YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 16:50:22
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 15:31:19
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 22.12.2024 16:49:40

Kişisel Bilgiler

DOÇ. DR EMİN BURÇİN ÖZVURAL




  • E-posta: bozvural@karatekin.edu.tr
  • Bağlı Birimi : Gıda Teknolojisi
  • İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 8355

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2003 - 2010

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Üzüm çekirdeği ekstraktı, unu ve yağının et ürünleri üretiminde kullanımının araştırılması

Yüksek Lisans

2001 - 2003

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: İnteresterifiye yağ karışımlarının düşük yağlı sosis üretiminde kullanımının araştırılması

Lisans

1995 - 2000

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Mühendislik Temel Alanı

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
YARDIMCI DOÇENT
2016 - 2016
University of California, Davis
Mühendislik Fakültesi / Biyolojik Sistem Mühendsiliği

YARDIMCI DOÇENT
2012 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

YARDIMCI DOÇENT
2013 - 2014
Rutgers, The State University of New Jersey, University College-New Brunswick
Biyoljik ve Çevre Bilimleri Fakültesi / Gıda Bilimi

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
2007 - 2007
Kobenhavns Universitet (University of Copenhagen)
/ Gıda Bilimi

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
2002 - 2009
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Anabilim Dalı Başkanı
2014 - 2016
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörü
2013 - 2013
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Dekan Yardımcısı
2012 - 2013
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Erasmus Koordinatörü
2016 -
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER
Designing non-invasive quality control methods for ‎pharmaceutical drugs
Orta Doğu Teknik Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Biyoteknoloji Ana Bilim Dalı
HANİ ALAM(Öğrenci),Doktora,2024

Formulation and characterization of Pickering emulsions stabilized with whey protein isolate and gum Arabic
Orta Doğu Teknik Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ESRANUR KAYA(Öğrenci),Yüksek Lisans,2024

Türkiye pazarındaki tahıllı kaşık mamaların paket açıldıktan sonra farklı saklama koşullarındaki raf ömrü sürelerinin incelenmesi
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SEFA TUNCEL(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023

Nar kabuğu ekstraktının siraz (Capoeta damascına) ve bizir(Carasobarbus luteus) balığı filetolarının bazı fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisi
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
RAYA SAADULDEEN SALEH SALEH(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023

Determination of moisture content and crystallinity of hard candies by TD-NMR
Orta Doğu Teknik Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SENA KUZU(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023

Formulation and characterization of food simulants for cooling and freezing appliances
Orta Doğu Teknik Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SEÇİL BAYDEMİR(Öğrenci),Yüksek Lisans,2022

Baklagil unları içeren emülsiyon jellerin kullanıldığı model et sistemlerinin fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi
Çankırı Karatekin Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
DAMLA GÜL(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021

Investigation of in-vitro digestive behavior of beef and poultry which are tenderized by enzymatic and acidic marination
Orta Doğu Teknik Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
BİLGE BAŞTÜRK(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021

Use of non-conventional time domain (TD) NMR approachesfor characterisation of gelatin based soft candies
Orta Doğu Teknik Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ŞİRVAN SULTAN UĞUZ(Öğrenci),Yüksek Lisans,2020

In vitro digestibility of soy-protein isolate containing soft candies formulated with D-psicose
Orta Doğu Teknik Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ELİF GÖKÇEN SAKAR(Öğrenci),Yüksek Lisans,2019

Dersler

VERİLEN DERSLER

Gıda Analizleri Laboratuvarı,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Gıda Mühendisliğinde Biyoteknoloji Uygulamaları,2023-2024,Lisans (Türkçe)

Gıda Teknolojisi I,2023-2024,Lisans (Türkçe)

ISI TRANSFERİ,2020-2021,Lisans (Türkçe)

GIDA ANALİZLERİ LABORATUVARI,2020-2021,Lisans (Türkçe)

GIDALARIN FİZİKOKİMYASI,2020-2021,Yüksek Lisans (İngilizce)

GIDA TEKNOLOJİSİ I (Et Bilimi ve Teknolojisi),2020-2021,Lisans (Türkçe)

GIDA ANALİZLERİ LABORATUVARI,2019-2020,Lisans (Türkçe)

ISI TRANSFERİ,2019-2020,Lisans (Türkçe)

İLERİ TEMEL İŞLEMLER,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE BİYOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GIDALARIN FİZİKOKİMYASI,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

ET BİYOKİMYASI,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

BİTİRME PROJESİ,2019-2020,Lisans (Türkçe)

GIDALARIN FİZİKOKİMYASI,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)

GIDA ANALİZLERİ LABORATUVARI,2018-2019,Lisans (Türkçe)

GIDA TEKNOLOJİSİ I (Et Bilimi ve Teknolojisi),2018-2019,Lisans (Türkçe)

ISI TRANSFERİ,2018-2019,Lisans (Türkçe)

İLERİ TEMEL İŞLEMLER,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)

TEMEL İŞLEMLER LABORATUVARI,2018-2019,Lisans (Türkçe)

BİTİRME PROJESİ,2018-2019,Lisans (Türkçe)

BİTİRME PROJESİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)

TEMEL İŞLEMLER,2017-2018,Lisans (Türkçe)

TEMEL İŞLEMLER LABORATUVARI,2017-2018,Lisans (Türkçe)

ISI TRANSFERİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)

TEMEL İŞLEMLER LABORATUVARI,2016-2017,Lisans (Türkçe)

BİTİRME PROJESİ,2016-2017,Lisans (Türkçe)

MOLEKÜLER DİFÜZYON VE KÜTLE AKTARIMI,2016-2017,Yüksek Lisans (Türkçe)

ISI TRANSFERİ,2016-2017,Lisans (Türkçe)

GIDA TEKNOLOJİSİ I (Et Bilimi ve Teknolojisi),2016-2017,Lisans (Türkçe)

TEMEL İŞLEMLER,2016-2017,Lisans (Türkçe)

BİTİRME PROJESİ,2015-2016,Lisans (Türkçe)

ISI TRANSFERİ,2015-2016,Lisans (Türkçe)

GIDA TOKSİKOLOJİSİ,2015-2016,Lisans (Türkçe)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ,2015-2016,Lisans (Türkçe)

TEMEL İŞLEMLER,2015-2016,Lisans (Türkçe)

TEMEL İŞLEMLER LABORATUVARI,2014-2015,Lisans (Türkçe)

TEMEL İŞLEMLER,2014-2015,Lisans (Türkçe)

ISI TRANSFERİ,2014-2015,Lisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 19

Makale Adı : Research on the characteristics of model meat systems with emulsion gels including different legume flours

Yazar Bilgisi : Demir Damla, ÖZVURAL EMİN BURÇİN, ERTUĞRUL ÜLKÜ, TAŞ OZAN, ÖZTOP HALİL MECİT
Dergi Adı : International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Cilt : 7
ISSN : 2602-246X
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Non-Conventional Time Domain (TD)-NMR Approaches for Food Quality: Case of Gelatin-Based Candies as a Model Food

Yazar Bilgisi : UĞUZ ŞİRVAN SULTAN, ÖZEL BARIŞ, GRUNIN LEONID, ÖZVURAL EMİN BURÇİN, ÖZTOP HALİL MECİT
Dergi Adı : Molecules
Cilt : 27
ISSN : 1420-3049
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Understanding the role of d-Allulose and soy protein addition in pectin gels

Yazar Bilgisi : ATEŞ ELİF GÖKÇEN, ÖZVURAL EMİN BURÇİN, ÖZTOP HALİL MECİT
Dergi Adı : Journal of Applied Polymer Science
Cilt : 138
ISSN : 0021-8995
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Field-dependent NMR relaxometry for Food Science: Applications and perspectives

Yazar Bilgisi : ATEŞ ELİF GÖKÇEN, Domenici Valentina, Florek-Wojciechowska Małgorzata, Gradisek Anton, Kruk Danuta, Maltar-Strmecki Nadica, ÖZTOP HALİL MECİT, ÖZVURAL EMİN BURÇİN, Rollet Anne-Laure
Dergi Adı : Trends in Food Science & Technology
Cilt : 110
ISSN : 0924-2244
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : In vitro digestibility of rare sugar (D-allulose) added pectin-soy protein gels

Yazar Bilgisi : ATEŞ ELİF GÖKÇEN, ÖZVURAL EMİN BURÇİN, ÖZTOP HALİL MECİT
Dergi Adı : International Journal of Food Science & Technology
Cilt : 56
ISSN : 0950-5423
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : PORTAKAL VE HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI EMÜLSİYONLARI VE FISTIK EZMELERİNDE KULLANIMLARI

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,ÇELEN EBRU
Dergi Adı : GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Cilt : 45
ISSN : 1300-3070
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Use of NMR Relaxometry to identify frankfurters of different meat sources

Yazar Bilgisi : Uguz Sirvan Sultan,ÖZVURAL EMİN BURÇİN,Beira Maria Jardim,Oztop Mecit Halil,Sebastião Pedro José
Dergi Adı : Molecular Physics
Cilt : 117
ISSN : 0026-8976
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : Fabrication of olive leaf extract and hazelnut skin incorporated films to improve the quality of nuggets during refrigerated and deep freeze storage

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN
Dergi Adı : British Poultry Science
Cilt : 60
ISSN : 0007-1668
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : Quality differences of hamburger patties incorporated with encapsulated β carotene both as an additive and edible coating

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,HUANG QINGRONG
Dergi Adı : JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
Cilt : 42
ISSN : 0145-8892
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Chemical and structural characteristics of frankfurters during in vitro gastric digestion as influenced by cooking method and severity

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,Bornhorst Gail M
Dergi Adı : JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Cilt : 229
ISSN : 0260-8774
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : ÇEMEN EKSTRAKTI VE TİMOL İÇEREN FİLMLERLE KAPLANAN KÖFTELERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN
Dergi Adı : GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
Cilt : 42
ISSN : 13096273
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : The comparison of quality and microbiological characteristic ofhamburger patties enriched with green tea extract using threetechniques Direct addition edible coating and encapsulation

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,HUANG QINGRONG,CHIKINDAS MICHAEL L
Dergi Adı : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Cilt : 68
ISSN : 0023-6438
Yayın Tarihi : 2016

Makale Adı : Physical and antimicrobial properties of anise oil loaded nanoemulsions on the survival of foodborne pathogens

Yazar Bilgisi : TOPUZ OSMAN KADİR,ÖZVURAL EMİN BURÇİN,ZHAO QIN,HUANG QINGRONG,CHIKINDAS MICHAEL,GÖLÜKÇÜ MUHARREM
Dergi Adı : Food Chemistry
Cilt : 203
ISSN : 03088146
Yayın Tarihi : 2016

Makale Adı : Which is the best grape seed additive for frankfurters extract oil or flour

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Dergi Adı : Journal of the Science of Food and Agriculture
Cilt : 94
ISSN : 00225142
Yayın Tarihi : 2014

Makale Adı : THE EFFECTS OF GRAPE SEED EXTRACT ON QUALITY CHARACTERISTICS OF FRANKFURTERS

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Dergi Adı : Journal of Food Processing and Preservation
Cilt : 36
ISSN : 01458892
Yayın Tarihi : 2012

Makale Adı : Extraction and identification of proanthocyanidins from grape seed (Vitis Vinifera) using supercritical carbon dioxide

Yazar Bilgisi : EYİLER YILMAZ ESEN,ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Dergi Adı : The Journal of Supercritical Fluids
Cilt : 55
ISSN : 08968446
Yayın Tarihi : 2011

Makale Adı : Grape seed flour is a viable ingredient to improve the nutritional profile and reduce lipid oxidation of frankfurters

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Dergi Adı : Meat Science
Cilt : 88
ISSN : 03091740
Yayın Tarihi : 2011

Makale Adı : Utilization of brewer’s spent grain in the production of Frankfurters

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL,GÖKBULUT İNCİLAY,ÖZBOY ÖZBAŞ ÖZEN
Dergi Adı : International Journal of Food Science Technology
Cilt : 44
ISSN : 09505423
Yayın Tarihi : 2009

Makale Adı : Utilization of interesterified oil blends in the production of frankfurters

Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Dergi Adı : Meat Science
Cilt : 78
ISSN : 03091740
Yayın Tarihi : 2008

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Atıf Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 28

Makale Adı : Research on the characteristics of model meat systems with emulsion gels including different legume flours

Yazar Bilgisi : D Demir, EB Özvural, Ü Ertuğrul, O Taş, MH Öztop
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Non-Conventional Time Domain (TD)-NMR Approaches for Food Quality: Case of Gelatin-Based Candies as a Model Food

Yazar Bilgisi : SS Uguz, B Ozel, L Grunin, EB Ozvural, MH Oztop
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 6

Makale Adı : Field-dependent NMR relaxometry for Food Science: Applications and perspectives

Yazar Bilgisi : EG Ates, V Domenici, M Florek-Wojciechowska, A Gradišek, D Kruk, ...
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 45

Makale Adı : Understanding the role of d‐Allulose and soy protein addition in pectin gels

Yazar Bilgisi : EG Ates, EB Ozvural, MH Oztop
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 16

Makale Adı : In vitro digestibility of rare sugar (D‐allulose) added pectin–soy protein gels

Yazar Bilgisi : EG Ates, EB Ozvural, MH Oztop
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 11

Makale Adı : Emulsions of Orange And Coconut Oils and Their Use in Peanut Butters

Yazar Bilgisi : EB Özvural, E Çelen
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Physicochemical characterisation of bovine and porcine gelatin based soft candies by Time Domain (TD) NMR Relaxometry

Yazar Bilgisi : SS Ueuz, EB Ozvural, MH Oztop
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Fabrication of olive leaf extract and hazelnut skin incorporated films to improve the quality of nuggets during refrigerated and deep freeze storage

Yazar Bilgisi : EB Ozvural
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 15

Makale Adı : Use of NMR Relaxometry to identify frankfurters of different meat sources

Yazar Bilgisi : SS Uguz, EB Ozvural, MJ Beira, MH Oztop, PJ Sebastião
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 18

Makale Adı : Which is the best grape seed additive for frankfurters: extract, oil or flour?(vol 94, pg 792, 2014)

Yazar Bilgisi : EB Ozvural, H Vural
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Utilization of FFC Relaxometry to Differentiate Frankfurters Made of Different Meat Sources

Yazar Bilgisi : EB Özvural, P Sebastiao, M Beira, HM Öztop
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Quality differences of hamburger patties incorporated with encapsulated β carotene both as an additive and edible coating

Yazar Bilgisi : EB Ozvural, Q Huang
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 13

Makale Adı : Chemical and structural characteristics of frankfurters during in vitro gastric digestion as influenced by cooking method and severity

Yazar Bilgisi : EB Ozvural, GM Bornhorst
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 10

Makale Adı : ÇEMEN EKSTRAKTI VE TİMOL İÇEREN FİLMLERLE KAPLANAN KÖFTELERİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ

Yazar Bilgisi : EB Özvural
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Evaluation of some quality characteristics of the patties coated with films including fenugreek extract and thymol.

Yazar Bilgisi : EB Özvural
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı :

Makale Adı : The comparison of quality and microbiological characteristic of hamburger patties enriched with green tea extract using three techniques: Direct addition, edible coating and …

Yazar Bilgisi : EB Özvural, Q Huang, ML Chikindas
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 82

Makale Adı : Physical and antimicrobial properties of anise oil loaded nanoemulsions on the survival of foodborne pathogens

Yazar Bilgisi : OK Topuz, EB Özvural, Q Zhao, Q Huang, M Chikindas, M Gölükçü
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 144

Makale Adı : Which is the best grape seed additive for frankfurters: extract, oil or flour?

Yazar Bilgisi : EB Özvural, H Vural
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 47

Makale Adı : The effects of grape seed extract on quality characteristics of frankfurters

Yazar Bilgisi : EB ÖZVURAL, H Vural
Yayın Tarihi : 2012
Atıf Sayısı : 24

Makale Adı : Extraction and identification of proanthocyanidins from grape seed (Vitis Vinifera) using supercritical carbon dioxide

Yazar Bilgisi : EE Yilmaz, EB Özvural, H Vural
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 116

Makale Adı : Grape seed flour is a viable ingredient to improve the nutritional profile and reduce lipid oxidation of frankfurters

Yazar Bilgisi : EB Özvural, H Vural
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 157

Makale Adı : Utilization of brewer’s spent grain in the production of Frankfurters

Yazar Bilgisi : EB Özvural, H Vural, I Gökbulut, Ö Özboy‐Özbaş
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 82

Makale Adı : Üzüm çekirdeği ekstraktı, unu ve yağının et ürünleri üretiminde kullanımının araştırılması

Yazar Bilgisi : EB Özvural
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 5

Makale Adı : Kırmızı Üzüm Çekirdeği Unu ve Yağının Depolama Süresi Boyunca Sosislerin Oksidatif Stabilite, Renk ve Tekstür Özellikleri Üzerine Etkisi

Yazar Bilgisi : EB Özvural, H Vural
Yayın Tarihi : 2008
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : Kırmızı Üzüm Çekirdeği Unu ve Yağının Sosislerin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi

Yazar Bilgisi : EB Özvural, H Vural
Yayın Tarihi : 2008
Atıf Sayısı : 8

Makale Adı : Utilization of interesterified oil blends in the production of frankfurters

Yazar Bilgisi : EB Özvural, H Vural
Yayın Tarihi : 2008
Atıf Sayısı : 176

Makale Adı : Fermented sausages from other meats

Yazar Bilgisi : H Vural, E Özvural
Yayın Tarihi : 2007
Atıf Sayısı : 11

Makale Adı : Enhancing the Functional Properties of Aquafaba Powder Via Microwave-Assisted Processing: A Comparative Study of Protein and Saponin-Mediated Foaming and Emulsifying Effects

Yazar Bilgisi : EG ATES, G TONYALI KARSLI, OD OZCAN, EB OZVURAL, M Oztop
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (WOS) : 18

Makale Adı : Non-Conventional Time Domain (TD)-NMR Approaches for Food Quality: Case of Gelatin-Based Candies as a Model Food

Yazar Bilgisi : Uguz, SS, Ozel, B, Grunin, L, Ozvural, EB, Oztop, MH
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 4
Yayın Yeri : MOLECULES

Makale Adı : Understanding the role of d-Allulose and soy protein addition in pectin gels

Yazar Bilgisi : Ates, EG, Ozvural, EB, Oztop, MH
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 14
Yayın Yeri : JOURNAL OF APPLIED POLYMER SCIENCE

Makale Adı : Field-dependent NMR relaxometry for Food Science: Applications and perspectives

Yazar Bilgisi : Ates, EG, Domenici, V, Florek-Wojciechowska, M, Gradisek, A, Kruk, D, Maltar-Strmecki, N, Oztop, M, Ozvural, EB, Rollet, AL
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 39
Yayın Yeri : TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY

Makale Adı : In vitro digestibility of rare sugar (D-allulose) added pectin-soy protein gels

Yazar Bilgisi : Ates, EG, Ozvural, EB, Oztop, MH
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 7
Yayın Yeri : INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Makale Adı : Which is the best grape seed additive for frankfurters: extract, oil or flour? (vol 94, pg 792, 2014)

Yazar Bilgisi : Özvural, EB, Vural, H
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

Makale Adı : Use of NMR Relaxometry to identify frankfurters of different meat sources

Yazar Bilgisi : Uguz, SS, Ozvural, EB, Beira, MJ, Oztop, MH, Sebastiao, PJ
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 9
Yayın Yeri : MOLECULAR PHYSICS

Makale Adı : Fabrication of olive leaf extract and hazelnut skin incorporated films to improve the quality of nuggets during refrigerated and deep freeze storage

Yazar Bilgisi : Ozvural, EB
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 8
Yayın Yeri : BRITISH POULTRY SCIENCE

Makale Adı : Chemical and structural characteristics of frankfurters during in vitro gastric digestion as influenced by cooking method and severity

Yazar Bilgisi : Ozvural, EB, Bornhorst, GM
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 7
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

Makale Adı : Quality differences of hamburger patties incorporated with encapsulated carotene both as an additive and edible coating

Yazar Bilgisi : Ozvural, EB, Huang, QR
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 5
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Makale Adı : The comparison of quality and microbiological characteristic of hamburger patties enriched with green tea extract using three techniques: Direct addition, edible coating and encapsulation

Yazar Bilgisi : Özvural, EB, Huang, QR, Chikindas, ML
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 53
Yayın Yeri : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Makale Adı : Physical and antimicrobial properties of anise oil loaded nanoemulsions on the survival of foodborne pathogens

Yazar Bilgisi : Topuz, OK, Özvural, EB, Zhao, Q, Huang, QR, Chikindas, M, Gölükçu, M
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 90
Yayın Yeri : FOOD CHEMISTRY

Makale Adı : Fermented Sausages from Other Meats

Yazar Bilgisi : Özvural, EB, Vural, H
Yayın Tarihi : 2015
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : -

Makale Adı : Which is the best grape seed additive for frankfurters: extract, oil or flour?

Yazar Bilgisi : Özvural, EB, Vural, H
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 19
Yayın Yeri : JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

Makale Adı : THE EFFECTS OF GRAPE SEED EXTRACT ON QUALITY CHARACTERISTICS OF FRANKFURTERS

Yazar Bilgisi : Özvural, EB, Vural, H
Yayın Tarihi : 2012
Atıf Sayısı : 9
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Makale Adı : Grape seed flour is a viable ingredient to improve the nutritional profile and reduce lipid oxidation of frankfurters

Yazar Bilgisi : Özvural, EB, Vural, H
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 75
Yayın Yeri : MEAT SCIENCE

Makale Adı : Extraction and identification of proanthocyanidins from grape seed (Vitis Vinifera) using supercritical carbon dioxide

Yazar Bilgisi : Yilmaz, EE, Özvural, EB, Vural, H
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 65
Yayın Yeri : JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS

Makale Adı : Utilization of brewer's spent grain in the production of Frankfurters

Yazar Bilgisi : Özvural, EB, Vural, H, Gökbulut, I, Özboy-Özbas, Ö
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 43
Yayın Yeri : INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Makale Adı : Utilization of interesterified oil blends in the production of frankfurters

Yazar Bilgisi : Özvural, EB, Vural, H
Yayın Tarihi : 2008
Atıf Sayısı : 79
Yayın Yeri : MEAT SCIENCE

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 27

Bildiri Adı : Innovative Processing Techniques Unveil the Potential of Chickpea Aquafaba

Etkinlik Adı : 2ND INTERNATIONAL KARATEKİN SCIENCE AND TECHNOLOGY CONFERENCE
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ATEŞ ELİF GÖKÇEN, TONYALI KARSLI GÖKCEM, ÖZVURAL EMİN BURÇİN, ÖZTOP HALİL MECİT
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :22.12.2023
Basım Tarihi :30.12.2023

Bildiri Adı : Esansiyel Yağ İçeren Ultrasonikasyon Uygulanmış Emülsiyon Bazlı Kaplamaların Et Ürünleri Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi.

Etkinlik Adı : 4. Et Ürünleri Çalıştayı
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.10.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :08.10.2020

Bildiri Adı : The effects of gastric digestion and refrigerated storage on beef marinated with different food materials

Etkinlik Adı : 2nd International Euroasian Conference on Biological and Chemical Sciences
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.06.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.06.2019
Basım Tarihi :01.07.2019

Bildiri Adı : Esansiyel Yağ İçeren Nanoemülsiyonlar ve Okaliptus Yağı Eklenmiş Nanoemülsiyonların Gıda Patojenleri Üzerine Etkisinin Araştırıldığı Bir Çalışma

Etkinlik Adı : II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,TOPUZ OSMAN KADİR,ZHAO QIN,HUANG QINGRONG,CHIKINDAS MICHAEL L,GÖLÜKÇÜ MUHARREM
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.12.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :14.12.2017
Basım Tarihi :14.12.2017

Bildiri Adı : The Antioxidant Properties of Noodles Prepared with Different Cereals After Cooking and In-Vitro Gastric Digestion

Etkinlik Adı : International Conference on Food Science and Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.11.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :15.11.2017
Basım Tarihi :15.11.2017

Bildiri Adı : Influence of encapsulated green tea extract and beta-carotene as an additive and edible coating on hamburger patties during refrigerated storage

Etkinlik Adı : International Conference on Agriculture , Forest, Food Sciences and Technologies
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,HUANG QINGRONG,CHIKINDAS MICHAEL L
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.05.2017
Basım Tarihi :17.05.2017

Bildiri Adı : The Effects of Cooking Method, Cooking Severity and Digestion Time on Chemical and Structural Characteristics of Frankfurters during In Vitro Gastric Digestion

Etkinlik Adı : 2nd Congress on Food Structure & Design
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN, Bornhorst Gail M
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Et Teknolojisi>Gıda Kimyası
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :28.10.2016

Bildiri Adı : Gıdalarda kullanılan organik nanopartiküller

Etkinlik Adı : 9. Gıda Mühendisliği Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,SİNEM EROL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 12.11.2015
Etkinlik Bitiş Tarihi :14.11.2015
Basım Tarihi :14.11.2015

Bildiri Adı : Et ürünlerinde inovasyona karşı tüketicilerin tutumu

Etkinlik Adı : 3. Et Ürünleri Çalıştayı ‘Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 16.10.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.10.2014
Basım Tarihi :17.10.2014

Bildiri Adı : Aktif ve akıllı paketleme sistemleri ve et ürünlerinde kullanımı

Etkinlik Adı : 3. Et Ürünleri Çalıştayı ‘Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 16.10.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.10.2014
Basım Tarihi :17.10.2014

Bildiri Adı : Probiyotik et ürünleri

Etkinlik Adı : 3. Et Ürünleri Çalıştayı ‘Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 16.10.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.10.2014
Basım Tarihi :17.10.2014

Bildiri Adı : Kanatlı eti pane ve kaplamalarında farklı un tiplerinin ve farklı un kombinasyonlarının etkileri

Etkinlik Adı : II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.12.2012
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.12.2012
Basım Tarihi :06.12.2012

Bildiri Adı : Kanatlı etlerinin pane ve sulu hamur kıvamlı kaplamalarında farklı hidrokolloid ve gam uygulamaları

Etkinlik Adı : II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.12.2012
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.12.2012
Basım Tarihi :06.12.2012

Bildiri Adı : Kanatlı eti endüstrisinde paneler ve sulu hamur kıvamlı kaplamalar üzerine yapılan yeni araştırmalar ve gelişmeler

Etkinlik Adı : II. Et Ürünleri Çalıştayı ‘İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri’
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.12.2012
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.12.2012
Basım Tarihi :06.12.2012

Bildiri Adı : Et orijinalitesinin belirlenmesinde son yıllarda yapılan yeni çalışmalar ve kullanılan yöntemler

Etkinlik Adı : Türkiye 11. Gıda Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.10.2012
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.10.2012
Basım Tarihi :10.10.2012

Bildiri Adı : Evaluation of Grape Seed Flour in Frankfurter Production

Etkinlik Adı : 1st International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN, VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.11.2010
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.11.2010
Basım Tarihi :03.11.2010

Bildiri Adı : The Effects of Grape Seed Extract on Quality Properties of Beef Frankfurters

Etkinlik Adı : 1st International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.11.2010
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.11.2010
Basım Tarihi :03.11.2010

Bildiri Adı : Supercritical Carbon Dioxide Extraction of Proanthocyanidins from Grape Seeds

Etkinlik Adı : 1st International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : EYİLER YILMAZ ESEN,ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.11.2010
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.11.2010
Basım Tarihi :03.11.2010

Bildiri Adı : The Substitution of Animal Fat with Grape Seed Oil in Frankfurter Manufacture

Etkinlik Adı : 1st International Congress on Food Technology
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.11.2010
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.11.2010
Basım Tarihi :03.11.2010

Bildiri Adı : Influence of Interesterified Vegetable Oil and Oil Blends on Some Quality Characteristics Colour Texture Lipid Oxidation and Overall Acceptability of Frankfurters

Etkinlik Adı : International Scientific Conference on Nutraceuticals and Functional Foods
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN, VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.06.2009
Etkinlik Bitiş Tarihi :11.06.2009
Basım Tarihi :09.06.2009

Bildiri Adı : Kırmızı Üzüm Çekirdeği Unu ve Yağının Sosislerin Kalite Kriterleri Üzerine Etkisi

Etkinlik Adı : Türkiye 10. Gıda Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.05.2008
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.05.2008
Basım Tarihi :21.05.2008

Bildiri Adı : Kırmızı üzüm çekirdeği unu ve yağının depolama süresi boyunca sosislerin oksidatif stabilite renk ve tekstür özellikleri üzerine etkisi

Etkinlik Adı : Türkiye 10. Gıda Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN, VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.05.2008
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.05.2008
Basım Tarihi :21.05.2008

Bildiri Adı : The Effects of Brewer s Spent Grain on Some Quality Characteristics of Frankfurters

Etkinlik Adı : ICC International Conference
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL,GÖKBULUT İNCİLAY,ÖZBOY ÖZBAŞ ÖZEN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.04.2008
Etkinlik Bitiş Tarihi :26.04.2008
Basım Tarihi :24.04.2008

Bildiri Adı : The Replacement of Animal Fats by Interesterified Oil Blends in Frankfurter Manufacture

Etkinlik Adı : 2nd International Congress on Functional Foods and Nutraceuticals
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.05.2006
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.05.2006
Basım Tarihi :04.05.2006

Bildiri Adı : The Effects of Interesterification in Vegetable Oils and Oil Blends

Etkinlik Adı : 2nd International Congress on Functional Foods and Nutraceuticals
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.05.2006
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.05.2006
Basım Tarihi :04.05.2006

Bildiri Adı : Digestive characteristics of poultry meat tenderized by acidic and enzymatic marination

Etkinlik Adı : 7th International ISEKI-Food Conference
Bildiri Türü :
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BAŞTÜRK BERK BİLGE,ÖZVURAL EMİN BURÇİN,ÖZTOP HALİL MECİT
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.07.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.07.2023
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Enkapsüle Edilmiş Yeşil Çay Ekstraktının Farklı Yöntemler Kullanılarak Hamburger Köftelerine Uygulanması ve Ürünlerin Oksidatif Özelliklerinin Karşılaştırılması

Etkinlik Adı : Türkiye 12. Gıda Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,HUANG QINGRONG
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.10.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.10.2016
Basım Tarihi :

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 4

Kitap Adı : FOOD Science, Technology and Engineering

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ÖZVURAL EMİN BURÇİN, VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Et Teknolojisi>Gıda Kimyası
Yayın Evi : Nobel
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-625-417-891-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Gıdalarda Renk

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ÖZVURAL EMİN BURÇİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Et Teknolojisi>Gıda Kimyası>Gıda Bilimi
Yayın Evi : Akademisyen Kitabevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7401-03-6
Basım Türü :Basılı
YIL :2021

Kitap Adı : Handbook of Fermented Meat and Poultry

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ÖZVURAL EMİN BURÇİN,VURAL HALİL
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : Wiley Blackwell
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-1-118-52269-1
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2015

Kitap Adı : Handbook of Fermented Meat and Poultry

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : VURAL HALİL,ÖZVURAL EMİN BURÇİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : Blackwell Publishing
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :9780813814773
Basım Türü :Basılı
YIL :2008

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 9

Proje Adı: PROXIMED-Exploration and Implementation of Products with Alternative Proteins in the Mediterranean Region

Başlama Tarihi : 01.04.2023
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : H2020
Güncelleme Tarihi : 2024-08-26 15:01:38

Proje Adı: Akış Destekli Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRG) ve NMR Relaksometrenin Gıdalarda In Vitro Sindirim İzleme Aracı Olarak Kullanılması

Başlama Tarihi : 01.06.2021
Bitiş Tarihi : 01.03.2024
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : COST
Güncelleme Tarihi : 2024-08-26 14:57:46

Proje Adı: Nohut (Cicer arietinum L.) Suyundan Toz Emülgatör Eldesinde Farklı Teknolojilerin Denenmesi ve Tozların Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi

Başlama Tarihi : 01.04.2021
Bitiş Tarihi : 01.01.2023
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : -Tübitak 1005
Güncelleme Tarihi : 2024-01-02 12:42:38

Proje Adı: Enzimatik Ve Asidik Marinasyon İle Gevrekleştirilen Kırmızı Ve Beyaz Etlerin İn-Vitro Sindirim Davranışlarının İncelenmesi

Başlama Tarihi : 15.02.2019
Bitiş Tarihi : 21.06.2021
Proje Konusu : Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeler (BAP) Birimi Bireysel Araştırma Projesi
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-09-07 19:37:33

Proje Adı: Portakal ve Hindistan Cevizi Yağları İçeren Nanoemülsiyonların Fıstık Ezmesi Üretiminde Kullanımı ve Depolama Süresince Ürünün Oksidatif Özellikleri Üzerine Etkilerinin Araştırılması

Başlama Tarihi : 01.10.2018
Bitiş Tarihi : 01.06.2019
Proje Konusu : Sodyum kazeinat çözeltisi, portakal ve hindistan cevizi yağlarının karıştırılması ve karışıma ultrasonikasyon işlemi uygulanmasıyla hazırlanan emülsiyonların fıstık ezmelerine katılması ve ürünlerin raf ömrü boyunca kalite özelliklerinin incelenmesi
Proje Konum : Danışman
Proje Türü : Diğer (Ulusal)
Güncelleme Tarihi : 2020-06-27 20:40:48

Proje Adı: Farklı Antioksidan Maddeler İçeren Sodyum Aljinat Bazlı Yenilebilir Filmlerin Buzdolabı ve Derin Dondurucuda Depolanan Nuggetların Kalite Özellikleri ve Raf Ömürleri Üzerine Etkisi

Başlama Tarihi : 21.03.2017
Bitiş Tarihi : 13.09.2018
Proje Konusu : Çankırı Karatekin Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeler (BAP) Birimi Bireysel Araştırma Projesi
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-09-07 19:43:44

Proje Adı: Hamburger köftelerine doğrudan ilave, yenilebilir kaplama ve nanoenkapsülasyon yöntemleri uygulanarak eklenen çeşitli antioksidanların ürünlerin fiziksel, kimyasal, oksidatif ve mikrobiyolojik özeliklerine etkileri ve uygulanan yöntemlerin karşılaştırılması

Başlama Tarihi : 01.09.2013
Bitiş Tarihi : 31.05.2014
Proje Konusu :
Proje Konum : Bursiyer
Proje Türü : Diğer (Ulusal)
Güncelleme Tarihi : 2020-06-29 18:15:24

Proje Adı: Kırmızı şarap endüstrisi atığı üzüm çekirdeklerinden elde edilen un yağ ve ekstraktın sosis üretiminde değerlendirilmesi

Başlama Tarihi : 27.09.2007
Bitiş Tarihi : 27.03.2009
Proje Konusu : Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Birimi Destek Projesi
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2016-03-28 17:51:11

Proje Adı: Süperkritik CO2 ile ekstrakte edilen üzüm çekirdeği ekstraktı ve yağının tanımlanması ve sosis üretiminde kullanımının araştırılması

Başlama Tarihi : 20.09.2007
Bitiş Tarihi : 20.09.2009
Proje Konusu : Hacettepe Üniversitesi Bilimsel Araştırmalar Birimi Kapsamlı Proje
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2016-03-28 17:48:43
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı

Bilim Alanı : Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Anahtar Kelimeler :
Et Teknolojisi
Gıda Kimyası


Güncelleme Tarihi : 2024-11-14 14:52:32

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!