YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi :
22.12.2024 11:49:12
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi :
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi :
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi :
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi :
Kişisel Bilgiler
ÖĞR. GÖR. (UYG. BİL.) BİLGE TAŞKIN
- E-posta: bilgetaskin@karatekin.edu.tr
- Bağlı Birimi : Teknoloji Transfer Ofisi
- İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 7711
- Web Adresi: https://websitem.karatekin.edu.tr/bilgetaskin
- Adres:
YÖKSİS Veri Girişi İçin Tıklayınız.
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2012 - 2019
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/
Tez Adı: Maş fasulyesi unu kullanımının glutensiz hazır tarhana çorbası üretimine uygunluğunun araştırılması
Yüksek Lisans
2009 - 2011
CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Bazı fermente süt ürünlerinin antioksidan özelliklerinin araştırılması
Lisans
2000 - 2004
EGE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2024 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- REKTÖRLÜK /
YÖNETİMSEL GÖREVLER
Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Verilen ders bilgisi bulunamadı.
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : Functional, chemical, and sensorial properties of gluten-free fermented instant soup powders developed by use of mung bean and drum drying process
Yazar Bilgisi : TAŞKIN BİLGE,SAVLAK NAZLI
Dergi Adı : FOOD BIOSCIENCE
Cilt : 47
ISSN : 2212-4292
Yayın Tarihi : 2022
Dergi Adı : FOOD BIOSCIENCE
Cilt : 47
ISSN : 2212-4292
Yayın Tarihi : 2022
Proje&Patent&Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı
Bilim Alanı : Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Anahtar Kelimeler :
Güncelleme Tarihi : 2024-09-30 21:02:36
Anahtar Kelimeler :
Güncelleme Tarihi : 2024-09-30 21:02:36