Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi :
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi :
Kişisel Bilgiler
DR. ÖĞR. ÜYESİ ÇAĞRI SÜRÜCÜ
- E-posta: cagrisurucu@karatekin.edu.tr
- Bağlı Birimi : Turizm İşletmeciliği
- İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / -
- Web Adresi: https://websitem.karatekin.edu.tr/cagrisurucu
- Adres:
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2017 - 2023
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/
Tez Adı: Hatırlanabilir yemek deneyimi, memnuniyet ve davranışsal niyet arasındaki ilişkiler: Yiyecekle ilgililiğin düzenleyici rolü
Yüksek Lisans
2013 - 2016
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Yiyecek içecek işletmelerinde estetik değerin müşterilerin estetik deneyimlerine ve tekrar ziyaretlerine etkisi
Lisans
2009 - 2013
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ PR. (İÖ)/
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2017 -
- BARTIN ÜNİVERSİTESİ
- BARTIN MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- ILGAZ TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU / TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Komisyon Üyeliği
- 2018 -
- BARTIN ÜNİVERSİTESİ
- Bölüm Başkanı
- 2020 -
- BARTIN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Odalar Bölümü Yönetimi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Kat hizmetleri,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Turizmde Yatırım Projeleri,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gastronomi,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Gıda ve Personel Hijyeni,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek İşletmeciliği,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Mutfak,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Servis,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Otelcilik Otomasyon Sistemleri,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Önbüro İşlemleri,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Seyahat Acentacılığı,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Girişimcilik,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Odalar Bölümü Yönetimi,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servis Tekniği,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Servis,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
Servis,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Odalar Bölümü Yönetimi,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Konaklama İşletmeciliği,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Otomasyonu,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
Genel Ekonomi,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Servis,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Odalar Bölümü Yönetimi,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Önbüro İşlemleri,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek İşletmeciliği,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Otelcilik Otomasyon Sistemleri,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : Do Customer Complaints Differ by Restaurant Types? Evidence from Online Reviews
Dergi Adı : Journal of Tourismology
Cilt : 10
ISSN : 2459-1939
Yayın Tarihi : 2024
Makale Adı : A Study on Destination Image Perceptions of Domestic Tourists
Dergi Adı : Pro Global Science Association
Cilt : 26
ISSN : 2247-6172
Yayın Tarihi : 2023
Makale Adı : Marmaris’i Ziyaret Eden Turistlerin Alışveriş Deneyimlerine İlişkinMemnuniyet Düzeylerinin Belirlenmesi
Dergi Adı : The Journal Academic Social Science Studies
Cilt : 13
ISSN : 2147-2971
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Bulanık TOPSIS Yöntemi ile Termal Otel Seçimi:Afyonkarahisar Örneği
Dergi Adı : Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Cilt : 11
ISSN : 2148-2497
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Yiyecek İçecek İşletmelerinin Dijital Pazarlama Açısından İncelenmesi: Ankara İli Örneği
Dergi Adı : Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Cilt : 2
ISSN : 2602-3008
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Restoranlarda Tablet Mönü Kullanımının Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerindeki Etkisi
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 6
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Turizm Alanında Yiyecek ve İçecek ile İlgili Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi (Bibliometric Analysis of Postgraduate Theses about Food and Beverage in the Field of Tourism)
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 6
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Üniversite Öğrencilerinin Sosyal Medya Etkileşimleri: Bartın Üniversitesi Örneği
Dergi Adı : Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
Cilt : 10
ISSN : 1308-6200
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : The Effects of Aesthetic Value in Food an Beverage Businesses on The Aesthetic Experiences and Revisit Intentions of Customers
Dergi Adı : The Journal of Academic Social Science Studies
Cilt : 1
ISSN : 2147-2971
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Gastronomi Festivallerinin Algılanan Destinasyon İmajına ve Tekrar Ziyaret EtmeNiyetine Etkisi: Fethiye Yeşilüzümlü ve Yöresi Kuzugöbeği Mantar Festivali Örneği
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 5
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Gastronomi Müzeleri: Marmaris Bal Evi Örneği
Dergi Adı : The Journal of Academic Social Science
Cilt : 5
ISSN : 2148-
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : The concept of Cittaslow as a Marketing Tool for Destination Development The Case of Mugla Turkey
Dergi Adı : American International Journal of Social Science
Cilt : 4
ISSN : 2325-4165
Yayın Tarihi : 2015
Makale Adı :
Dergi Adı :
Cilt :
ISSN :
Yayın Tarihi :
Makale Adı :
Dergi Adı :
Cilt :
ISSN :
Yayın Tarihi :
Bildiri Adı : Sağlıklı İletişim Kapsamında Öğrencilerin Empati Düzeylerinin Analizi: Bartın Üniversitesi Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AVCI ÖZKAN,SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->İletişim Çalışmaları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.11.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.11.2018
Basım Tarihi :12.12.2018
Bildiri Adı : Yiyecek İçecek İşletmelerinde Fiziksel Kanıtların Kullanımı
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : SÜRÜCÜ ÇAĞRI,AVCI ÖZKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.11.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.11.2018
Basım Tarihi :12.12.2018
Bildiri Adı : İletişim Engellerini Ölçmeye Yönelik Bir Araştırma: Bartın Üniversitesi Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AVCI ÖZKAN,SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->İletişim Çalışmaları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.11.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.11.2018
Basım Tarihi :12.12.2018
Bildiri Adı : Sanal Mağaza Tasarımının Tüketici Tercihleri Üzerindeki Etkisi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : SÜRÜCÜ ÇAĞRI,AVCI ÖZKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 23.11.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.12.2018
Basım Tarihi :12.12.2018
Bildiri Adı : Attıtude Of Unıversıty Students Agaınst Onlıne Shoppıng
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BEKAR AYDAN,İNAN RAMAZAN,SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.11.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.11.2018
Basım Tarihi :06.11.2018
Bildiri Adı : The Impact Of Tablet Menu Usage On Revısıt Intentıon In Restaurants
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : SÜRÜCÜ ÇAĞRI,ÜLKER MUSTAFA,HASSAN AZİZE
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.03.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.03.2018
Basım Tarihi :22.03.2018
Bildiri Adı : Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencilerinin Kariyer Planları: Bartın Üniversitesi Örneği
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : SÜRÜCÜ ÇAĞRI,AVCI ÖZKAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 12.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :14.10.2017
Basım Tarihi :18.10.2017
Bildiri Adı : Sivil Toplum Kuruluşları ve Üniversite İşbirliklerinin İncelenmesi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AVCI ÖZKAN,SÜRÜCÜ ÇAĞRI,AKKAYA YAHYA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Halkla İlişkiler
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 12.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :14.10.2017
Basım Tarihi :18.10.2017
Bildiri Adı : BULANIK TOPSİS YÖNTEMİ İLE TERMAL OTEL SEÇİMİ: AFYONKARAHİSARÖRNEĞİ
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : SÜRÜCÜ ÇAĞRI,ÖZTEL AHMET,YAVUZ HASAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.09.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.09.2017
Basım Tarihi :15.10.2017
Bildiri Adı : Gastronomi Festivallerinin Algılanan Destinasyon İmajına ve Tekrar Ziyaret Etme Niyetine Etkisi: Fethiye Yeşilüzümlü ve Yöresi Kuzugöbeği Mantar Festivali Örneği
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BEKAR AYDAN,KOCATÜRK EMİNE,SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.09.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.12.2017
Basım Tarihi :17.09.2017
Bildiri Adı : Müşterilerin Temalı Restoranlara Yönelik Algı ve Tutumları Leman Kültür Restoranları Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BEKAR AYDAN,KARAKULAK ÇİSEM,SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 20.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.10.2016
Basım Tarihi :01.10.2016
Bildiri Adı : Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Gastronomi Müzeleri Marmaris Bal Evi Örneği
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BEKAR AYDAN,ARMAN MELİKE SİNEM,SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.05.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.05.2015
Basım Tarihi :01.05.2015
Bildiri Adı : Marmaris’i Ziyaret Eden Turistlerin Alışveriş Deneyimlerine İlişkin Memnuniyet Düzeylerinin Belirlenmesi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BEKAR AYDAN,YOZUKMAZ NİSAN,SÜRÜCÜ ÇAĞRI,İNAN RAMAZAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.10.2017
Basım Tarihi :
Bildiri Adı : Yiyecek İçecek İşletmelerinin E Tablet Menü Kullanımları
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BEKAR AYDAN,GÖKGÖZ HÜLYA,SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 17.11.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :19.11.2016
Basım Tarihi :
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 10
Kitap Adı : Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler
Yazar Adı : SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-881-3
Basım Türü :Basılı
YIL :2023
Kitap Adı : Turizmde Güncel Gelişmeler
Yazar Adı : SÜRÜCÜ ÇAĞRI, KAYAHAN KADİR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Gastronomi ve Mutfak Sanatları>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : Eğitim Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6552-05-0
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023
Kitap Adı : AKADEMİK, ARAŞTIRMA, UYGULAMA VE GÜNCEL GELİŞMELER
Yazar Adı : EMİR GÖKHAN, SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği
Yayın Evi : DETAY YAYINEVİ
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-697-0
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Politik ve Hukuki Yönleriyle Turizm (Cumhuriyet'ten Günümüze)
Yazar Adı : SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-418-1
Basım Türü :Basılı
YIL :2021
Kitap Adı : Türkiye Lezzet Rotaları
Yazar Adı : SÜRÜCÜ ÇAĞRI, ÖRGÜN EMRAH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-509-6
Basım Türü :Basılı
YIL :2021
Kitap Adı : Disiplinlerarası İletişim Kuram ve Yaklaşımları
Yazar Adı : SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması
Yayın Evi : Gazi Kitapevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-8494-95-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2021
Kitap Adı : Gastronomi Sözlüğü
Yazar Adı : SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Detay yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-253-8
Basım Türü :Basılı
YIL :2020
Kitap Adı : BARTIN ARAŞTIRMALARI-I
Yazar Adı : EMİR GÖKHAN,SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : HİPERYAYIN
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7280-57-0
Basım Türü :Basılı
YIL :2020
Kitap Adı : Turizm Ansiklopedisi
Yazar Adı : SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-085-5
Basım Türü :Basılı
YIL :2019
Kitap Adı : Gastronomi Üzerine Araştırmalar
Yazar Adı : BEKAR AYDAN,GÖKGÖZ HÜLYA,SÜRÜCÜ ÇAĞRI
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-9440-80-6
Basım Türü :Basılı
YIL :2017
Proje&Patent&Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Güncelleme Tarihi : 2017-06-16 12:16:03