YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 15:39:42
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 14:52:45
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 15:44:34

Kişisel Bilgiler

DR. ÖĞR. ÜYESİ DİDAR ÜÇÜNCÜOĞLU




  • E-posta: didaru@karatekin.edu.tr
  • Bağlı Birimi : Gıda Teknolojisi
  • İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 8358

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2011 - 2018

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Ayvalık (Edremit yağlık) çeşidi natürel sızma zeytinyağı uçucu bileşenlerinin SPME-GC/MS Raman spektroskopisi ile karakterize edilmesi

Yüksek Lisans

2005 - 2009

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Orta Karadeniz bölgesinde satışa sunulan Çerkez perynirlerinin bazı nitelikleri

Lisans

2001 - 2005

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Mühendislik Temel Alanı

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2009 - 2011
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
PAZARLAR MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2021 - 2022
The University of Manitoba
Agricultural and Food Sciences / - Food and Human Nutritional Sciences - Postdoctoral Researcher

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2022 - 2022
University of Regina
Science / - Biochemistry - Postdoctoral Research Associate

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2011 - 2023
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
2024 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
2023 - 2023
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Erasmus İntibak Komisyonu Üyeliği
2024 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Staj Komisyonu
2024 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Farabi Komisyonu
2024 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Engelli Birim Sorumlusu
2016 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Teknoloji Transfer Ofisi-Modül 4 Koordinatörü: Sınai Mülkiyet Hakları
2016 - 2022
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Mevlâna Komisyonu
2024 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Bölüm Kalite ve Akreditasyon Komisyonu
2024 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Türk Patent ve Marka Kurumu Üniversite Temsilcisi
2018 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Mühendislik Fakültesi Sosyal Transkript Değerlendirme Komisyonu
2024 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Akademik Kariyer Danışmanları
2024 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Zeytinyağı ve Şarapta Subjektif Analizler,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda Mühendislğine Giriş,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürünler,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Besin Kimyası ve Analizleri II,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Gıda Kimyası Laboratuvarı,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Besin Kimyası ve Analizleri I,2022-2023,Lisans (Türkçe)

Besin Kimyası ve Analizleri II,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Gıda Kimyası Laboratuvarı,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Gıda Mühendisliğine Giriş,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Gıda Mühendisliğinde Temel Prosesler,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Besin Kimyası ve Analizleri I,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Laboratuvar Teknikleri,2020-2021,Lisans (Türkçe)

Gıda Katkı Maddeleri,2019-2020,Lisans (Türkçe)

Gıda Mühendisliğinde Temel prosesler,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GIDA KİMYASI LABORATUVARI,2019-2020,Lisans (Türkçe)

LABORATUVAR TEKNİKLERİ,2019-2020,Lisans (Türkçe)

Zeytinyağı ve Şarapta Subjektif Analizler,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2018-2019,Lisans (Türkçe)

Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürünler,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıdalarda Tağşiş ve Otantisite Tespit Yöntemleri,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda Aromaları ve Aroma Kimyası,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda Kimyası Laboratuvarı,2018-2019,Lisans (Türkçe)

GIDA KATKI MADDELERİ,2018-2019,Lisans (Türkçe)

Laboratuvar Teknikleri,2018-2019,Lisans (Türkçe)

Bitirme Projesi,2018-2019,Lisans (Türkçe)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2017-2018,Lisans (Türkçe)

LABORATUAR TEKNİKLERİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)

GIDA KATKI MADDELERİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)

BİTİRME PROJESİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)

GIDA TEKNOLOJİSİ 1,2016-2017,Lisans (Türkçe)

GIDA KİMYASI LABORATUVARI,2016-2017,Lisans (Türkçe)

LABORATUVAR TEKNİKLERİ,2016-2017,Lisans (Türkçe)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2016-2017,Lisans (Türkçe)

GIDA KİMYASI,2016-2017,Lisans (Türkçe)

Gıda Mikrobiyolojisi,2016-2017,Lisans (Türkçe)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE BİYOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI,2016-2017,Lisans (Türkçe)

GIDA KATKI MADDELERİ,2016-2017,Lisans (Türkçe)

GIDA KİMYASI LABORATUVARI,2015-2016,Lisans (Türkçe)

LABORATUVAR TEKNİKLERİ,2015-2016,Lisans (Türkçe)

GIDA KATKI MADDELERİ,2015-2016,Lisans (Türkçe)

Bitirme Projesi,2015-2016,Lisans (Türkçe)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL PROSESLER,2015-2016,Lisans (Türkçe)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ,2015-2016,Lisans (Türkçe)

BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

ÜRÜN AMBALAJLAMA TEK.,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

ET İŞLEME TEKNOLOJİSİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

BİYOTEKNOLOJİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

SÜT TEKNOLOJİSİ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

Gıda Mikrobiyolojisi,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

Gıda Kimyası,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 9

Makale Adı : Food grade microalgae-based biopigments and their production technique versus synthetic colorants

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Dergi Adı : Biotech Studies
Cilt : 32
ISSN : 2687-3761
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Anti-Inflammatory, Antioxidant, and Anti-Atherosclerotic Effects of Natural Supplements on Patients with FMF-Related AA Amyloidosis: A Non-Randomized 24-Week Open-Label Interventional Study

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Dergi Adı : LIFE-BASEL
Cilt : 12
ISSN : 2075-1729
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Geleneksellikten İnovasyona Giden Yolda ‘Çankırı’, Atıştırmalık Gıda Üretimi: Yoka Çerezi

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Dergi Adı : European Journal of Science and Technology
Cilt : 32
ISSN : 2148-2683
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Promotion of Health via Nitrate Containing Foods

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,YILMAZ MAHMUT İLKER
Dergi Adı : Food Health and Technology Innovations
Cilt : 4
ISSN : 2667-5803
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Geographical origin impact on volatile composition and some quality parameters of virgin olive oils extracted from the "Ayvalik" variety

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Dergi Adı : HELIYON
Cilt : 6
ISSN : 24058440
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Geographical Indications and Designations of Origin linked Agricultural Products: Current Statistics from Turkey

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Dergi Adı : Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
Cilt : 8
ISSN : 2148-127X
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Mass Spectroscopic Evaluation of Virgin Olive Oils (VOOs) Fatty Acid Profile in terms of Cultivar, Geographical Origin, Extraction and Packaging Type

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Dergi Adı : Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
Cilt : 7
ISSN : 2148-127X
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : A multivariate data approach for FTIR-ATR monitoring of virgin olive oils: Lipid structure during autoxidation

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KÜÇÜK VEDAT ARDA
Dergi Adı : OCL-OILSEEDS AND FATS CROPS AND LIPIDS
Cilt : 26
ISSN : 2272-6977
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : Rapid detection of fat adulteration in bakery products using Raman and near-infrared spectroscopies

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,İLASLAN KEREM,SİVRİ ÖZAY DİLEK,BOYACI İSMAİL HAKKI
Dergi Adı : EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Cilt : 237
ISSN : 1438-2377
Yayın Tarihi : 2013

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Atıf Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 37

Makale Adı : Thermal Properties of Palm Super Olein Oils: Adulteration Detection

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Green chemicals to obtain reduced graphene oxide

Yazar Bilgisi : M Mohamed Daher, M Ousleyeh ALI, M Ugur, D Ucuncuoglu, H Korucu
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Food grade microalgae-based biopigments and their production technique versus synthetic colorants

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : A Rapid Study for Proximal Composition and Sensory Evaluation of Eisenia Foetida Earthworm Meal as a Protein Source

Yazar Bilgisi : AA García-Solís
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Water drop evaporation on slippery liquid-infused porous surfaces (SLIPS): Effect of lubricant thickness, viscosity, ridge height, and pattern geometry

Yazar Bilgisi : R Ucuncuoglu, HY Erbil
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 7

Makale Adı : Food Grade Biopigments Versus Synthetic Colorants

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Yeni Nesil Zeytin Lifli Atıştırmalık Kraker

Yazar Bilgisi : BF Erol, E Sarıkaya, D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Anti-inflammatory, antioxidant, and anti-atherosclerotic effects of natural supplements on patients with FMF-related AA amyloidosis: a non-randomized 24-week open-label …

Yazar Bilgisi : M Romano, F Garcia-Bournissen, D Piskin, U Rodoplu, L Piskin, ...
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : Baburnamə

Yazar Bilgisi : ZM BABUR
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : Olive oil: new perspectives and applications

Yazar Bilgisi : M Akram, R Zahid
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Tunceli gerçeği

Yazar Bilgisi : H Erdoğan
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : Geleneksellikten İnovasyona Giden Yolda ‘Çankırı’, Atıştırmalık Gıda Üretimi: Yoka Çerezi

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Tradition to Innovation Çankırı, Snack Food Production: Yoka Crackers

Yazar Bilgisi : BF Erol, E Sarıkaya, D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Promotion of Health via Nitrate Containing Foods

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu, MI Yılmaz
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Health Benefits of Extra Virgin Olive Oil

Yazar Bilgisi : AT Petkoska, A Trajkovska-Broach
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : Olive phenomenon from the mediterranean diet: health promotion via phytochemicals

Yazar Bilgisi : D Üçüncüoğlu
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Detecting Food Fraud: Thermal Behaviour of Virgin Olive Oils and Different Edible Oil Blends

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Geographical origin impact on volatile composition and some quality parameters of virgin olive oils extracted from the “Ayvalık” variety

Yazar Bilgisi : D Üçüncüoğlu, D Sivri-Özay
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 26

Makale Adı : Geographical indications and designations of origin linked agricultural products: Current statistics from Turkey

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 7

Makale Adı : Differential Scanning Colorimetry Patterns of Extra Virgin Olive Oil and Refined Olive Oils.

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : A multivariate data approach for FTIR-ATR monitoring of virgin olive oils: Lipid structure during autoxidation

Yazar Bilgisi : D Üçüncüoğlu, VA Küçük
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 20

Makale Adı : Mass spectroscopic evaluation of virgin olive oils (VOOs) fatty acid profile in terms of cultivar, geographical origin, extraction and packaging type

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 6

Makale Adı : Ayvalık (Edremit Yağlık) Çeşidi Naturel Sızma Zeytinyağı Uçucu Bileşenlerinin SPME-GC/MS ve Raman Spektroskopisi ile Karakterize Edilmesi

Yazar Bilgisi : D Üçüncüoğlu
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : Recent Harvested Gemlik Olive Oils: Quality Parameters

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Yulaf Islah Örneklerinin Yağ Asidi Kompozisyonu, Lipaz Aktivitesi ve Termal Özelliklerinin Belirlenmesi

Yazar Bilgisi : G Öner
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : “Ayvalık” Çeşidi Natürel Sızma Zeytinyağların Uçucu Bileşen Kompozisyonu

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu, D Sivri-Ozay
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils EVOO

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu, MT Ozkaya, D Svri-Ozay
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils (EVOO)

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu, MT Ozkaya, D Sivri-Ozay
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Coğrafi orijini bilinen ticari zeytinyağlarının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesinde MS dedektörün GC ile kullanımı

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu, VA Kucuk
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Trabzon Ekmeği Üretiminin Aflatoksinler ve Fusarium Toksinleri Üzerine Etkisi

Yazar Bilgisi : P Yılmaz
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Some Oxidative Stability Parameters of EVOOs which Collected from Different Geographical Locations in Turkey

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu, MT Ozkaya, D Sivri-Ozay
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Rapid Detection of Fat Adulteration in Bakery Products using Raman and Near Infrared Spectroscopies

Yazar Bilgisi : D Ucuncuoglu, D Ilaslan, K., Boyacı, I., Sivri-Ozay
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Rapid detection of fat adulteration in bakery products using Raman and near-infrared spectroscopies

Yazar Bilgisi : D Üçüncüoğlu, K Ilaslan, IH Boyacı, DS Özay
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 25

Makale Adı : Aşık Gamgüder: Hayatı, sanatı, eserleri

Yazar Bilgisi : MZ Kılıç
Yayın Tarihi : 2012
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : Orta Karadeniz Bölgesinde Satışa Sunulan Çerkez Peynirlerinin Bazı Kimyasal Nitelikleri

Yazar Bilgisi : D Üçüncüoğlu
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Orta Karadeniz bölgesinde satışa sunulan Çerkez perynirlerinin bazı nitelikleri

Yazar Bilgisi : D Üçüncüoğlu
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : Ansiklopedik isim sözlüğü

Yazar Bilgisi : A Dilipak, N Meriç, A Dilipak
Yayın Tarihi : 1993
Atıf Sayısı : 6

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (WOS) : 4

Makale Adı : Anti-Inflammatory, Antioxidant, and Anti-Atherosclerotic Effects of Natural Supplements on Patients with FMF-Related AA Amyloidosis: A Non-Randomized 24-Week Open-Label Interventional Study

Yazar Bilgisi : Romano, M, Garcia-Bournissen, F, Piskin, D, Rodoplu, U, Piskin, L, Elzagallaai, AA, Tuncer, T, Sezer, S, Ucuncuoglu, D, Honca, T, Poddighe, D, Yavuz, I, Stenvinkel, P, Yilmaz, MI, Demirkaya, E
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 2
Yayın Yeri : LIFE-BASEL

Makale Adı : Geographical origin impact on volatile composition and some quality parameters of virgin olive oils extracted from the "Ayvalik" variety

Yazar Bilgisi : Üçüncüoglu, D, Sivri-Özay, D
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 17
Yayın Yeri : HELIYON

Makale Adı : A multivariate data approach for FTIR-ATR monitoring of virgin olive oils: Lipid structure during autoxidation

Yazar Bilgisi : Üçüncüoglu, D, Küçük, VA
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 13
Yayın Yeri : OCL-OILSEEDS AND FATS CROPS AND LIPIDS

Makale Adı : Rapid detection of fat adulteration in bakery products using Raman and near-infrared spectroscopies

Yazar Bilgisi : Üçüncüoglu, D, Ilaslan, K, Boyaci, IH, Özay, DS
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 16
Yayın Yeri : EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 32

Bildiri Adı : Green chemicals to obtain reduced graphene oxide

Etkinlik Adı : 3rd INTERNATIONAL KARATEKIN SCIENCE AND TECHNOLOGY CONFERENCE (IKSTC3RD)
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : Mohamed DAHER Mahdı,Ousleyeh ALI Mahad,UĞUR MÜCAHİT,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KORUCU HALUK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Kimya Mühendisliği>Çevresel ve Sürdürülebilir Süreçler>green chemicals,graphene oxide,reduced
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.11.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :26.11.2024

Bildiri Adı : Thermal Properties of Palm Super Olein Oils: Adulteration Detection

Etkinlik Adı : International scientific research and Innovation Congress
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.11.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :24.11.2024
Basım Tarihi :25.11.2024

Bildiri Adı : Food Grade Biopigments Versus Synthetic Colorants

Etkinlik Adı : ICBIOS 2022
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Biyoteknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.11.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :11.11.2022
Basım Tarihi :30.11.2022

Bildiri Adı : Yeni Nesil Zeytin Lifli Atıştırmalık Kraker

Etkinlik Adı : 5. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : EROL BERNA FİKRİYE, SARIKAYA ESRA, ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.11.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :26.11.2022
Basım Tarihi :30.11.2022

Bildiri Adı : On the way from Tradition to Innovation Çankırı, Snack Food Production: Yoka Crackers

Etkinlik Adı : Uluslararası Araştırma-Geliştirme ve Tasarım Konferansı
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, SARIKAYA ESRA, EROL BERNA FİKRİYE
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Gıda Bilimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.12.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :18.12.2021
Basım Tarihi :17.12.2021

Bildiri Adı : Detecting Food Fraud: Thermal Behaviour of Virgin Olive Oils and Different Edible Oil Blends

Etkinlik Adı : II. International Conference on Agricultural, Biological and Life Science
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.09.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.09.2020
Basım Tarihi :09.09.2020

Bildiri Adı : Differential Scanning Colorimetry Patterns of Extra Virgin Olive Oil and Refined Olive Oils.

Etkinlik Adı : II. International Conference on Agricultural, Biological and Life Science
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.09.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.09.2020
Basım Tarihi :09.09.2020

Bildiri Adı : Applying sonication and different preheating methods on seedless olive paste: Determining chemical characteristics of virgin olive oil

Etkinlik Adı : 3rd ınternational Eurasian conference on Biological and Chemical Sciences
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.03.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :20.03.2020
Basım Tarihi :20.03.2020

Bildiri Adı : The Potential of Using Olive Oil Biophenols against to Cancer Stem Cell

Etkinlik Adı : 1st International / 11th National Food Engineering Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.11.2019
Basım Tarihi :11.11.2019

Bildiri Adı : Geographic Labelling of Turkish Agricultural Products and Raw Materials of Food Industry

Etkinlik Adı : International Congress of TURJAF
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.11.2019
Basım Tarihi :11.11.2019

Bildiri Adı : Evaluating Textural Effects of Different Hydrocolloids in “Cezerye” Prepared from Quince and Cornelian Cherry Fruit.

Etkinlik Adı : The International Symposium on Food Rheology and Texture
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KETENOĞLU ONUR,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :21.10.2018
Basım Tarihi :21.10.2018

Bildiri Adı : “Cezerye” From Oleaster Fruit (Elaeagnus Angustifolia L.): Assessment Of Different Hydrocolloids

Etkinlik Adı : 3rd International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,Özpolat Yeşim,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2018
Basım Tarihi :12.10.2018

Bildiri Adı : Recent Harvested Gemlik Olive Oils: Quality Parameters

Etkinlik Adı : International Conference on Raw Materials to Processed Foods
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.04.2018
Basım Tarihi :11.04.2018

Bildiri Adı : Endemic melon (Cucumis melo L.) varieties in Kizilirmak Basin and melon vinegar production

Etkinlik Adı : International Conference on Raw Materials to Processed Foods
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.04.2018
Basım Tarihi :11.04.2018

Bildiri Adı : Effects of Some Hydrocolloids on Quality Characteristics of Turkish “Cezerye” Prepared from Quince

Etkinlik Adı : 1st International Turkish World Engineering and Science Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KETENOĞLU ONUR,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :10.12.2017

Bildiri Adı : Usage of Some Hydrocolloids in “Cezerye” Prepared with Cornus mas L

Etkinlik Adı : 1st International Turkish World Engineering and Science Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KETENOĞLU ONUR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.12.2017
Basım Tarihi :10.12.2017

Bildiri Adı : EFFECT OF PERIODICITY ON THE VOLATILE PROFILE OF TURKISH MONOCULTIVAR “AYVALIK” VIRGIN OLIVE OILS

Etkinlik Adı : EURO FOOD CHEM
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.10.2017
Basım Tarihi :06.10.2017

Bildiri Adı : CHARACTERIZATION OF DOMAT EXTRA VIRGIN OLIVE OILS

Etkinlik Adı : EUROFED LIPID
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.08.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.08.2017
Basım Tarihi :30.08.2017

Bildiri Adı : An Appreciation of Astragalus Species in Forest, Agriculture and Food Sciences

Etkinlik Adı : ICAFOF2017
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ERCOŞKUN HÜDAYİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.05.2017
Basım Tarihi :17.05.2017

Bildiri Adı : Quality Characteristics of Olive Oils Extracted from “Hurma” Olives.

Etkinlik Adı : AOCS Annual Meeting and Industry Showcases
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : KAÇAR DİLEK,ghanbarishendi esmaeil,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 30.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.05.2017
Basım Tarihi :03.05.2017

Bildiri Adı : “Ayvalık” Çeşidi Natürel Sızma Zeytinyağların Uçucu Bileşen Kompozisyonu

Etkinlik Adı : YABİTED
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.04.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :15.04.2017
Basım Tarihi :15.04.2017

Bildiri Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils (EVOO)

Etkinlik Adı : 8th OLIVE SYMPOSIUM
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA, SHENDI ESMAEIL GHANBARI, ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, ÜSTÜNEL NİMETİ FEYZA, SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Yağ Teknolojisi>Gıda Bilimi>Gıda Teknolojileri
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2016
Basım Tarihi :30.10.2016

Bildiri Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils EVOO

Etkinlik Adı : 8th International Olive Symposium
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,Ghanberishendi Esmaeil,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,Üstünel Feyza,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :14.10.2016
Basım Tarihi :14.10.2016

Bildiri Adı : Effects of storage time and filtration on volatile profiles of extra virgin olive oils (EVOO).

Etkinlik Adı : 8th International Olive Symposium, Split, Croatia
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :14.10.2016
Basım Tarihi :10.10.2016

Bildiri Adı : Coğrafi orijini bilinen ticari zeytinyağlarının yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesinde MS dedektörün GC ile kullanımı

Etkinlik Adı : 16. Ulusal Kromatografi Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,KÜÇÜK VEDAT ARDA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 31.08.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :02.09.2016
Basım Tarihi :03.09.2016

Bildiri Adı : Application of Raman Spectroscopy as a Rapid Tool to Classify Extra Virgin Olive Oils Extracted from Different Turkish Cultivars

Etkinlik Adı : 13th Euro Fed Lipid Congress ”Fats, Oils and Lipids: New Challenges in Technology, Quality Control and Health
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,TEMİZ HAVVA TÜMAY,BOYACI İSMAİL HAKKI,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.09.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.09.2015
Basım Tarihi :27.09.2015

Bildiri Adı : Raman Spectroscopic Discrimination of Virgin Olive Oils According to Geographic Origin

Etkinlik Adı : 13th Euro Fed Lipid Congress ”Fats, Oils and Lipids: New Challenges in Technology, Quality Control and Health”
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,TEMİZ HAVVA TÜMAY,BOYACI İSMAİL HAKKI,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.09.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.09.2015
Basım Tarihi :27.09.2015

Bildiri Adı : Possible Intelligent Food Technology In The Near Future Misconception On Functional Food

Etkinlik Adı : Novel Approaches in Food Industry
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : AHHMED ABDULATEF MRGHNI,BİRİŞİK CEYDA,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,YETİM HASAN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.01.2016
Basım Tarihi :26.05.2014

Bildiri Adı : Volatile Profiles of Ayvalık Virgin Olive Oils: Influences of Geographical Origin

Etkinlik Adı : Novel Approachs in Food Industry, NAFI2014
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.05.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.05.2014
Basım Tarihi :26.05.2014

Bildiri Adı : Some Oxidative Stability Parameters of EVOOs which Collected from Different Geographical Locations in Turkey

Etkinlik Adı : 11th Euro Fed Lipid Congress and 30th ISF lecture series ”Oils, Fats and Lipids: New Strategies for a High Quality Future”
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : GhanbariShendi Esmaeil,ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,ÖZKAYA MÜCAHİT TAHA,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.10.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.10.2013
Basım Tarihi :27.10.2013

Bildiri Adı : Rapid Detection of Fat Adulteration in Bakery Products Using Near Infrared and Raman Spectroscopies

Etkinlik Adı : EUROFOODCHEM XVII Congress, İstanbul
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, İLASLAN KEREM, BOYACI İSMAİL HAKKI, SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Nanoteknoloji>Gıda Teknolojileri>Gıda Hijyeni ve Üretimi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.05.2013
Basım Tarihi :10.06.2013

Bildiri Adı : Rapid Detection of Fat Adulteratıon in Bakery Products Using Raman and Near Infrared Spectroscopies,

Etkinlik Adı : XVIIth EuroFoodChem Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR,İLASLAN KEREM,BOYACI İSMAİL HAKKI,SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2013
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.05.2013
Basım Tarihi :07.05.2013

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 2

Kitap Adı : Olive Oil - New Perspectives and Applications

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : IntechOpen Limited, London, UK
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-1-83968-415-9
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2022

Kitap Adı : Academic Studies in Agriculture, Forestry and Aquaculture – II

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR, SİVRİ ÖZAY DİLEK
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : Publishing
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-625-7884-54-9'
Basım Türü :Elektronik
YIL :2020

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 11

Proje Adı: ERASMUS+ KA171 - Teaching Mobility

Başlama Tarihi : 01.02.2025
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Eğitmen
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2024-12-04 14:24:06

Proje Adı: TÜBİTAK 2219 - Postdoctoral Research Project

Başlama Tarihi : 22.08.2021
Bitiş Tarihi : 21.08.2022
Proje Konusu : .
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-12-04 14:21:39

Proje Adı: TUBITAK 1512 - FONKSİYONEL ATIŞTIRMALIK: YOKA ÇEREZİ

Başlama Tarihi : 28.06.2021
Bitiş Tarihi : 12.12.2022
Proje Konusu : .
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : -Tübitak 1512
Güncelleme Tarihi : 2024-12-04 14:20:40

Proje Adı: ÇAKÜ BAP-MF080120B30

Başlama Tarihi : 08.01.2020
Bitiş Tarihi : 07.07.2020
Proje Konusu : Yemeklik Yağların Soğuma Termogramların Tağşiş Tespitinde Kullanılması
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-03-20 23:44:55

Proje Adı: EU EIT FOOD INNOVATOR FELLOWSHIP

Başlama Tarihi : 01.01.2019
Bitiş Tarihi : 11.12.2020
Proje Konusu : Registration of traditional food materials of countries geographically to get value-added green products’
Proje Konum : Bursiyer
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 13:38:41

Proje Adı: EU Twinning Project (Turkey, France and Hungary), TR13 IB AG 03

Başlama Tarihi : 22.10.2018
Bitiş Tarihi : 23.10.2018
Proje Konusu : Capacity Building Regarding Official Controls, Animal Welfare, Zoonoses and Animal By-Product Management Milas Zeytinyağı Check-List Hazırlama Ekibi Üyesi, Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü, 2018
Proje Konum : Yardımcı Personel
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2021-03-21 00:11:20

Proje Adı: ÇAKÜ BAP-MF200217B30

Başlama Tarihi : 23.03.2017
Bitiş Tarihi : 23.03.2018
Proje Konusu : Kavun Pekmezi Üretiminde Şeker Profilinin ve HMF Oluşumunun Isıl İşlem boyunca UPLC ile İzlenmesi
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-04 11:42:36

Proje Adı: ERASMUS KA1 - Teaching Mobility

Başlama Tarihi : 26.09.2015
Bitiş Tarihi : 03.10.2015
Proje Konusu : International network
Proje Konum : Eğitmen
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 13:30:51

Proje Adı: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ-BAB608-26676-1933-2475

Başlama Tarihi : 04.07.2014
Bitiş Tarihi : 01.05.2016
Proje Konusu : AYVALIK ÇEŞİDİNDEN ELDE EDİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARININ UÇUCU BİLEŞENLERİNİN SPME GC MS İLE KARAKTERİZASYONU
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-04 11:43:08

Proje Adı: TAGEM, AR-GE 12 26 Projesi Kamu-Üniversite İşbirliği

Başlama Tarihi : 03.09.2012
Bitiş Tarihi : 02.06.2016
Proje Konusu : Characterization of Turkish Olive Oils Researcher Turkey
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : ARAŞTIRMA PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2023-01-04 11:43:44

Proje Adı: ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ BAP PROJESİ

Başlama Tarihi : 01.01.2007
Bitiş Tarihi : 01.01.2008
Proje Konusu : Yöresel peynirlerin karakterizasyonu
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 13:37:13

Patent Adı: L-glutamik asit kaynaklı gıda katkı maddesi üretimi ve üretimde verim artışı

Başvuru Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Buluş Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Kategori: SECTION A - HUMAN NECESSITIES
Patent Sınıf:
Patent Adı: L-glutamik asit kaynaklı gıda katkı maddesi üretimi ve üretimde verim artışı
Güncelleme Tarihi: 2023-11-23 00:08:32

Patent Adı: Geleneksel taş fırında acılığı giderilen zeytin ezmesinin alternatif atıştırmalık cips üretiminde kullanılması

Başvuru Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Buluş Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Kategori: SECTION A - HUMAN NECESSITIES
Patent Sınıf:
Patent Adı: Geleneksel taş fırında acılığı giderilen zeytin ezmesinin alternatif atıştırmalık cips üretiminde kullanılması
Güncelleme Tarihi: 2023-11-23 00:07:33

Patent Adı: Zeytin Ezmeli Yoka Cipsi ve Üretim Yöntemi

Başvuru Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Buluş Sahipleri: Didar Üçüncüoğlu
Kategori: SECTION A - HUMAN NECESSITIES
Patent Sınıf:
Patent Adı: Zeytin Ezmeli Yoka Cipsi ve Üretim Yöntemi
Güncelleme Tarihi: 2023-11-23 00:06:38
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Kuruluş Adı: Canadian Society for Chemistry

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2021
Bitiş Tarihi :2023

Kuruluş Adı: YÜCİTA-Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2020
Bitiş Tarihi :

Kuruluş Adı: Zeytindostu Derneği

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2016
Bitiş Tarihi :

Kuruluş Adı: ACS-American Chemical Society

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2015
Bitiş Tarihi :

Kuruluş Adı: YABITED-Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2014
Bitiş Tarihi :

Kuruluş Adı: EUROFED LIPID-Lipid Science and Technology Federation

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2014
Bitiş Tarihi :

Kuruluş Adı: GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2005
Bitiş Tarihi :

Yayın Adı : Nutrition and Food Processing

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Görevi :
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2019
Bitiş Tarihi :

Yayın Adı : Food Science and Technology

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Görevi :
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Basılı+Elektronik
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2019
Bitiş Tarihi :

Yayın Adı : International Journal of Science, Technology and Society

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Görevi :
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :01.01.2020
Bitiş Tarihi :

Yayın Adı : 7th. International Congress on Applied Sciences, EURO ASIA-”Mathematics - Engineering- Science and Medical Studies”

Yazar Bilgisi : ÜÇÜNCÜOĞLU DİDAR
Görevi :
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı

Bilim Alanı : Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Anahtar Kelimeler :
Gıda Kimyası
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Gıda Güvenliği

Güncelleme Tarihi : 2024-11-14 13:53:59

Başarılar & Tanınırlık

En Başarılı Girişimci/Startup

2022

Yurtiçi kurum ve kuruluşlarından alınan bilim ödülü

TÜRKİYE

Gıda sektörü alanında ‘En İyi İnovasyon Proje Ödülü’

2021

Diğer

TÜRKİYE

EU EIT FOOD Fellow

2020

Diğer

İSPANYA

Girişimcilik Ekosistemi ve StartUp Proje ve İş Fikri Yarışması Jüri Özel Ödülü

2018

Diğer

TÜRKİYE

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!