Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 14:52:45
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 15:44:34
Kişisel Bilgiler
DR. ÖĞR. ÜYESİ DİDAR ÜÇÜNCÜOĞLU
- E-posta: didaru@karatekin.edu.tr
- Bağlı Birimi : Gıda Teknolojisi
- İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 8358
- Web Adresi: https://websitem.karatekin.edu.tr/didaru
- Adres:
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2011 - 2018
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/
Tez Adı: Ayvalık (Edremit yağlık) çeşidi natürel sızma zeytinyağı uçucu bileşenlerinin SPME-GC/MS Raman spektroskopisi ile karakterize edilmesi
Yüksek Lisans
2005 - 2009
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Orta Karadeniz bölgesinde satışa sunulan Çerkez perynirlerinin bazı nitelikleri
Lisans
2001 - 2005
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2009 - 2011
- DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
- PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2021 - 2022
- The University of Manitoba
- Agricultural and Food Sciences / - Food and Human Nutritional Sciences - Postdoctoral Researcher
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2022 - 2022
- University of Regina
- Science / - Biochemistry - Postdoctoral Research Associate
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2011 - 2023
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
- 2023 - 2023
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Erasmus İntibak Komisyonu Üyeliği
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Staj Komisyonu
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Farabi Komisyonu
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Engelli Birim Sorumlusu
- 2016 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Teknoloji Transfer Ofisi-Modül 4 Koordinatörü: Sınai Mülkiyet Hakları
- 2016 - 2022
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Mevlâna Komisyonu
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Bölüm Kalite ve Akreditasyon Komisyonu
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Türk Patent ve Marka Kurumu Üniversite Temsilcisi
- 2018 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Mühendislik Fakültesi Sosyal Transkript Değerlendirme Komisyonu
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Akademik Kariyer Danışmanları
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Zeytinyağı ve Şarapta Subjektif Analizler,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendislğine Giriş,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürünler,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Besin Kimyası ve Analizleri II,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası Laboratuvarı,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Besin Kimyası ve Analizleri I,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Besin Kimyası ve Analizleri II,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası Laboratuvarı,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğine Giriş,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğinde Temel Prosesler,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Besin Kimyası ve Analizleri I,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Laboratuvar Teknikleri,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gıda Katkı Maddeleri,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Gıda Mühendisliğinde Temel prosesler,2019-2020,Lisans (Türkçe)
GIDA KİMYASI LABORATUVARI,2019-2020,Lisans (Türkçe)
LABORATUVAR TEKNİKLERİ,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Zeytinyağı ve Şarapta Subjektif Analizler,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürünler,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıdalarda Tağşiş ve Otantisite Tespit Yöntemleri,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Aromaları ve Aroma Kimyası,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Kimyası Laboratuvarı,2018-2019,Lisans (Türkçe)
GIDA KATKI MADDELERİ,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Laboratuvar Teknikleri,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2018-2019,Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2017-2018,Lisans (Türkçe)
LABORATUAR TEKNİKLERİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)
GIDA KATKI MADDELERİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)
BİTİRME PROJESİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)
GIDA TEKNOLOJİSİ 1,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA KİMYASI LABORATUVARI,2016-2017,Lisans (Türkçe)
LABORATUVAR TEKNİKLERİ,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA KİMYASI,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Gıda Mikrobiyolojisi,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE BİYOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA KATKI MADDELERİ,2016-2017,Lisans (Türkçe)
GIDA KİMYASI LABORATUVARI,2015-2016,Lisans (Türkçe)
LABORATUVAR TEKNİKLERİ,2015-2016,Lisans (Türkçe)
GIDA KATKI MADDELERİ,2015-2016,Lisans (Türkçe)
Bitirme Projesi,2015-2016,Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2015-2016,Lisans (Türkçe)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ,2015-2016,Lisans (Türkçe)
BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
ÜRÜN AMBALAJLAMA TEK.,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
ET İŞLEME TEKNOLOJİSİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
BİYOTEKNOLOJİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
SÜT TEKNOLOJİSİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
Gıda Mikrobiyolojisi,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Gıda Kimyası,2009-2010,Önlisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : Food grade microalgae-based biopigments and their production technique versus synthetic colorants
Dergi Adı : Biotech Studies
Cilt : 32
ISSN : 2687-3761
Yayın Tarihi : 2023
Makale Adı : Anti-Inflammatory, Antioxidant, and Anti-Atherosclerotic Effects of Natural Supplements on Patients with FMF-Related AA Amyloidosis: A Non-Randomized 24-Week Open-Label Interventional Study
Dergi Adı : LIFE-BASEL
Cilt : 12
ISSN : 2075-1729
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Geleneksellikten İnovasyona Giden Yolda ‘Çankırı’, Atıştırmalık Gıda Üretimi: Yoka Çerezi
Dergi Adı : European Journal of Science and Technology
Cilt : 32
ISSN : 2148-2683
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Promotion of Health via Nitrate Containing Foods
Dergi Adı : Food Health and Technology Innovations
Cilt : 4
ISSN : 2667-5803
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Geographical origin impact on volatile composition and some quality parameters of virgin olive oils extracted from the "Ayvalik" variety
Dergi Adı : HELIYON
Cilt : 6
ISSN : 24058440
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Geographical Indications and Designations of Origin linked Agricultural Products: Current Statistics from Turkey
Dergi Adı : Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
Cilt : 8
ISSN : 2148-127X
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Mass Spectroscopic Evaluation of Virgin Olive Oils (VOOs) Fatty Acid Profile in terms of Cultivar, Geographical Origin, Extraction and Packaging Type
Dergi Adı : Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
Cilt : 7
ISSN : 2148-127X
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : A multivariate data approach for FTIR-ATR monitoring of virgin olive oils: Lipid structure during autoxidation
Dergi Adı : OCL-OILSEEDS AND FATS CROPS AND LIPIDS
Cilt : 26
ISSN : 2272-6977
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : Rapid detection of fat adulteration in bakery products using Raman and near-infrared spectroscopies
Dergi Adı : EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Cilt : 237
ISSN : 1438-2377
Yayın Tarihi : 2013
Makale Adı : Thermal Properties of Palm Super Olein Oils: Adulteration Detection
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Green chemicals to obtain reduced graphene oxide
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Food grade microalgae-based biopigments and their production technique versus synthetic colorants
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :
Makale Adı : A Rapid Study for Proximal Composition and Sensory Evaluation of Eisenia Foetida Earthworm Meal as a Protein Source
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Water drop evaporation on slippery liquid-infused porous surfaces (SLIPS): Effect of lubricant thickness, viscosity, ridge height, and pattern geometry
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 7
Makale Adı : Food Grade Biopigments Versus Synthetic Colorants
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Yeni Nesil Zeytin Lifli Atıştırmalık Kraker
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Anti-inflammatory, antioxidant, and anti-atherosclerotic effects of natural supplements on patients with FMF-related AA amyloidosis: a non-randomized 24-week open-label …
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Baburnamə
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 4
Makale Adı : Olive oil: new perspectives and applications
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Tunceli gerçeği
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 4
Makale Adı : Geleneksellikten İnovasyona Giden Yolda ‘Çankırı’, Atıştırmalık Gıda Üretimi: Yoka Çerezi
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Tradition to Innovation Çankırı, Snack Food Production: Yoka Crackers
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Promotion of Health via Nitrate Containing Foods
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Health Benefits of Extra Virgin Olive Oil
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 4
Makale Adı : Olive phenomenon from the mediterranean diet: health promotion via phytochemicals
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Detecting Food Fraud: Thermal Behaviour of Virgin Olive Oils and Different Edible Oil Blends
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Geographical origin impact on volatile composition and some quality parameters of virgin olive oils extracted from the “Ayvalık” variety
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 26
Makale Adı : Geographical indications and designations of origin linked agricultural products: Current statistics from Turkey
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 7
Makale Adı : Differential Scanning Colorimetry Patterns of Extra Virgin Olive Oil and Refined Olive Oils.
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :
Makale Adı : A multivariate data approach for FTIR-ATR monitoring of virgin olive oils: Lipid structure during autoxidation
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 20
Makale Adı : Mass spectroscopic evaluation of virgin olive oils (VOOs) fatty acid profile in terms of cultivar, geographical origin, extraction and packaging type
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 6
Makale Adı : Ayvalık (Edremit Yağlık) Çeşidi Naturel Sızma Zeytinyağı Uçucu Bileşenlerinin SPME-GC/MS ve Raman Spektroskopisi ile Karakterize Edilmesi
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 4
Makale Adı : Recent Harvested Gemlik Olive Oils: Quality Parameters
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Yulaf Islah Örneklerinin Yağ Asidi Kompozisyonu, Lipaz Aktivitesi ve Termal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : “Ayvalık” Çeşidi Natürel Sızma Zeytinyağların Uçucu Bileşen Kompozisyonu
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils EVOO
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils (EVOO)
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Coğrafi orijini bilinen ticari zeytinyağlarının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesinde MS dedektörün GC ile kullanımı
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Trabzon Ekmeği Üretiminin Aflatoksinler ve Fusarium Toksinleri Üzerine Etkisi
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Some Oxidative Stability Parameters of EVOOs which Collected from Different Geographical Locations in Turkey
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Rapid Detection of Fat Adulteration in Bakery Products using Raman and Near Infrared Spectroscopies
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Rapid detection of fat adulteration in bakery products using Raman and near-infrared spectroscopies
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 25
Makale Adı : Aşık Gamgüder: Hayatı, sanatı, eserleri
Yayın Tarihi : 2012
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Orta Karadeniz Bölgesinde Satışa Sunulan Çerkez Peynirlerinin Bazı Kimyasal Nitelikleri
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Orta Karadeniz bölgesinde satışa sunulan Çerkez perynirlerinin bazı nitelikleri
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 4
Makale Adı : Ansiklopedik isim sözlüğü
Yayın Tarihi : 1993
Atıf Sayısı : 6
Yıl - Makale Sayısı Grafiği
Toplam Makale Sayısı (WOS) : 4
Makale Adı : Anti-Inflammatory, Antioxidant, and Anti-Atherosclerotic Effects of Natural Supplements on Patients with FMF-Related AA Amyloidosis: A Non-Randomized 24-Week Open-Label Interventional Study
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 2
Yayın Yeri : LIFE-BASEL
Makale Adı : Geographical origin impact on volatile composition and some quality parameters of virgin olive oils extracted from the "Ayvalik" variety
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 17
Yayın Yeri : HELIYON
Makale Adı : A multivariate data approach for FTIR-ATR monitoring of virgin olive oils: Lipid structure during autoxidation
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 13
Yayın Yeri : OCL-OILSEEDS AND FATS CROPS AND LIPIDS
Makale Adı : Rapid detection of fat adulteration in bakery products using Raman and near-infrared spectroscopies
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 16
Yayın Yeri : EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Bildiri Adı : Green chemicals to obtain reduced graphene oxide
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Mohamed DAHER Mahdı,Ousleyeh ALI Mahad,UĞUR MÜCAHİT,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KORUCU HALUK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Kimya Mühendisliği>Çevresel ve Sürdürülebilir Süreçler>green chemicals,graphene oxide,reduced
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.11.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :26.11.2024
Bildiri Adı : Thermal Properties of Palm Super Olein Oils: Adulteration Detection
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.11.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :24.11.2024
Basım Tarihi :25.11.2024
Bildiri Adı : Food Grade Biopigments Versus Synthetic Colorants
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Biyoteknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.11.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :11.11.2022
Basım Tarihi :30.11.2022
Bildiri Adı : Yeni Nesil Zeytin Lifli Atıştırmalık Kraker
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : EROL BERNA FİKRİYE, SARIKAYA ESRA, ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.11.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :26.11.2022
Basım Tarihi :30.11.2022
Bildiri Adı : On the way from Tradition to Innovation Çankırı, Snack Food Production: Yoka Crackers
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, SARIKAYA ESRA, EROL BERNA FİKRİYE
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.12.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :18.12.2021
Basım Tarihi :17.12.2021
Bildiri Adı : Detecting Food Fraud: Thermal Behaviour of Virgin Olive Oils and Different Edible Oil Blends
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.09.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.09.2020
Basım Tarihi :09.09.2020
Bildiri Adı : Differential Scanning Colorimetry Patterns of Extra Virgin Olive Oil and Refined Olive Oils.
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.09.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.09.2020
Basım Tarihi :09.09.2020
Bildiri Adı : Applying sonication and different preheating methods on seedless olive paste: Determining chemical characteristics of virgin olive oil
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.03.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :20.03.2020
Basım Tarihi :20.03.2020
Bildiri Adı : The Potential of Using Olive Oil Biophenols against to Cancer Stem Cell
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.11.2019
Basım Tarihi :11.11.2019
Bildiri Adı : Geographic Labelling of Turkish Agricultural Products and Raw Materials of Food Industry
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.11.2019
Basım Tarihi :11.11.2019
Bildiri Adı : Evaluating Textural Effects of Different Hydrocolloids in “Cezerye” Prepared from Quince and Cornelian Cherry Fruit.
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KETENOĞLU ONUR,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :21.10.2018
Basım Tarihi :21.10.2018
Bildiri Adı : “Cezerye” From Oleaster Fruit (Elaeagnus Angustifolia L.): Assessment Of Different Hydrocolloids
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,Özpolat Yeşim,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2018
Basım Tarihi :12.10.2018
Bildiri Adı : Recent Harvested Gemlik Olive Oils: Quality Parameters
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.04.2018
Basım Tarihi :11.04.2018
Bildiri Adı : Endemic melon (Cucumis melo L.) varieties in Kizilirmak Basin and melon vinegar production
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.04.2018
Basım Tarihi :11.04.2018
Bildiri Adı : Effects of Some Hydrocolloids on Quality Characteristics of Turkish “Cezerye” Prepared from Quince
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KETENOĞLU ONUR,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :10.12.2017
Bildiri Adı : Usage of Some Hydrocolloids in “Cezerye” Prepared with Cornus mas L
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :10.12.2017
Bildiri Adı : EFFECT OF PERIODICITY ON THE VOLATILE PROFILE OF TURKISH MONOCULTIVAR “AYVALIK” VIRGIN OLIVE OILS
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.10.2017
Basım Tarihi :06.10.2017
Bildiri Adı : CHARACTERIZATION OF DOMAT EXTRA VIRGIN OLIVE OILS
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.08.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.08.2017
Basım Tarihi :30.08.2017
Bildiri Adı : An Appreciation of Astragalus Species in Forest, Agriculture and Food Sciences
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.05.2017
Basım Tarihi :17.05.2017
Bildiri Adı : Quality Characteristics of Olive Oils Extracted from “Hurma” Olives.
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KAÇAR DİLEK,ghanbarishendi esmaeil,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 30.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.05.2017
Basım Tarihi :03.05.2017
Bildiri Adı : “Ayvalık” Çeşidi Natürel Sızma Zeytinyağların Uçucu Bileşen Kompozisyonu
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :15.04.2017
Basım Tarihi :15.04.2017
Bildiri Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils (EVOO)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA, SHENDI ESMAEIL GHANBARI, ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, ÜSTÜNEL NİMETİ FEYZA, SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Yağ Teknolojisi>Gıda Bilimi>Gıda Teknolojileri
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2016
Basım Tarihi :30.10.2016
Bildiri Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils EVOO
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,Ghanberishendi Esmaeil,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,Üstünel Feyza,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :14.10.2016
Basım Tarihi :14.10.2016
Bildiri Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils (EVOO).
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :14.10.2016
Basım Tarihi :10.10.2016
Bildiri Adı : Coğrafi orijini bilinen ticari zeytinyağlarının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesinde MS dedektörün GC ile kullanımı
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KÜÇÜK VEDAT ARDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 31.08.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :02.09.2016
Basım Tarihi :03.09.2016
Bildiri Adı : Application of Raman Spectroscopy as a Rapid Tool to Classify Extra Virgin Olive Oils Extracted from Different Turkish Cultivars
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,TEMİZ HAVVA TÜMAY,BOYACI İSMAİL HAKKI,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.09.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.09.2015
Basım Tarihi :27.09.2015
Bildiri Adı : Raman Spectroscopic Discrimination of Virgin Olive Oils According to Geographic Origin
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,TEMİZ HAVVA TÜMAY,BOYACI İSMAİL HAKKI,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.09.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.09.2015
Basım Tarihi :27.09.2015
Bildiri Adı : Possible Intelligent Food Technology In The Near Future Misconception On Functional Food
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : AHHMED ABDULATEF MRGHNI,BİRİŞİK CEYDA,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,YETİM HASAN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.01.2016
Basım Tarihi :26.05.2014
Bildiri Adı : Volatile Profiles of Ayvalık Virgin Olive Oils: Influences of Geographical Origin
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.05.2014
Basım Tarihi :26.05.2014
Bildiri Adı : Some Oxidative Stability Parameters of EVOOs which Collected from Different Geographical Locations in Turkey
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GhanbariShendi Esmaeil,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.10.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.10.2013
Basım Tarihi :27.10.2013
Bildiri Adı : Rapid Detection of Fat Adulteration in Bakery Products Using Near Infrared and Raman Spectroscopies
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, İLASLAN KEREM, BOYACI İSMAİL HAKKI, SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Nanoteknoloji>Gıda Teknolojileri>Gıda Hijyeni ve Üretimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.05.2013
Basım Tarihi :10.06.2013
Bildiri Adı : Rapid Detection of Fat Adulteratıon in Bakery Products Using Raman and Near Infrared Spectroscopies,
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,İLASLAN KEREM,BOYACI İSMAİL HAKKI,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.05.2013
Basım Tarihi :07.05.2013
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 2
Kitap Adı : Olive Oil - New Perspectives and Applications
Yazar Adı : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : IntechOpen Limited, London, UK
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-1-83968-415-9
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2022
Kitap Adı : Academic Studies in Agriculture, Forestry and Aquaculture – II
Yazar Adı : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : Publishing
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-625-7884-54-9'
Basım Türü :Elektronik
YIL :2020
Proje&Patent&Tasarım
Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 11
Proje Adı: ERASMUS+ KA171 - Teaching Mobility
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Eğitmen
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2024-12-04 14:24:06
Proje Adı: TÜBİTAK 2219 - Postdoctoral Research Project
Bitiş Tarihi : 21.08.2022
Proje Konusu : .
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-12-04 14:21:39
Proje Adı: TUBITAK 1512 - FONKSİYONEL ATIŞTIRMALIK: YOKA ÇEREZİ
Bitiş Tarihi : 12.12.2022
Proje Konusu : .
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : -Tübitak 1512
Güncelleme Tarihi : 2024-12-04 14:20:40
Proje Adı: ÇAKÜ BAP-MF080120B30
Bitiş Tarihi : 07.07.2020
Proje Konusu : Yemeklik Yağların Soğuma Termogramların Tağşiş Tespitinde Kullanılması
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-03-20 23:44:55
Proje Adı: EU EIT FOOD INNOVATOR FELLOWSHIP
Bitiş Tarihi : 11.12.2020
Proje Konusu : Registration of traditional food materials of countries geographically to get value-added green products’
Proje Konum : Bursiyer
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 13:38:41
Proje Adı: EU Twinning Project (Turkey, France and Hungary), TR13 IB AG 03
Bitiş Tarihi : 23.10.2018
Proje Konusu : Capacity Building Regarding Official Controls, Animal Welfare, Zoonoses and Animal By-Product Management Milas Zeytinyağı Check-List Hazırlama Ekibi Üyesi, Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü, 2018
Proje Konum : Yardımcı Personel
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2021-03-21 00:11:20
Proje Adı: ÇAKÜ BAP-MF200217B30
Bitiş Tarihi : 23.03.2018
Proje Konusu : Kavun Pekmezi Üretiminde Şeker Profilinin ve HMF Oluşumunun Isıl İşlem boyunca UPLC ile İzlenmesi
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-04 11:42:36
Proje Adı: ERASMUS KA1 - Teaching Mobility
Bitiş Tarihi : 03.10.2015
Proje Konusu : International network
Proje Konum : Eğitmen
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 13:30:51
Proje Adı: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ-BAB608-26676-1933-2475
Bitiş Tarihi : 01.05.2016
Proje Konusu : AYVALIK ÇEŞİDİNDEN ELDE EDİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARININ UÇUCU BİLEŞENLERİNİN SPME GC MS İLE KARAKTERİZASYONU
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-04 11:43:08
Proje Adı: TAGEM, AR-GE 12 26 Projesi Kamu-Üniversite İşbirliği
Bitiş Tarihi : 02.06.2016
Proje Konusu : Characterization of Turkish Olive Oils Researcher Turkey
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : ARAŞTIRMA PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2023-01-04 11:43:44
Proje Adı: ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ BAP PROJESİ
Bitiş Tarihi : 01.01.2008
Proje Konusu : Yöresel peynirlerin karakterizasyonu
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 13:37:13
Patent Adı: L-glutamik asit kaynaklı gıda katkı maddesi üretimi ve üretimde verim artışı
Buluş Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Kategori: SECTION A - HUMAN NECESSITIES
Patent Sınıf:
Patent Adı: L-glutamik asit kaynaklı gıda katkı maddesi üretimi ve üretimde verim artışı
Güncelleme Tarihi: 2023-11-23 00:08:32
Patent Adı: Geleneksel taş fırında acılığı giderilen zeytin ezmesinin alternatif atıştırmalık cips üretiminde kullanılması
Buluş Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Kategori: SECTION A - HUMAN NECESSITIES
Patent Sınıf:
Patent Adı: Geleneksel taş fırında acılığı giderilen zeytin ezmesinin alternatif atıştırmalık cips üretiminde kullanılması
Güncelleme Tarihi: 2023-11-23 00:07:33
Patent Adı: Zeytin Ezmeli Yoka Cipsi ve Üretim Yöntemi
Buluş Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Kategori: SECTION A - HUMAN NECESSITIES
Patent Sınıf:
Patent Adı: Zeytin Ezmeli Yoka Cipsi ve Üretim Yöntemi
Güncelleme Tarihi: 2023-11-23 00:06:38
Bilimsel Faaliyetler
Kuruluş Adı: Canadian Society for Chemistry
Başlama Tarihi :2021
Bitiş Tarihi :2023
Kuruluş Adı: YÜCİTA-Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı
Başlama Tarihi :2020
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: Zeytindostu Derneği
Başlama Tarihi :2016
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: ACS-American Chemical Society
Başlama Tarihi :2015
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: YABITED-Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği
Başlama Tarihi :2014
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: EUROFED LIPID-Lipid Science and Technology Federation
Başlama Tarihi :2014
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI
Başlama Tarihi :2005
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : Nutrition and Food Processing
Görevi :
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2019
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : Food Science and Technology
Görevi :
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Basılı+Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2019
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : International Journal of Science, Technology and Society
Görevi :
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2020
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : 7th. International Congress on Applied Sciences, EURO ASIA-”Mathematics - Engineering- Science and Medical Studies”
Görevi :
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Gıda Kimyası
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Gıda Güvenliği
Güncelleme Tarihi : 2024-11-14 13:53:59