Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 14.10.2025 00:16:00
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.07.2025 01:36:53
Kişisel Bilgiler

DR. ÖĞR. ÜYESİ DİDAR ÜÇÜNCÜOĞLU
- E-posta: didaru@karatekin.edu.tr
- Bağlı Birimi : Gıda Teknolojisi
- İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 8358
- Web Adresi: https://websitem.karatekin.edu.tr/didaru
- Adres:


Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2011 - 2018
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/
Tez Adı: Ayvalık (Edremit yağlık) çeşidi natürel sızma zeytinyağı uçucu bileşenlerinin SPME-GC/MS Raman spektroskopisi ile karakterize edilmesi
Yüksek Lisans
2005 - 2009
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Orta Karadeniz bölgesinde satışa sunulan Çerkez perynirlerinin bazı nitelikleri
Lisans
2001 - 2005
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
- 2023 - 2023
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2022 - 2022
- University of Regina
- Science / - Biochemistry - Postdoctoral Research Associate
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2021 - 2022
- The University of Manitoba
- Agricultural and Food Sciences / - Food and Human Nutritional Sciences - Postdoctoral Researcher
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2011 - 2023
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2009 - 2011
- DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
- PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Komisyon Üyeliği: Dekanlık Sosyal Organizasyon Koordinatörlüğü
- 2025 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Akademik Kariyer Danışmanları
- 2024 - 2025
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Bölüm Kalite ve Akreditasyon Komisyonu
- 2024 - 2025
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Mevlâna Komisyonu
- 2024 - 2025
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Erasmus İntibak Komisyonu Üyeliği
- 2024 - 2025
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Staj Komisyonu
- 2024 - 2025
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Komisyon Üyeliği: Mühendislik Fakültesi Sosyal Transkript Değerlendirme Koordinatörlüğü
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Farabi Komisyonu
- 2024 - 2025
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Türk Patent ve Marka Kurumu Üniversite Temsilcisi
- 2018 - 2023
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Teknoloji Transfer Ofisi-Modül 4 Koordinatörü: Sınai Mülkiyet Hakları
- 2016 - 2022
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Engelli Birim Sorumlusu
- 2016 - 2025
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Gıdalarda Tağşiş ve Otantisite Belirleme Teknikleri,2024-2025,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Biyokimyası,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Laboratuvar Teknikleri,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Genetik Değiştirlmiş Organizmalar (GDO),2024-2025,Lisans (Türkçe)
Kalite Yönetim Sistemleri ve Gıda Güvencesi,2024-2025,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğine Giriş,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğinde Temel Prosesler,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Gıdaların Fiziksel Özellikleri,2024-2025,Yüksek Lisans (Türkçe)
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO),2024-2025,Lisans (Türkçe)
İleri Gıda Biyokimyası,2024-2025,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğine Giriş,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası Laboratuvarı,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Besin Kimyası ve Analizleri I,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Besin Kimyası ve Analizleri II,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası Laboratuvarı,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Laboratuvar Teknikleri,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Besin Kimyası ve Analizleri II,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğinde Temel Prosesler,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğine Giriş,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Besin Kimyası ve Analizleri I,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğinde Temel prosesler,2019-2020,Lisans (Türkçe)
LABORATUVAR TEKNİKLERİ,2019-2020,Lisans (Türkçe)
GIDA KİMYASI LABORATUVARI,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Gıda Katkı Maddeleri,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Gıdalarda Tağşiş ve Otantisite Tespit Yöntemleri,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Zeytinyağı ve Şarapta Subjektif Analizler,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürünler,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Aromaları ve Aroma Kimyası,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Laboratuvar Teknikleri,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2018-2019,Lisans (Türkçe)
GIDA KATKI MADDELERİ,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası Laboratuvarı,2018-2019,Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2017-2018,Lisans (Türkçe)
BİTİRME PROJESİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)
LABORATUAR TEKNİKLERİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)
GIDA KATKI MADDELERİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE BİYOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA KATKI MADDELERİ,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2016-2017,Lisans (Türkçe)
LABORATUVAR TEKNİKLERİ,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Gıda Mikrobiyolojisi,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA TEKNOLOJİSİ 1,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA KİMYASI,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA KİMYASI LABORATUVARI,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA KİMYASI LABORATUVARI,2015-2016,Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ,2015-2016,Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2015-2016,Lisans (Türkçe)
GIDA KATKI MADDELERİ,2015-2016,Lisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2015-2016,Lisans (Türkçe)
LABORATUVAR TEKNİKLERİ,2015-2016,Lisans (Türkçe)
BİYOTEKNOLOJİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
SÜT TEKNOLOJİSİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
ÜRÜN AMBALAJLAMA TEK.,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
ET İŞLEME TEKNOLOJİSİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
Gıda Kimyası,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Gıda Mikrobiyolojisi,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : Eco-friendly reduction of graphene oxide using urea: An optimized approach for high-performance rGO
Dergi Adı : Materials Science and Engineering: B
Cilt : 322
ISSN : 0921-5107
Yayın Tarihi : 2025
Makale Adı : Food grade microalgae-based biopigments and their production technique versus synthetic colorants
Dergi Adı : Biotech Studies
Cilt : 32
ISSN : 2687-3761
Yayın Tarihi : 2023
Makale Adı : Anti-Inflammatory, Antioxidant, and Anti-Atherosclerotic Effects of Natural Supplements on Patients with FMF-Related AA Amyloidosis: A Non-Randomized 24-Week Open-Label Interventional Study
Dergi Adı : Life
Cilt : 12
ISSN : 2075-1729
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Geleneksellikten İnovasyona Giden Yolda ‘Çankırı’, Atıştırmalık Gıda Üretimi: Yoka Çerezi
Dergi Adı : European Journal of Science and Technology
Cilt : 32
ISSN : 2148-2683
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Promotion of Health via Nitrate Containing Foods
Dergi Adı : Food Health and Technology Innovations
Cilt : 4
ISSN : 2667-5803
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Geographical Indications and Designations of Origin linked Agricultural Products: Current Statistics from Turkey
Dergi Adı : Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
Cilt : 8
ISSN : 2148-127X
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Geographical origin impact on volatile composition and some quality parameters of virgin olive oils extracted from the “Ayvalık” variety
Dergi Adı : Heliyon
Cilt : 6
ISSN : 2405-8440
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Mass Spectroscopic Evaluation of Virgin Olive Oils (VOOs) Fatty Acid Profile in terms of Cultivar, Geographical Origin, Extraction and Packaging Type
Dergi Adı : Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
Cilt : 7
ISSN : 2148-127X
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : A multivariate data approach for FTIR-ATR monitoring of virgin olive oils: Lipid structure during autoxidation
Dergi Adı : OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids
Cilt : 26
ISSN : 2272-6977
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : A multivariate data approach for FTIR-ATR monitoring of virgin olive oils: Lipid structure during autoxidation
Dergi Adı : OCL
Cilt : 26
ISSN : 2272-6977
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : Rapid detection of fat adulteration in bakery products using Raman and near-infrared spectroscopies
Dergi Adı : European Food Research and Technology
Cilt : 237
ISSN : 1438-2377
Yayın Tarihi : 2013
Makale Adı : Eco-friendly reduction of graphene oxide using urea: An optimized approach for high-performance rGO
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : UV light promoted dihydrolipoic acid and its alanine derivative directed rapid synthesis of stable gold nanoparticles and their catalytic activity
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 8
Makale Adı : The effect of DNA tension on CRISPR/Cas12a cleavage can be reversible
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Food grade microalgae-based biopigments and their production technique versus synthetic colorants
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Water drop evaporation on slippery liquid-infused porous surfaces (SLIPS): Effect of lubricant thickness, viscosity, ridge height, and pattern geometry
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 11
Makale Adı : Anti-inflammatory, antioxidant, and anti-atherosclerotic effects of natural supplements on patients with FMF-related AA amyloidosis: a non-randomized 24-week open-label …
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 7
Makale Adı : Olive phenomenon from the mediterranean diet: health promotion via phytochemicals
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Geleneksellikten İnovasyona Giden Yolda ‘Çankırı’, Atıştırmalık Gıda Üretimi: Yoka Çerezi
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Promotion of Health via Nitrate Containing Foods
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Geographical indications and designations of origin linked agricultural products: Current statistics from Turkey
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 9
Makale Adı : Geographical origin impact on volatile composition and some quality parameters of virgin olive oils extracted from the “Ayvalık” variety
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 27
Makale Adı : Differential scanning colorimetry patterns of extra virgin olive oil and refined olive oils.
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :
Makale Adı : A multivariate data approach for FTIR-ATR monitoring of virgin olive oils: Lipid structure during autoxidation
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 22
Makale Adı : Examining the development of pre-service science teachers’ STEM-focused lesson planning skills
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 23
Makale Adı : Mass spectroscopic evaluation of virgin olive oils (VOOs) fatty acid profile in terms of cultivar, geographical origin, extraction and packaging type
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 6
Makale Adı : Single molecule study of tension effects on crispr/cas9
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Bypassing the pam requirement of the crispr-cas system
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Inhibitory Effect of the DNA Tension on the CRISPR/Cas9 Activities
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Protein configurational states guide radical rearrangement catalysis in ethanolamine ammonia-lyase
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 11
Makale Adı : Ayvalık (Edremit Yağlık) Çeşidi Naturel Sızma Zeytinyağı Uçucu Bileşenlerinin Spme-Gc/Ms Ve Raman Spektroskopisi İle Karakterize Edilmesi
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Multiplexed, tethered particle microscopy for studies of DNA-enzyme dynamics
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 13
Makale Adı : Direct characterization of transcription elongation by RNA polymerase I
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 14
Makale Adı : Development of 1500mm Wide Wrought Magnesium Alloys by Twin Roll Casting Technique in Turkey
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Influence of Protein and Solvent Dynamics on Reactions in Ethanolamine Ammonia-Lyase addressed by using Time-Resolved Electron Paramagnetic Resonance and UV-visible Spectroscopy
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Investigation of the Cas9 Mediated DNA Cleavage using Time-Lapse AFM Imaging
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı :
Makale Adı : A Single Molecule Perspective of Elongation by RNA Polymerase I
Yayın Tarihi : 2015
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Effect of Thermomechanical Processes on Twin Roll Casted Magnesium Alloy Sheets
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Effect of asymmetric rolling process on the microstructure, mechanical properties and texture of AZ31 magnesium alloys sheets produced by twin roll casting technique
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 63
Makale Adı : Enhanced tethered-particle motion analysis reveals viscous effects
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 47
Makale Adı : Investigation of RNA Polymerase I Transcription under Force-Free Condition by Single Molecule Technique
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Single Molecule Characterization of RNA Polymerase I: Technique, Instrumentation & Experimental Development
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Single Molecule Investigation of RNA Polymerase I using Multiplexed Tethered Particle Motion
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Rapid detection of fat adulteration in bakery products using Raman and near-infrared spectroscopies
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 27
Makale Adı : Single Molecule Characterization of RNA Polymerase I: Force Free Kinetic Measurements
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Insights from simulations into the mechanism of human topoisomerase I: Explanation for a seeming controversy in experiments
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 4
Makale Adı : Warm Forming of Twin Roll Casted AZ31 Sheet for an Automotive Part
Yayın Tarihi : 2012
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Effect of Aging and Thermomechanical Processes in Twin Roll Cast Mg AZ 91 Alloy Sheet
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı :
Makale Adı : A TEM Study of the Microstructures of 3003 and 3003-Zr Alloys Produced by Twin Roll Casting
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Economic analyses for the evaluation of is projects
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 14
Makale Adı : DEVELOPMENT OF 1500MM WIDE WROUGHT MAGNESIUM ALLOYS BY TWIN ROLL CASTING TECHNIQUE IN TURKEY
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 8
Makale Adı : Production of 150 cm wide AZ31 magnesium sheet by twin roll casting
Yayın Tarihi : 2008
Atıf Sayısı : 33
Makale Adı : Production of UT reference blocks containing artificially introduced defects
Yayın Tarihi : 2007
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Evaluation of tin coatings produced via different techniques
Yayın Tarihi : 2007
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Evaluating the impact of coastal land uses on water‐clarity conditions from Landsat TM/ETM+ imagery: Candarli Bay, Aegean Sea
Yayın Tarihi : 2006
Atıf Sayısı : 17
Makale Adı : The effect of homogenization practice on the microstructure of AA6063 alloys
Yayın Tarihi : 2003
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : The performance of TiB, and TiC bearing grain refiners in twin roll strip casting
Yayın Tarihi : 2002
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Publication period
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Makale Adı : DETERMINING VOLATILE COMPOUNDS EXTRACTED FROM AYVALIK VIRGIN OLIVE OILS BASED ON GEOGRAPHIC ORIGIN
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Makale Adı : AYVALIK VIRGIN OLIVE OILS: GEOGRAPHIC ORIGIN EFFECT ON VOLATILE CONSTITUENTS
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Yıl - Makale Sayısı Grafiği
Toplam Makale Sayısı (WOS) : 4
Makale Adı : Anti-Inflammatory, Antioxidant, and Anti-Atherosclerotic Effects of Natural Supplements on Patients with FMF-Related AA Amyloidosis: A Non-Randomized 24-Week Open-Label Interventional Study
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 2
Yayın Yeri : LIFE-BASEL
Makale Adı : Geographical origin impact on volatile composition and some quality parameters of virgin olive oils extracted from the "Ayvalik" variety
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 17
Yayın Yeri : HELIYON
Makale Adı : A multivariate data approach for FTIR-ATR monitoring of virgin olive oils: Lipid structure during autoxidation
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 13
Yayın Yeri : OCL-OILSEEDS AND FATS CROPS AND LIPIDS
Makale Adı : Rapid detection of fat adulteration in bakery products using Raman and near-infrared spectroscopies
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 18
Yayın Yeri : EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Bildiri Adı : Powdered foods and adhesion-related quality changes during shelf life
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Kırbayır Fatih,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Gıda Güvenliği>Gıda ve Beslenme Bilimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.06.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi :27.06.2025
Basım Tarihi :27.06.2025
Bildiri Adı : İndirgenmiş Grafen Oksitin Ekolojik Üretimi: Bir Yeşil Kimya Uygulaması
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Daher Muhammed Mahdi,KORUCU HALUK,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 30.05.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.05.2025
Basım Tarihi :02.06.2025
Bildiri Adı : Thermal Properties of Palm Super Olein Oils: Adulteration Detection
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.11.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :24.11.2024
Basım Tarihi :05.12.2024
Bildiri Adı : Green chemicals to obtain reduced graphene oxide
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Mohamed DAHER Mahdı,Ousleyeh ALI Mahad,UĞUR MÜCAHİT,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KORUCU HALUK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Kimya Mühendisliği>Çevresel ve Sürdürülebilir Süreçler>green chemicals,graphene oxide,reduced
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.11.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :26.11.2024
Bildiri Adı : Yeni Nesil Zeytin Lifli Atıştırmalık Kraker
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : EROL BERNA FİKRİYE, SARIKAYA ESRA, ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.11.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :26.11.2022
Basım Tarihi :30.11.2022
Bildiri Adı : Food Grade Biopigments Versus Synthetic Colorants
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Biyoteknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.11.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :11.11.2022
Basım Tarihi :30.11.2022
Bildiri Adı : On the way from Tradition to Innovation Çankırı, Snack Food Production: Yoka Crackers
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, SARIKAYA ESRA, EROL BERNA FİKRİYE
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.12.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :18.12.2021
Basım Tarihi :17.12.2021
Bildiri Adı : Differential Scanning Colorimetry Patterns of Extra Virgin Olive Oil and Refined Olive Oils.
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.09.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.09.2020
Basım Tarihi :09.09.2020
Bildiri Adı : Detecting Food Fraud: Thermal Behaviour of Virgin Olive Oils and Different Edible Oil Blends
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.09.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.09.2020
Basım Tarihi :09.09.2020
Bildiri Adı : Applying sonication and different preheating methods on seedless olive paste: Determining chemical characteristics of virgin olive oil
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.03.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :20.03.2020
Basım Tarihi :20.03.2020
Bildiri Adı : Geographic Labelling of Turkish Agricultural Products and Raw Materials of Food Industry
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.11.2019
Basım Tarihi :11.11.2019
Bildiri Adı : The Potential of Using Olive Oil Biophenols against to Cancer Stem Cell
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.11.2019
Basım Tarihi :11.11.2019
Bildiri Adı : Evaluating Textural Effects of Different Hydrocolloids in “Cezerye” Prepared from Quince and Cornelian Cherry Fruit.
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KETENOĞLU ONUR,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :21.10.2018
Basım Tarihi :21.10.2018
Bildiri Adı : “Cezerye” From Oleaster Fruit (Elaeagnus Angustifolia L.): Assessment Of Different Hydrocolloids
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,Özpolat Yeşim,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2018
Basım Tarihi :12.10.2018
Bildiri Adı : Endemic melon (Cucumis melo L.) varieties in Kizilirmak Basin and melon vinegar production
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.04.2018
Basım Tarihi :11.04.2018
Bildiri Adı : Recent Harvested Gemlik Olive Oils: Quality Parameters
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.04.2018
Basım Tarihi :11.04.2018
Bildiri Adı : Usage of Some Hydrocolloids in “Cezerye” Prepared with Cornus mas L
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :10.12.2017
Bildiri Adı : Effects of Some Hydrocolloids on Quality Characteristics of Turkish “Cezerye” Prepared from Quince
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KETENOĞLU ONUR,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :10.12.2017
Bildiri Adı : EFFECT OF PERIODICITY ON THE VOLATILE PROFILE OF TURKISH MONOCULTIVAR “AYVALIK” VIRGIN OLIVE OILS
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.10.2017
Basım Tarihi :06.10.2017
Bildiri Adı : CHARACTERIZATION OF DOMAT EXTRA VIRGIN OLIVE OILS
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.08.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.08.2017
Basım Tarihi :30.08.2017
Bildiri Adı : An Appreciation of Astragalus Species in Forest, Agriculture and Food Sciences
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.05.2017
Basım Tarihi :17.05.2017
Bildiri Adı : Quality Characteristics of Olive Oils Extracted from “Hurma” Olives.
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KAÇAR DİLEK,ghanbarishendi esmaeil,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 30.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.05.2017
Basım Tarihi :03.05.2017
Bildiri Adı : “Ayvalık” Çeşidi Natürel Sızma Zeytinyağların Uçucu Bileşen Kompozisyonu
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :15.04.2017
Basım Tarihi :15.04.2017
Bildiri Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils (EVOO)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA, SHENDI ESMAEIL GHANBARI, ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, ÜSTÜNEL NİMETİ FEYZA, SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Yağ Teknolojisi>Gıda Bilimi>Gıda Teknolojileri
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2016
Basım Tarihi :30.10.2016
Bildiri Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils EVOO
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,Ghanberishendi Esmaeil,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,Üstünel Feyza,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :14.10.2016
Basım Tarihi :14.10.2016
Bildiri Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils (EVOO).
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :14.10.2016
Basım Tarihi :10.10.2016
Bildiri Adı : Coğrafi orijini bilinen ticari zeytinyağlarının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesinde MS dedektörün GC ile kullanımı
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KÜÇÜK VEDAT ARDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 31.08.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :02.09.2016
Basım Tarihi :03.09.2016
Bildiri Adı : Raman Spectroscopic Discrimination of Virgin Olive Oils According to Geographic Origin
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,Shendi Esmaeil Ghanbari,TEMİZ HAVVA TÜMAY,BOYACI İSMAİL HAKKI,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.09.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.09.2015
Basım Tarihi :27.10.2015
Bildiri Adı : Application of Raman Spectroscopy as a Rapid Tool to Classify Extra Virgin Olive Oils Extracted from Different Turkish Cultivars
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,Ghanbari Shendi Esmaeil,TEMİZ HAVVA TÜMAY,BOYACI İSMAİL HAKKI,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.09.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.09.2015
Basım Tarihi :27.10.2015
Bildiri Adı : Volatile Profiles of Ayvalık Virgin Olive Oils: Influences of Geographical Origin
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.05.2014
Basım Tarihi :26.05.2014
Bildiri Adı : Possible Intelligent Food Technology In The Near Future Misconception On Functional Food
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : AHHMED ABDULATEF MRGHNI,BİRİŞİK CEYDA,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,YETİM HASAN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.01.2016
Basım Tarihi :26.05.2014
Bildiri Adı : Some Oxidative Stability Parameters of EVOOs which Collected from Different Geographical Locations in Turkey
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GhanbariShendi Esmaeil,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.10.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.10.2013
Basım Tarihi :27.10.2013
Bildiri Adı : Rapid Detection of Fat Adulteration in Bakery Products Using Near Infrared and Raman Spectroscopies
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, İLASLAN KEREM, BOYACI İSMAİL HAKKI, SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Nanoteknoloji>Gıda Teknolojileri>Gıda Hijyeni ve Üretimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.05.2013
Basım Tarihi :10.06.2013
Bildiri Adı : Rapid Detection of Fat Adulteratıon in Bakery Products Using Raman and Near Infrared Spectroscopies,
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,İLASLAN KEREM,BOYACI İSMAİL HAKKI,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.05.2013
Basım Tarihi :07.05.2013
Bildiri Adı : Distinct Crystallization Signatures of High Oleic Sunflower, Palm Super Olein, and Refined Pomace Oils Revealed by DSC
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Bitkisel Yağ Teknolojisi>Gıda Güvenliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 17.09.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Bitkisel Yağlarda Kristalizasyon Davranışının İncelenmesi: Soya ve Pamuk Yağı Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Bitkisel Yağ Teknolojisi>Gıda Güvenliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.09.2025
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 2
Kitap Adı : Olive Oil - New Perspectives and Applications
Yazar Adı : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : IntechOpen Limited, London, UK
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-1-83968-415-9
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2022
Kitap Adı : Academic Studies in Agriculture, Forestry and Aquaculture – II
Yazar Adı : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : Publishing
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-625-7884-54-9'
Basım Türü :Elektronik
YIL :2020
Proje&Patent&Tasarım
Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 13
Proje Adı: ÇAKÜ BAP - MF080725B09
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2025-08-01 15:59:11
Proje Adı: ÇAKÜ BAP- Toplumsal Katkı Projesi - MF080725T03
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2025-09-01 12:01:15
Proje Adı: ERASMUS+ KA171 - Teaching Mobility
Bitiş Tarihi : 06.02.2025
Proje Konusu : Gıda Mühendisliği ve Beslenme Konulu Dersler Verme aktivitelerini içeren Öğretim Hareketliliği
Proje Konum : Eğitmen
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2025-05-13 12:52:02
Proje Adı: TÜBİTAK 2219 - Postdoctoral Research Project
Bitiş Tarihi : 21.08.2022
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2025-09-01 12:00:27
Proje Adı: TUBITAK 1512 - Girişimcilik Destek Programı (BiGG)
Bitiş Tarihi : 12.12.2022
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2025-09-01 12:00:06
Proje Adı: ÇAKÜ BAP-MF080120B30
Bitiş Tarihi : 07.07.2020
Proje Konusu : Yemeklik Yağların Soğuma Termogramların Tağşiş Tespitinde Kullanılması
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2025-05-13 12:49:48
Proje Adı: EU EIT FOOD INNOVATOR FELLOWSHIP
Bitiş Tarihi : 11.12.2020
Proje Konusu : Registration of traditional food materials of countries geographically to get value-added green products’
Proje Konum : Bursiyer
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2025-05-13 12:52:21
Proje Adı: EU Twinning Project (Turkey, France and Hungary), TR13 IB AG 03
Bitiş Tarihi : 23.10.2018
Proje Konusu : Capacity Building Regarding Official Controls, Animal Welfare, Zoonoses and Animal By-Product Management Milas Zeytinyağı Check-List Hazırlama Ekibi Üyesi, Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü, 2018
Proje Konum : Yardımcı Personel
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2025-05-13 12:52:12
Proje Adı: ÇAKÜ BAP-MF200217B30
Bitiş Tarihi : 23.03.2018
Proje Konusu : Kavun Pekmezi Üretiminde Şeker Profilinin ve HMF Oluşumunun Isıl İşlem boyunca UPLC ile İzlenmesi
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2025-05-13 12:49:07
Proje Adı: ERASMUS+ Teaching Mobility
Bitiş Tarihi : 03.10.2015
Proje Konusu : Teaching Mobility between Turkiye-Sudan
Proje Konum : Eğitmen
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2025-05-13 12:51:53
Proje Adı: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BAP-014 D07 602 002-680
Bitiş Tarihi : 26.04.2016
Proje Konusu : Ayvalık Çeşitinden Elde Edilen Sızma Zeytinyağlarının Uçucu Bileşenlerinin SPME-GC/MS ile Karakterizasyonu
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2025-08-21 13:10:03
Proje Adı: TAGEM, AR-GE 12 26
Bitiş Tarihi : 14.10.2016
Proje Konusu : Türk Zeytin çeşitlerinden elde edilen Zeytinyağların Raman Spektroskopisi ile Karakterizasyonu - Hacettepe Üniversitesi Katılımlı Araştırma Projesi - 012 K 602 001-839
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : ARAŞTIRMA PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2025-02-13 14:58:54
Proje Adı: ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ BAP PROJESİ
Bitiş Tarihi : 01.01.2008
Proje Konusu : Yöresel peynirlerin karakterizasyonu
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2025-05-13 12:50:54
Patent Adı: L-glutamik asit kaynaklı gıda katkı maddesi üretimi ve üretimde verim artışı
Buluş Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Kategori: SECTION A - HUMAN NECESSITIES
Patent Sınıf:
Patent Adı: L-glutamik asit kaynaklı gıda katkı maddesi üretimi ve üretimde verim artışı
Güncelleme Tarihi: 2023-11-23 00:08:32
Patent Adı: Geleneksel taş fırında acılığı giderilen zeytin ezmesinin alternatif atıştırmalık cips üretiminde kullanılması
Buluş Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Kategori: SECTION A - HUMAN NECESSITIES
Patent Sınıf:
Patent Adı: Geleneksel taş fırında acılığı giderilen zeytin ezmesinin alternatif atıştırmalık cips üretiminde kullanılması
Güncelleme Tarihi: 2023-11-23 00:07:33
Patent Adı: Zeytin Ezmeli Yoka Cipsi ve Üretim Yöntemi
Buluş Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Kategori: SECTION A - HUMAN NECESSITIES
Patent Sınıf:
Patent Adı: Zeytin Ezmeli Yoka Cipsi ve Üretim Yöntemi
Güncelleme Tarihi: 2023-11-23 00:06:38
Bilimsel Faaliyetler
Kuruluş Adı: Canadian Society for Chemistry
Başlama Tarihi :2021
Bitiş Tarihi :2023
Kuruluş Adı: YÜCİTA-Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı
Başlama Tarihi :2020
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: Zeytindostu Derneği
Başlama Tarihi :2016
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: ACS-American Chemical Society
Başlama Tarihi :2015
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: YABITED-Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği
Başlama Tarihi :2014
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: EUROFED LIPID-Lipid Science and Technology Federation
Başlama Tarihi :2014
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
Başlama Tarihi :2005
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : 5. ULUSLARARASI TRAKYA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı+Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Teknolojileri>araştırma
Başlama Tarihi :07.12.2024
Bitiş Tarihi :08.12.2024
Yayın Adı : Nutrition and Food Processing
Görevi : Yayın Kurulu Üyeliği
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2019
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : 7th. International Congress on Applied Sciences, EURO ASIA-”Mathematics - Engineering- Science and Medical Studies”
Görevi : Yayın Kurulu Üyeliği
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Basılı+Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2020
Bitiş Tarihi :01.01.2020
Yayın Adı : International Journal of Science, Technology and Society
Görevi : Yayın Kurulu Üyeliği
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Basılı+Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2020
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : Food Science and Technology
Görevi : Yayın Kurulu Üyeliği
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Basılı+Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2019
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : International Journal of Science, Technology and Society
Görevi : Yrd. Editör
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Kimyası>Gıda Güvenliği>Bitkisel Yağ Teknolojisi
Başlama Tarihi :01.01.2023
Bitiş Tarihi :
Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Gıda Kimyası
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Gıda Güvenliği
Güncelleme Tarihi : 2025-08-21 13:07:03