YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 16:21:14
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi :
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 19.12.2024 17:08:28

Kişisel Bilgiler

DOÇ. DR HÜDAYİ ERCOŞKUN




  • E-posta: hercoskun@karatekin.edu.tr
  • Bağlı Birimi : Gıda Bilimleri
  • İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 8363

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

- 2006

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Isıl işlem uygulanarak üretilen sucukların bazı kalite özelliklerine fermentasyon süresinin etkileri

Yüksek Lisans

1996 - 1999

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: ---

Lisans

1992 - 1996

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Mühendislik Temel Alanı

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
DOÇENT
2016 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Bölüm Başkanı
2016 - 2020
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Anabilim Dalı Başkanı
2016 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER
Çankırı tuz mağarasındaki tuzların bileşimi ve rafinasyon prosesinin etkisi
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SELİN ŞAFAK(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023

The effect of different sesame roasting methods and conditions on some quality parameters of sesame oil
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Tarım ve Yaşam Bilimleri Ana Bilim Dalı
ALAA MOHAMMED GHENI ALBUABAD(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023

Effect of different extraction methods on the physical and chemical properties of the following oils (sunflower - soybean - sesame)
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Tarım ve Yaşam Bilimleri Ana Bilim Dalı
YASEMIN AHMED HASSAN AL JUMAILY(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023

Physicochemical properties of Danakil desert rock salt
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
IDIL KAMIL BOURHAN(Öğrenci),Yüksek Lisans,2022

Safir mağarasının tuzlarının bileşimi ve insan sağlığı açısından önemi
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
İKBAL AYÇA SEVİNÇ(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021

Çankırı'da satılan Çankırı kaya tuzlarının bazı fizikokimyasal özellikleri
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
NERMİN SALÇIN(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021

Dersler

VERİLEN DERSLER

Gıda Katkı Maddeleri,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Gıda Biyokimyası,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Besin Kimyası,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Gıda Katkı Maddeleri ve Sağlık Üzerine Etkileri,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Mühendislik Ekonomisi,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Besin Kontrolü ve Mevzuatı,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Gıda kimyası,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Besin Kontrolü ve Mevzuatı,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)

Baharat Bilim ve Teknolojisi,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)

Et Sanayiinde Atık Değerlendirme,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)

Her Yönüyle Tuz,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Gıda Katkı Maddeleri,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Gıda Biyokimyası,2022-2023,Lisans (Türkçe)

İleri Gıda Biyokimyası,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)

Mühendislik Ekonomisi,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Yeni Ürün Geliştirme,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Bitirme Projesi,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda Katkı Maddeleri ve Sağlık Üzerine Etkileri,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Besin Kimyası,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Yeni Ürün Geliştirme,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Et Sanayinde Atık Değerlendirme,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)

İleri Gıda Kimyası,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)

Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)

Baharat Bilimi ve Teknolojisi,2021-2022,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda ve Beslenme,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Mühendislik Ekonomisi,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Gıda Kimyası,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Gıda Biyokimyası,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Gıda Mühendisliğine Giriş,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Besin Kontrolü ve Mevzuatı,2021-2022,Lisans (Türkçe)

Uzmanlık Alan Dersi,2020-2021,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda Kimyası,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Gıda ve Beslenme,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Gıda Biyokimyası,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Lisansüstü Danışmanlık,2020-2021,Yüksek Lisans (Türkçe)

Staj II,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Baharat Bilimi ve Teknolojisi,2020-2021,Yüksek Lisans (Türkçe)

Staj I,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Mühendislik Ekonomisi,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Baharat Bilimi ve Teknolojisi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

Bitirme Projesi,2019-2020,Lisans (Türkçe)

Staj II,2019-2020,Lisans (Türkçe)

Lisansüstü Danışmanlık,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

Uzmanlık Alan Dersi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda ve Beslenme,2019-2020,Lisans (Türkçe)

Mühendislik Ekonomisi,2019-2020,Lisans (Türkçe)

İleri Gıda Kimyası,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

Staj I,2019-2020,Lisans (Türkçe)

Gıda Biyokimyası,2019-2020,Lisans (Türkçe)

Gıda Kimyası,2019-2020,Lisans (Türkçe)

Et Sanayiinde Atık Değerlendirme,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

Baharat Bilimi ve Teknolojisi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

Staj I,2018-2019,Lisans (Türkçe)

Uzmanlık Alan Dersi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda Biyokimyası,2018-2019,Lisans (Türkçe)

Kanatlı Etleri İşleme Teknolojisi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

Staj II,2018-2019,Lisans (Türkçe)

Gıda ve Beslenme,2018-2019,Lisans (Türkçe)

Lisansüstü Danışmanlık,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

Bitirme Projesi,2018-2019,Lisans (Türkçe)

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

İleri Gıda Kimyası,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda Kimyası,2018-2019,Lisans (Türkçe)

Gıda Kimyası,2017-2018,Lisans (Türkçe)

Bitirme Projesi,2017-2018,Lisans (Türkçe)

Staj I,2017-2018,Lisans (Türkçe)

Özel Teknolojili Gıdalar,2017-2018,Lisans (Türkçe)

Gıda ve Beslenme,2017-2018,Lisans (Türkçe)

Gıda Biyokimyası,2017-2018,Lisans (Türkçe)

Staj II,2017-2018,Lisans (Türkçe)

Yeni Ürün Geliştirme,2017-2018,Lisans (Türkçe)

Gıda Analizleri,2016-2017,Lisans (Türkçe)

Yeni Ürün Geliştirme,2016-2017,Lisans (Türkçe)

Bitirme Projesi,2016-2017,Lisans (Türkçe)

Gıda Biyokimyası,2016-2017,Lisans (Türkçe)

Gıda ve Beslenme,2016-2017,Lisans (Türkçe)

Mühendislik Ekonomisi,2016-2017,Lisans (Türkçe)

STAJ II,2016-2017,Lisans (Türkçe)

Özel Gıdalar Teknolojisi,2016-2017,Lisans (Türkçe)

STAJ I,2016-2017,Lisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 32

Makale Adı : Review Paper for Nutrients in food

Yazar Bilgisi : Ahmed Hassan Yasemin, ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Newinera Publisher
Cilt : 3
ISSN : 2721-1304
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Impurities of natural salts of the earth

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Food Additives & Contaminants Part B-Surveillance
Cilt :
ISSN : 1939-3210
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Diyet Lifi ve Sağlık Açısından Önemi

Yazar Bilgisi : Salçın Nermin, ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Akademik Gıda
Cilt : 19
ISSN : 2148-015X
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Einfluss der Fermentationsdauer auf wärmebehandelte Sucuk (türkische, trockengepökelte Rohwurst)

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene
Cilt :
ISSN : 0003-925X
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Effect of mechanically deboned turkey meat - Investigations of turkey meat on color and texture of beef sucuk

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Fleischwirthschaft International
Cilt : 2021
ISSN : 0179-2415
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Et ve Sağlıklı Beslenme

Yazar Bilgisi : Özlü Selin, ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi
Cilt :
ISSN : 1303-3107
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Kırmızı Et Tüketimi, Kolesterol ve Beslenme

Yazar Bilgisi : SEVİNÇ İkbal Ayça,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Gıda ve Yem Bilimi ve Teknolojisi
Cilt : 24
ISSN : 1303-3107
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Hazelnut as functional food component and fat replacer in fermented sausage

Yazar Bilgisi : Saygı Deray,ERCOŞKUN HÜDAYİ,Şahin Ekin
Dergi Adı : Journal of Food Science and Technology
Cilt : 55
ISSN : 0022-1155
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Kinetic Modeling of Quality Aspects of Fermented Sausage (Sucuk) During Storage

Yazar Bilgisi : ÖZKAL SAMİ GÖKHAN,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Cilt : 23
ISSN : 1300-6045
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Physicochemical and Microbiological Properties of Sucuk produced with Different Heat Treatment Temperatures

Yazar Bilgisi : Toptanci İsra,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Akademik Gıda
Cilt : 15
ISSN : 1304-7582
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Effect of cheese as a fat replacer in fermented sausage

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Journal of Food Science and Technology
Cilt : 51
ISSN : 0022-1155
Yayın Tarihi : 2014

Makale Adı : The Effect of Nitrite Levels on the Colour Attributes of Heat Treated Sucuks Fleischwirtschaft

Yazar Bilgisi : Yürür Ceyhune,Ertaş Ahmet Hamdi,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Fleischwirtschaht
Cilt :
ISSN :
Yayın Tarihi : 2012

Makale Adı : Product Development of a New Sausage Hard Cheese Added Sausage

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Fleischwirthschaft
Cilt :
ISSN :
Yayın Tarihi : 2012

Makale Adı : Chemical composition of European squid and effects of different frozen storage temperatures on oxidative stability and fatty acid composition

Yazar Bilgisi : Atayeter Servet,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Journal of Food Science and Technology
Cilt : 48
ISSN : 0022-1155
Yayın Tarihi : 2011

Makale Adı : Kinetics of traditional Turkish sausage quality aspects during fermentation

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,ÖZKAL SAMİ GÖKHAN
Dergi Adı : Food Control
Cilt : 22
ISSN : 09567135
Yayın Tarihi : 2011

Makale Adı : The effect of different fermentation intervals on the quality characteristics of heat treated and traditional sucuks

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,TAĞI ŞEREF,Ahmet Hamdi Ertaş
Dergi Adı : Meat Science
Cilt : 85
ISSN : 03091740
Yayın Tarihi : 2010

Makale Adı : WALNUT AS FAT REPLACER AND FUNCTIONAL COMPONENT IN SUCUK

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,Demirci Ercoşkun Tuğba
Dergi Adı : Journal of Food Quality
Cilt : 33
ISSN : 01469428
Yayın Tarihi : 2010

Makale Adı : THE EFFECT OF ADDITION OF HAZELNUT OIL ON SOME QUALITY CHARACTERISTICS OF TURKISH FERMENTED SAUSAGE SUCUK

Yazar Bilgisi : Ilıkkan Hande,ERCOŞKUN HÜDAYİ,VURAL HALİL,Şahin Ekin
Dergi Adı : Journal of Muscle Foods
Cilt : 20
ISSN : 10460756
Yayın Tarihi : 2009

Makale Adı : Et Ürünlerinde Diyet Lifi Kullanımı

Yazar Bilgisi : EKİCİ LÜTFİYE,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
Cilt : 1
ISSN :
Yayın Tarihi : 2007

Makale Adı : Konjuge Linoleik Asit

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,Uğuz Şevkat,KIRALAN MUSTAFA
Dergi Adı : Gıda Mühendisleri Odası Gıda Mühendisliği Dergisi
Cilt : 9
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005

Makale Adı : Sızma Zeytinyağının Fenolik Bileşiklerine ve Oksidasyon Stabilitesine İşleme Aşamalarının Etkileri

Yazar Bilgisi : KIRALAN MUSTAFA,YORULMAZ ASLI,ERCOŞKUN HÜDAYİ,Sağırkaya Murat
Dergi Adı : Gıda Mühendisleri Odası Gıda Mühendisliği Dergisi
Cilt : 19
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005

Makale Adı : Aroma Analizleri İçin Örnek Hazırlama Teknikleri

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,KIRALAN MUSTAFA,YORULMAZ ASLI
Dergi Adı : Akademik Gıda Dergisi
Cilt : 8
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005

Makale Adı : Sızma Zeytinyağının Sağlık Üzerine Etkileri

Yazar Bilgisi : KIRALAN MUSTAFA,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Hasad
Cilt : 21
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005

Makale Adı : Fermente Et Ürünlerinde Biyojen Aminler

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,Toptancı İsra,YORULMAZ ASLI
Dergi Adı : Akademik Gıda Dergisi
Cilt : 3
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005

Makale Adı : Trans Yağ Asitleri ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri

Yazar Bilgisi : KIRALAN MUSTAFA,YORULMAZ ASLI,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi
Cilt : 4
ISSN :
Yayın Tarihi : 2005

Makale Adı : Fermente Et Ürünlerinde Lipit Reaksiyonları

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,KIRALAN MUSTAFA,Işıksal Seyfullah
Dergi Adı : Gıda Mühendisleri Odası Gıda Mühendisliği Dergisi
Cilt : 8
ISSN :
Yayın Tarihi : 2004

Makale Adı : Gıda Antioksidanları ve Etki Mekanizmaları

Yazar Bilgisi : KIRALAN MUSTAFA,ERCOŞKUN HÜDAYİ,Işıksal Seyfullah
Dergi Adı : Akademik Gıda Dergisi
Cilt : 2
ISSN :
Yayın Tarihi : 2004

Makale Adı : Fermente Et Ürünlerinde Lipoliz ve Aromaya Etkileri

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,ÇON AHMET HİLMİ
Dergi Adı : Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Bilimleri Dergisi
Cilt : 18
ISSN : 1300-2988
Yayın Tarihi : 2003

Makale Adı : Fermente Et Ürünlerinin Lezzet Bileşenleri ve Oluşumları

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,Ertaş Ahmet Hamdi
Dergi Adı : Gıda Mühendisleri Odası Gıda Mühendisliği Dergisi
Cilt : 7
ISSN :
Yayın Tarihi : 2003

Makale Adı : Surimi Balık Jel Ürünleri

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Dergi Adı : Gıda Mühendisleri Odası Dergisi
Cilt : 7
ISSN :
Yayın Tarihi : 2003

Makale Adı : Biyojenik Aminler ve Gıdalarda Mikroorganizmalarca Üretimi

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,ÇON AHMET HİLMİ,Gökalp Hüsnü Yusuf
Dergi Adı : Standard
Cilt : 39
ISSN :
Yayın Tarihi : 2000

Makale Adı : FERMENTE ET ÜRÜNLERİNDE BAZI BİYOKİMYASALREAKSİYONLAR VE AROMA ÜZERİNE ETKİLERİ

Yazar Bilgisi : Gökalp Hüsnü Yusuf,ERCOŞKUN HÜDAYİ,ÇON AHMET HİLMİ
Dergi Adı : Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Cilt : 4
ISSN :
Yayın Tarihi : 1998
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (WOS) : 10

Makale Adı : Impurities of natural salts of the earth

Yazar Bilgisi : Ercoskun, H
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 2
Yayın Yeri : FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS PART B-SURVEILLANCE

Makale Adı : The effects of fermentation time on heat treated sucuk (turkish-style dry-fermented sausage)

Yazar Bilgisi : Ercoskun, H
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE

Makale Adı : Hazelnut as functional food component and fat replacer in fermented sausage

Yazar Bilgisi : Saygi, D, Ercoskun, H, Sahin, E
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 18
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

Makale Adı : Kinetic Modeling of Quality Aspects of Fermented Sausage (Sucuk) During Storage

Yazar Bilgisi : Özkal, SG, Ercoskun, H
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 4
Yayın Yeri : KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI

Makale Adı : Effect of cheese as a fat replacer in fermented sausage

Yazar Bilgisi : Ercoskun, H
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 4
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

Makale Adı : Kinetics of traditional Turkish sausage quality aspects during fermentation

Yazar Bilgisi : Ercoskun, H, Ozkal, SG
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 34
Yayın Yeri : FOOD CONTROL

Makale Adı : Chemical composition of European squid and effects of different frozen storage temperatures on oxidative stability and fatty acid composition

Yazar Bilgisi : Atayeter, S, Ercoskun, H
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 16
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

Makale Adı : The effect of different fermentation intervals on the quality characteristics of heat-treated and traditional sucuks

Yazar Bilgisi : Ercoskun, H, Tagi, S, Ertas, AH
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 25
Yayın Yeri : MEAT SCIENCE

Makale Adı : WALNUT AS FAT REPLACER AND FUNCTIONAL COMPONENT IN SUCUK

Yazar Bilgisi : Ercoskun, H, Demirci-Ercoskun, T
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 19
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD QUALITY

Makale Adı : THE EFFECT OF ADDITION OF HAZELNUT OIL ON SOME QUALITY CHARACTERISTICS OF TURKISH FERMENTED SAUSAGE (SUCUK)

Yazar Bilgisi : Ilikkan, H, Ercoskun, H, Vural, H, Sahin, E
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 11
Yayın Yeri : JOURNAL OF MUSCLE FOODS

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 16

Bildiri Adı : Food Safety Debates of Salt

Etkinlik Adı : 2 nd International Karatekin Science and Technology Conference
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BAYRAKÇEKEN NİŞANCI FATMA, ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Temel İşlemler
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.12.2023
Basım Tarihi :30.12.2023

Bildiri Adı : The Salt of Assal Lake Djibouti

Etkinlik Adı : 2 nd International Karatekin Science and Technology Conference
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Ibrahim Mohamed Aboubakar, ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.12.2023
Basım Tarihi :30.12.2023

Bildiri Adı : Salt and Meat

Etkinlik Adı : 2 nd International Karatekin Science and Technology Conference
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BAYRAKÇEKEN NİŞANCI FATMA, ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Temel İşlemler
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.12.2023
Basım Tarihi :25.12.2023

Bildiri Adı : Evaluating Textural Effects of Different Hydrocolloids in “Cezerye” Prepared from Quince and Cornelian Cherry Fruit.

Etkinlik Adı : The International Symposium on Food Rheology and Texture
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KETENOĞLU ONUR,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :21.10.2018
Basım Tarihi :21.10.2018

Bildiri Adı : “Cezerye” From Oleaster Fruit (Elaeagnus Angustifolia L.): Assessment Of Different Hydrocolloids

Etkinlik Adı : 3rd International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,Özpolat Yeşim,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2018
Basım Tarihi :12.10.2018

Bildiri Adı : ”Cezerye” from oleaster fruit (Elaeagnus angustifolia L.): assessment of different hydrocolloids

Etkinlik Adı : 3rd International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2018
Basım Tarihi :10.10.2018

Bildiri Adı : Endemic melon (Cucumis melo L.) varieties in Kizilirmak Basin and melon vinegar production

Etkinlik Adı : International Conference on Raw Materials to Processed Foods
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.04.2018
Basım Tarihi :11.04.2018

Bildiri Adı : Heat Treatment of a Traditional SAusage:Sucuk

Etkinlik Adı : 1. uluslararası Türk Dünyası Fen ve Mühendislik Bilimleri Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :11.12.2017

Bildiri Adı : USAGE OF SOME HYDROCOLLOIDS IN “CEZERYE” PREPARED WITH Cornus mas L

Etkinlik Adı : 1. Uluslararası Türk Dünyası Fen ve Mühendislik Bilimleri Kongrsi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :11.12.2017

Bildiri Adı : Effect of Temperature on Rheological Properties of Kalecik Karası Grape Pekmez

Etkinlik Adı : 1. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ,ZAMBAK ÖZLEM,ÖZKAL SAMİ GÖKHAN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :11.12.2017

Bildiri Adı : Effects of Some Hydrocolloids on Quality Characteristics of Turkish “Cezerye” Prepared from Quince

Etkinlik Adı : 1st International Turkish World Engineering and Science Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KETENOĞLU ONUR,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :10.12.2017

Bildiri Adı : USAGE OF SOME HYDROCOLLOIDS IN “CEZERYE” PREPARED FROM WITH Cornus mas L.

Etkinlik Adı : I. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Konferansı
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :04.12.2017
Basım Tarihi :04.12.2017

Bildiri Adı : EFFECTS OF SOME HYDROCOLLOIDS ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TURKISH “CEZERYE” PREPARED FROM QUINCE

Etkinlik Adı : I. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Konferansı
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :04.12.2017
Basım Tarihi :04.12.2017

Bildiri Adı : Theffect of storage Temperatures and packaging materials on diced hazelnut

Etkinlik Adı : ICAFOF2017
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Demirci Ercoşkun Tuğba,ERCOŞKUN HÜDAYİ,Köksal A İlhami
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.05.2017
Basım Tarihi :18.05.2017

Bildiri Adı : An Appreciation of Astragalus Species in Forest, Agriculture and Food Sciences

Etkinlik Adı : ICAFOF2017
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.05.2017
Basım Tarihi :17.05.2017

Bildiri Adı : Turkey Report on Fisheries

Etkinlik Adı : Handling and Primary Processing of Marine Products Jica Kanagawa International Fisheries Training Center May 29th -September 3rd
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :
Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 29.05.2000
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.10.2000
Basım Tarihi :04.10.2000

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 3

Kitap Adı : Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Et Teknolojisi>Fermantasyon Teknolojisi>Gıda Biyoteknolojisi>Sucuk
Yayın Evi : NOBEL BİLİMSEL ESERLER
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-417-615-9
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Her Yönüyle Tuz

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERCOŞKUN HÜDAYİ,Salçın Nermin
Alan Bilgisi :İlahiyat Temel Alanı>Bilim Alanı
Yayın Evi : Nobel
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7677-33-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2020

Kitap Adı : Her Yönüyle Tuz

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : Nobel
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-433-183-1
Basım Türü :Basılı
YIL :2020

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 2

Proje Adı: ÇAKÜ BAP-MF200217B30

Başlama Tarihi : 23.03.2017
Bitiş Tarihi : 23.03.2018
Proje Konusu : Kavun Pekmezi Üretiminde Şeker Profilinin ve HMF Oluşumunun Isıl İşlem boyunca UPLC ile İzlenmesi
Proje Konum :
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-04 11:42:36

Proje Adı: Isıl işlem uygulanarak üretilen sucukların bazı kalite özelliklerine üretim koşullarının etkisi

Başlama Tarihi : 01.07.2004
Bitiş Tarihi : 01.07.2006
Proje Konusu : Isıl işlem uygulanarak üretilen sucukların bazı kalite özelliklerine üretim koşullarının etkisi 2003-07-11-080
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-09-08 13:51:25
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!

Yayın Adı : Akademik Gıda

Yazar Bilgisi : GÜRSOY OĞUZ
Görevi : Yayın Kurulu Üyeliği
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı+Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi>Gıda Kimyası>Gıda Teknolojileri
Başlama Tarihi :01.01.2022
Bitiş Tarihi :

Yayın Adı : Tuz ve Gıda

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Fermantasyon Teknolojisi>Gıda Hijyeni ve Üretimi
Başlama Tarihi :30.12.2021
Bitiş Tarihi :

Yayın Adı : Her Yönüyle Tuz

Yazar Bilgisi : ERCOŞKUN HÜDAYİ
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2020
Bitiş Tarihi :03.03.2020

Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı

Bilim Alanı : Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Anahtar Kelimeler :
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Gıda Bilimi

Güncelleme Tarihi : 2022-12-07 10:28:14

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!