma Analizleri İçin Örnek Hazırlama Teknikleri
Dergi Adı : Akademik Gıda Dergisi
Cilt : 8
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : Sızma Zeytinyağının Sağlık Üzerine Etkileri
Dergi Adı : Hasad
Cilt : 21
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : Fermente Et Ürünlerinde Biyojen Aminler
Dergi Adı : Akademik Gıda Dergisi
Cilt : 3
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : Trans Yağ Asitleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Dergi Adı : Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi
Cilt : 4
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : Fermente Et Ürünlerinde Lipit Reaksiyonları
Dergi Adı : Gıda Mühendisleri Odası Gıda Mühendisliği Dergisi
Cilt : 8
ISSN :
Yayın Tarihi : 2004
Makale Adı : Gıda Antioksidanları ve Etki Mekanizmaları
Dergi Adı : Akademik Gıda Dergisi
Cilt : 2
ISSN :
Yayın Tarihi : 2004
Makale Adı : Fermente Et Ürünlerinde Lipoliz ve Aromaya Etkileri
Dergi Adı : Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Bilimleri Dergisi
Cilt : 18
ISSN : 1300-2988
Yayın Tarihi : 2003
Makale Adı : Fermente Et Ürünlerinin Lezzet Bileşenleri ve Oluşumları
Dergi Adı : Gıda Mühendisleri Odası Gıda Mühendisliği Dergisi
Cilt : 7
ISSN :
Yayın Tarihi : 2003
Makale Adı : Surimi Balık Jel Ürünleri
Dergi Adı : Gıda Mühendisleri Odası Dergisi
Cilt : 7
ISSN :
Yayın Tarihi : 2003
Makale Adı : Biyojenik Aminler ve Gıdalarda Mikroorganizmalarca Üretimi
Dergi Adı : Standard
Cilt : 39
ISSN :
Yayın Tarihi : 2000
Makale Adı : FERMENTE ET ÜRÜNLERİNDE BAZI BİYOKİMYASALREAKSİYONLAR VE AROMA ÜZERİNE ETKİLERİ
Dergi Adı : Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Cilt : 4
ISSN :
Yayın Tarihi : 1998
Yıl - Makale Sayısı Grafiği
Toplam Makale Sayısı (WOS) : 10
Makale Adı : Impurities of natural salts of the earth
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 2
Yayın Yeri : FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS PART B-SURVEILLANCE
Makale Adı : The effects of fermentation time on heat treated sucuk (turkish-style dry-fermented sausage)
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
Makale Adı : Hazelnut as functional food component and fat replacer in fermented sausage
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 18
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Makale Adı : Kinetic Modeling of Quality Aspects of Fermented Sausage (Sucuk) During Storage
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 4
Yayın Yeri : KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
Makale Adı : Effect of cheese as a fat replacer in fermented sausage
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 4
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Makale Adı : Kinetics of traditional Turkish sausage quality aspects during fermentation
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 34
Yayın Yeri : FOOD CONTROL
Makale Adı : Chemical composition of European squid and effects of different frozen storage temperatures on oxidative stability and fatty acid composition
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 16
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Makale Adı : The effect of different fermentation intervals on the quality characteristics of heat-treated and traditional sucuks
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 25
Yayın Yeri : MEAT SCIENCE
Makale Adı : WALNUT AS FAT REPLACER AND FUNCTIONAL COMPONENT IN SUCUK
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 19
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD QUALITY
Makale Adı : THE EFFECT OF ADDITION OF HAZELNUT OIL ON SOME QUALITY CHARACTERISTICS OF TURKISH FERMENTED SAUSAGE (SUCUK)
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 11
Yayın Yeri : JOURNAL OF MUSCLE FOODS
Bildiri Adı : Food Safety Debates of Salt
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BAYRAKÇEKEN NİŞANCI FATMA, ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Temel İşlemler
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.12.2023
Basım Tarihi :30.12.2023
Bildiri Adı : The Salt of Assal Lake Djibouti
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Ibrahim Mohamed Aboubakar, ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.12.2023
Basım Tarihi :30.12.2023
Bildiri Adı : Salt and Meat
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BAYRAKÇEKEN NİŞANCI FATMA, ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Temel İşlemler
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.12.2023
Basım Tarihi :25.12.2023
Bildiri Adı : Evaluating Textural Effects of Different Hydrocolloids in “Cezerye” Prepared from Quince and Cornelian Cherry Fruit.
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KETENOĞLU ONUR,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :21.10.2018
Basım Tarihi :21.10.2018
Bildiri Adı : “Cezerye” From Oleaster Fruit (Elaeagnus Angustifolia L.): Assessment Of Different Hydrocolloids
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,Özpolat Yeşim,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2018
Basım Tarihi :12.10.2018
Bildiri Adı : ”Cezerye” from oleaster fruit (Elaeagnus angustifolia L.): assessment of different hydrocolloids
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2018
Basım Tarihi :10.10.2018
Bildiri Adı : Endemic melon (Cucumis melo L.) varieties in Kizilirmak Basin and melon vinegar production
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.04.2018
Basım Tarihi :11.04.2018
Bildiri Adı : Heat Treatment of a Traditional SAusage:Sucuk
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :11.12.2017
Bildiri Adı : USAGE OF SOME HYDROCOLLOIDS IN “CEZERYE” PREPARED WITH Cornus mas L
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :11.12.2017
Bildiri Adı : Effect of Temperature on Rheological Properties of Kalecik Karası Grape Pekmez
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,ZAMBAK ÖZLEM,ÖZKAL SAMİ GÖKHAN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :11.12.2017
Bildiri Adı : Effects of Some Hydrocolloids on Quality Characteristics of Turkish “Cezerye” Prepared from Quince
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KETENOĞLU ONUR,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :10.12.2017
Bildiri Adı : USAGE OF SOME HYDROCOLLOIDS IN “CEZERYE” PREPARED FROM WITH Cornus mas L.
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :04.12.2017
Basım Tarihi :04.12.2017
Bildiri Adı : EFFECTS OF SOME HYDROCOLLOIDS ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TURKISH “CEZERYE” PREPARED FROM QUINCE
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :04.12.2017
Basım Tarihi :04.12.2017
Bildiri Adı : Theffect of storage Temperatures and packaging materials on diced hazelnut
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Demirci Ercoşkun Tuğba,ERCOŞKUN HÜDAYİ,Köksal A İlhami
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.05.2017
Basım Tarihi :18.05.2017
Bildiri Adı : An Appreciation of Astragalus Species in Forest, Agriculture and Food Sciences
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.05.2017
Basım Tarihi :17.05.2017
Bildiri Adı : Turkey Report on Fisheries
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :
Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 29.05.2000
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.10.2000
Basım Tarihi :04.10.2000
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 3
Kitap Adı : Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri
Yazar Adı : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Et Teknolojisi>Fermantasyon Teknolojisi>Gıda Biyoteknolojisi>Sucuk
Yayın Evi : NOBEL BİLİMSEL ESERLER
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-417-615-9
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Her Yönüyle Tuz
Yazar Adı : ERCOŞKUN HÜDAYİ,Salçın Nermin
Alan Bilgisi :İlahiyat Temel Alanı>Bilim Alanı
Yayın Evi : Nobel
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7677-33-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2020
Kitap Adı : Her Yönüyle Tuz
Yazar Adı : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : Nobel
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-433-183-1
Basım Türü :Basılı
YIL :2020
Proje&Patent&Tasarım
Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 2
Proje Adı: ÇAKÜ BAP-MF200217B30
Bitiş Tarihi : 23.03.2018
Proje Konusu : Kavun Pekmezi Üretiminde Şeker Profilinin ve HMF Oluşumunun Isıl İşlem boyunca UPLC ile İzlenmesi
Proje Konum :
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-04 11:42:36
Proje Adı: Isıl işlem uygulanarak üretilen sucukların bazı kalite özelliklerine üretim koşullarının etkisi
Bitiş Tarihi : 01.07.2006
Proje Konusu : Isıl işlem uygulanarak üretilen sucukların bazı kalite özelliklerine üretim koşullarının etkisi 2003-07-11-080
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-09-08 13:51:25
Bilimsel Faaliyetler
Yayın Adı : Akademik Gıda
Görevi : Yayın Kurulu Üyeliği
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı+Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası>Gıda Teknolojileri
Başlama Tarihi :01.01.2022
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : Tuz ve Gıda
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Fermantasyon Teknolojisi>Gıda Hijyeni ve Üretimi
Başlama Tarihi :30.12.2021
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : Her Yönüyle Tuz
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2020
Bitiş Tarihi :03.03.2020
Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Gıda Bilimi
Güncelleme Tarihi : 2022-12-07 10:28:14