Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 31.03.2025 11:35:40
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 15.03.2025 20:19:53
Kişisel Bilgiler

DOÇ. DR AYHAN DAĞDEVİREN
- E-posta: ayhandagdeviren@karatekin.edu.tr
- Bağlı Birimi : Turizm Rehberliği
- İş Tel (Dahili): +90 (376) 218 95 00 / 5632
- Web Adresi: https://websitem.karatekin.edu.tr/ayhandagdeviren
- Adres: Ilgaz Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu

Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2009 - 2015
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ EĞİTİMİ (DR)/
Tez Adı: Yerel halkın turizmin sosyo-kültürel etkilerini algılamalarının yaşam tarzı boyutuyla incelenmesi
Yüksek Lisans
2004 - 2007
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Lisans düzeyinde turizm eğitimi veren kurumların ders programlarının fonksiyonel açıdan değerlendirilmesi
Lisans
1997 - 2001
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU PR./
Tez Adı: ---
Lisans
2016 - 2020
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ/SOSYOLOJİ PR. (AÇIKÖĞRETİM)/
Tez Adı: ---
Önlisans
2024 -
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR. (AÇIKÖĞRETİM)/
Tez Adı: ---
Önlisans
2020 - 2022
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/HUKUK BÖLÜMÜ/ADALET PR. (AÇIKÖĞRETİM)/
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- DOÇENT
- 2022 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- ILGAZ TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU / TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
- 2016 - 2022
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- ILGAZ TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU / TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
- 2016 - 2017
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
- 2016 - 2016
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
- 2018 -
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
- Bölüm Başkanı
- 2017 - 2019
- ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Uzmanlık Alan Dersi,2024-2025,Yüksek Lisans (Türkçe)
Turizm İşletmelerinde Stratejik Yönetim,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servis Teknikleri,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Kat Hizmetleri,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Hukuk Başlangıcı,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Dünya Mutfakları,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alan Dersi,2024-2025,Yüksek Lisans (Türkçe)
Sağlık Turizmi,2024-2025,Yüksek Lisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Turizm Hukuku,2024-2025,Lisans (Türkçe)
Lisansüstü Danışmanlık,2024-2025,Yüksek Lisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servis Teknikleri,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Alternatif Turizm I,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alan Dersi,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
Flora ve Fauna,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Genel İşletme,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Sağlık Turizmi,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
Lisansüstü Danışmanlık,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
Alternatif Turizm Hareketleri,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Hukuk Başlangıcı,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Alternatif Turizm II,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Dünya Coğrafyası ve Turizm Destinasyonları,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Turizm Hukuku,2023-2024,Lisans (Türkçe)
Genel İşletme,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Hukuk Başlangıcı,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Sağlık Turizmi,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)
Türkiye Fiziki ve Beşeri Coğrafyası,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Turizm Hukuku,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alan Dersi,2022-2023,Yüksek Lisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Alternatif Turizm Hareketleri,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Alternatif Turizm I,2022-2023,Lisans (Türkçe)
Alternatif Turizm Hareketleri,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Türkiye Fiziki ve Beşeri Coğrafyası,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Flora ve Fauna,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Turizm Hukuku,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servis Teknikleri,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Genel İşletme,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Hukuk Başlangıcı,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Dünya Coğrafyası ve Turizm Destinasyonları,2021-2022,Lisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Turizm Hukuku,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Alternatif Turizm II,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servis Teknikleri,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Flora ve Fauna,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Hukuk Başlangıcı,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Genel İşletme,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Türkiye Fiziki ve Beşeri Coğrafyası,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Alternatif Turizm I,2020-2021,Lisans (Türkçe)
Alternatif Turizm I,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Turizm Hukuku,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servis Teknikleri,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Hukuk Başlangıcı,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Genel İşletme,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Alternatif Turizm II,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Turizm Hukuku,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Uygulaması,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Kat Hizmetleri,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Hukuk Başlangıcı,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Turizm İşletmeciliği,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Yiyecek İçecek Servis Teknikleri,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Genel İşletme,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Türkiye Turizm Coğrafyası,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Turizm Pazarlaması,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Hukuk Başlangıcı,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Turizme Giriş,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Mutfak Hizmetleri Uygulaması,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Turizm Hukuku,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Yiyecek-İçecek Servis Teknikleri,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Hukuk Başlangıcı,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Turizme Giriş,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Turizm İşletmeciliği,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : İstanbul’da Faaliyet Gösteren Dört ve Beş Yıldızlı Otellerin Mutfak Çalışanlarının Hijyen Algıları
Dergi Adı : Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
Cilt : 25
ISSN : 1303-0027
Yayın Tarihi : 2024
Makale Adı : Etik İklim, İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti Arasındaki İlişki: Otel Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 10
ISSN : 2147 – 8775
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Ordu Mutfak Kültürünün Yerel Halk Tarafından Tanınma Durumu
Dergi Adı : Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel
Cilt : 5
ISSN : 2619-9548
Yayın Tarihi : 2022
Makale Adı : Algılanan Hizmet Kalitesi, Memnuniyet ve Davranışsal Niyetler Arasındaki İlişki: Kaman-Kalehöyük Arkeoloji Müzesi Örneği
Dergi Adı : İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
Cilt : 10
ISSN : 2147-1185
Yayın Tarihi : 2021
Makale Adı : Otel Çalışanlarında Örgütsel Bağlılık ve Etik Liderlik: Ordu İl Merkezinde Bir Araştırma
Dergi Adı : Turkish Studies
Cilt : 15
ISSN : 1308-2140
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Bayramören İlçesinde Yamaç Paraşütü Turizmi
Dergi Adı : Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
Cilt : 4
ISSN : 25870890
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Ilgaz Mutfak Kültürü
Dergi Adı : Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
Cilt : 4
ISSN : 25870890
Yayın Tarihi : 2020
Makale Adı : Çankırı Gastronomi Turizmine İlişkin Yerel Paydaşların Görüşleri
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 7
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : Abdallar, Müzik ve Turizm
Dergi Adı : Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
Cilt : 12
ISSN : 1307-9581
Yayın Tarihi : 2019
Makale Adı : Çavundur Termal Konaklama Tesislerinde Hizmet Kalitesi
Dergi Adı : International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR)
Cilt : 5
ISSN : 2459-1149
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı Günübirlik Rekreasyon Alanlarına Yönelik Ziyaretçi Tercihleri
Dergi Adı : International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR)
Cilt : 5
ISSN : 2459-1149
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Çavundur Termal Konaklama Tesislerinde Algılanan Hizmet Kalitesi, Müşteri Memnuniyeti ve Davranışsal Niyetler
Dergi Adı : International Journal of Social Humanities Sciences Research (JSHSR)
Cilt : 5
ISSN : 2459-1149
Yayın Tarihi : 2018
Makale Adı : Ilgaz İlçesinin Turizm Potansiyeli
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 5
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : The Examining of Relationship between Local People’s Lifestyles and Perceptions towards Socio-Cultural Impacts of Tourism in Antalya
Dergi Adı : Journal of Tourism, Hospitality and Sports
Cilt : 28
ISSN : 2312-5187---2312-5179
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Otel Çalışanlarının İş Tatmini ve Örgütsel Bağlılık Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Dergi Adı : Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Cilt : 1
ISSN : 2602-3008
Yayın Tarihi : 2017
Makale Adı : Determining the Knowledge of Food Safety and Purchasing Behavior of the Consumers Living in Turkey and Kazakhstan
Dergi Adı : African Journal of Microbiology Research
Cilt : 5
ISSN : 1996-0808
Yayın Tarihi : 2011
Makale Adı : Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Kurumların Ders Programlarının Fonksiyonel Açıdan İncelenmesi
Dergi Adı : Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Cilt : 10
ISSN : 1301-5265
Yayın Tarihi : 2007
Makale Adı : İSTANBUL’DA FAALİYET GÖSTEREN DÖRT VE BEŞ YILDIZLI OTELLERİN MUTFAK ÇALIŞANLARININ HİJYEN ALGILARI
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Çankırı Konaklarının Turizme Kazandırılması: Ferit Akalın Radyo ve İletişim Evi Örneği
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Etik İklim, İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti Arasındaki İlişki: Otel Çalışanları Üzerinde Bir Araştırma (The Relationship Between Ethical Climate, Job Satisfaction and …
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Ordu Mutfak Kültürünün Yerel Halk Tarafından Tanınma Durumu
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 5
Makale Adı : Algılanan Hizmet Kalitesi, Memnuniyet ve Davranışsal Niyetler Arasındaki İlişki: Kaman-Kalehöyük Arkeoloji Müzesi Örneği
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Bayramören İlçesinde Yamaç Paraşütü Turizmi
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 10
Makale Adı : Yeniçağa’daki Mutfak Şeflerinin Mesleki Değerlendirmeleri
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Otel Çalışanlarında Örgütsel Bağlılık ve Etik Liderlik: Ordu İl Merkezinde Bir Araştırma
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Ilgaz Mutfak Kültürü
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 3*
Makale Adı : Turizm ve Türk-Japon Dostluğu
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Covid-19 Pandemisinin Turizm Sektörüne Etkileri
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Örgütsel Adaletin İş Doyumu ve İş Performansı Üzerindeki Etkisi
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Çankırı Gastronomi Turizmine İlişkin Yerel Paydaşların Görüşleri
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 5*
Makale Adı : Çankırı Yâran Kültürü ve Milli Kültür Rekreasyon Etkinliği Olarak Yâran Eğlenceleri
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Abdallar, Müzik ve Turizm
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Çavundur Termal Konaklama Tesislerinde Algılanan Hizmet Kalitesi, Müşteri Memnuniyeti ve Davranışsal Niyetler
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 10*
Makale Adı : Local People’s Perceptions Regarding Socio-Cultural Impacts Of Tourism
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı Günübirlik Rekreasyon Alanlarına Yönelik Ziyaretçi Tercihleri
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Çavundur Termal Konaklama Tesislerinde Hizmet Kalitesi
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : The Examining of Relationship between Local People’s Lifestyles and Perceptions towards Socio-cultural Impacts of tourism in Antalya
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Ilgaz İlçesinin Turizm Potansiyeli
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 15
Makale Adı : Otel Çalışanlarının İş Tatmini ve Örgütsel Bağlılık Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 11
Makale Adı : A Research on the Job Satisfaction and Organizational Commitment Levels of Hotel Employees
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Ilgaz İlçesinin Turizm Potansiyeli (Tourism Potential of Ilgaz District)
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Determining the Knowledge of Food Safety and Purchasing Behavior of the Consumers Living in Turkey and Kazakhstan
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 12
Makale Adı : Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Kurumların Ders Programlarının Fonksiyonel Açıdan İncelenmesi
Yayın Tarihi : 2007
Atıf Sayısı : 42
Makale Adı : Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Kurumların Ders Programlarının Fonksiyonel Açıdan Değerlendirilmesi
Yayın Tarihi : 2007
Atıf Sayısı : 57
Yıl - Makale Sayısı Grafiği
Toplam Makale Sayısı (WOS) : 32
Makale Adı : Non-invasive and real-time monitoring of polyhydroxyalkanoates production using two-dimensional fluorescence spectroscopy
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT
Makale Adı : Polyhydroxyalkanoates production from a waste-derived feedstock driven by the reactor operating conditions: The role of biomass microbiome and its reactivation capacity
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 5
Yayın Yeri : JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION
Makale Adı : A novel sustainable PHA downstream method
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 14
Yayın Yeri : GREEN CHEMISTRY
Makale Adı : Acidogenic Fermentation of Brewers' Spent Grain Monitored through Two-Dimensional Fluorescence Spectroscopy
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 5
Yayın Yeri : ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING
Makale Adı : Valorization of Brewery Waste through Polyhydroxyalkanoates Production Supported by a Metabolic Specialized Microbiome
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 13
Yayın Yeri : LIFE-BASEL
Makale Adı : Valorization of wastewater from food industry: moving to a circular bioeconomy
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 17
Yayın Yeri : REVIEWS IN ENVIRONMENTAL SCIENCE AND BIO-TECHNOLOGY
Makale Adı : Valorization of wastewater from food industry: moving to a circular bioeconomy (Dec, 10.1007/s11157-021-09600-1, 2021)
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : REVIEWS IN ENVIRONMENTAL SCIENCE AND BIO-TECHNOLOGY
Makale Adı : Simultaneous nitrification and phosphate removal by bioaugmented aerobic granules treating a fluoroorganic compound
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : WATER SCIENCE AND TECHNOLOGY
Makale Adı : A Two-Stage Process for Conversion of Brewer's Spent Grain into Volatile Fatty Acids through Acidogenic Fermentation
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 17
Yayın Yeri : APPLIED SCIENCES-BASEL
Makale Adı : Wastewater Valorization: Practice around the World at Pilot- and Full-Scale
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 12
Yayın Yeri : INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH
Makale Adı : Valorization of raw brewers' spent grain through the production of volatile fatty acids
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 40
Yayın Yeri : NEW BIOTECHNOLOGY
Makale Adı : Functional redundancy ensures performance robustness in 3-stage PHA-producing mixed cultures under variable feed operation
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 29
Yayın Yeri : NEW BIOTECHNOLOGY
Makale Adı : Aerobic Granular Sludge: Treatment of Wastewaters Containing Toxic Compounds
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 8
Yayın Yeri : -
Makale Adı : Dynamic change of pH in acidogenic fermentation of cheese whey towards polyhydroxyalkanoates production: Impact on performance and microbial population
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 37
Yayın Yeri : NEW BIOTECHNOLOGY
Makale Adı : Effects of fermentation residues on the melt processability and thermomechanical degradation of PHBV produced from cheese whey using mixed microbial cultures
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 18
Yayın Yeri : POLYMER DEGRADATION AND STABILITY
Makale Adı : Treatment and valorization of celullosic fraction of brewery waste
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : NEW BIOTECHNOLOGY
Makale Adı : Response of a three-stage process for PHA production by mixed microbial cultures to feedstock shift: impact on polymer composition
Atıf Sayısı : 111
Yayın Yeri : NEW BIOTECHNOLOGY
Makale Adı : Bacterial community dynamics in a rotating biological contactor treating 2-fluorophenol-containing wastewater
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 9
Yayın Yeri : JOURNAL OF INDUSTRIAL MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY
Makale Adı : Bioaugmentation for treating transient 4-fluorocinnamic acid shock loads in a rotating biological contactor
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 15
Yayın Yeri : BIORESOURCE TECHNOLOGY
Makale Adı : Performance of an aerobic granular sequencing batch reactor fed with wastewaters contaminated with Zn2+
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 11
Yayın Yeri : JOURNAL OF ENVIRONMENTAL MANAGEMENT
Makale Adı : Isolation and characterization of a Rhodococcus strain able to degrade 2-fluorophenol
Yayın Tarihi : 2012
Atıf Sayısı : 28
Yayın Yeri : APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
Makale Adı : Bioaugmentation of a rotating biological contactor for degradation of 2-fluorophenol
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 25
Yayın Yeri : BIORESOURCE TECHNOLOGY
Makale Adı : Development of flow injection potentiometric methods for the off-line and on-line determination of fluoride to monitor the biodegradation of a monofluorophenol in two bioreactors
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 9
Yayın Yeri : TALANTA
Makale Adı : 2-Fluorophenol degradation by aerobic granular sludge in a sequencing batch reactor
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 61
Yayın Yeri : WATER RESEARCH
Makale Adı : Bacterial community dynamics in horizontal flow constructed wetlands with different plants for high salinity industrial wastewater polishing
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 85
Yayın Yeri : WATER RESEARCH
Makale Adı : Substrate effect on bacterial communities from constructed wetlands planted with Typha latifolia treating industrial wastewater
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 68
Yayın Yeri : ECOLOGICAL ENGINEERING
Makale Adı : Labrys potucalensis, a bacterial strain with the capacity to degrade fluorobenzene
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : NEW BIOTECHNOLOGY
Makale Adı : Biological treatment of a contaminated gaseous emission from a leather industry in a suspended-growth bioreactor
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 11
Yayın Yeri : CHEMOSPHERE
Makale Adı : Changes in the bacterial community structure in two-stage constructed wetlands with different plants for industrial wastewater treatment
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 103
Yayın Yeri : BIORESOURCE TECHNOLOGY
Makale Adı : Labrys portucalensis sp nov., a fluorobenzene-degrading bacterium isolated from an industrially contaminated sediment in northern Portugal
Yayın Tarihi : 2008
Atıf Sayısı : 22
Yayın Yeri : INTERNATIONAL JOURNAL OF SYSTEMATIC AND EVOLUTIONARY MICROBIOLOGY
Makale Adı : Adsorption of fluorobenzene onto granular activated carbon:: Isotherm and bioavailability studies
Yayın Tarihi : 2007
Atıf Sayısı : 34
Yayın Yeri : BIORESOURCE TECHNOLOGY
Makale Adı : Aerobic biological treatment of waste-waters containing dichloromethane
Yayın Tarihi : 2007
Atıf Sayısı : 8
Yayın Yeri : JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
Bildiri Adı : Kırşehir Ahilik Müzesi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.10.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :28.10.2024
Basım Tarihi :21.11.2024
Bildiri Adı : Fransız Mutfak Kültürü
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.10.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :28.10.2024
Basım Tarihi :21.11.2024
Bildiri Adı : Seyfe Gölü'nde Kuş Gözlemciliği Turizmi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.09.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.09.2024
Basım Tarihi :21.10.2024
Bildiri Adı : Dubai Turizmi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.09.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.09.2024
Basım Tarihi :21.10.2024
Bildiri Adı : Karikatürler Üzerinden Turizm ve Çevre Arasındaki Olumsuz İlişki
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN,AKBAŞ YUSUF ZİYA,SÜRÜCÜ ÇAĞRI,KARA MİKAİL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.09.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :21.09.2024
Basım Tarihi :15.10.2024
Bildiri Adı : Coğrafi İşaret ve Gastronomi Turizmi: Mardin İli Örneği
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN,ÖZER ÖZNUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.06.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :02.06.2024
Basım Tarihi :29.06.2024
Bildiri Adı : Müzeler Şehri: Bursa
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN,AKBAŞ YUSUF ZİYA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.04.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :16.04.2024
Basım Tarihi :17.05.2024
Bildiri Adı : Türkiye'nin Kültür Rotaları
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AKBAŞ YUSUF ZİYA,DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.04.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :16.04.2024
Basım Tarihi :17.05.2024
Bildiri Adı : Çankırı Konaklarının Turizme Kazandırılması: Ferit Akalın Radyo ve İletişim Evi Örneği
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 16.06.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :18.06.2022
Basım Tarihi :15.09.2022
Bildiri Adı : Algılanan Stres Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencileri Üzerinde Bir Araştırma
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.11.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.11.2020
Basım Tarihi :20.04.2021
Bildiri Adı : Turizm Rehberliği Bölümü Öğrencilerinin Stresle Başa Çıkma Tarzlarının Çeşitli Değişkenlere Göre İncelenmesi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN, KARA MİKAİL, ÖZDEMİR HÜSEYİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Planlaması
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.11.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.11.2020
Basım Tarihi :20.04.2021
Bildiri Adı : Yabancı Uyruklu Üniversite Öğrencilerinin Kent Kişiliği ve Kent İmajı Algılamaları
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KARA MİKAİL,DAĞDEVİREN AYHAN,ÖZDEMİR HÜSEYİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 01.10.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :03.10.2020
Basım Tarihi :23.10.2020
Bildiri Adı : İpek Yolu Üzerinde Bir Osmanlı Kervansarayı: Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 29.09.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :30.09.2020
Basım Tarihi :23.10.2020
Bildiri Adı : Yeniçağa’daki Mutfak Şeflerinin Mesleki Değerlendirmeleri
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.07.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :24.07.2020
Basım Tarihi :31.08.2020
Bildiri Adı : A Study on the Relationship between Job Security, Organizational Commitment and Performance in Hospitality Industry: The Case of Ordu
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KARA MİKAİL,DAĞDEVİREN AYHAN,ÖZDEMİR HÜSEYİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.12.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :05.12.2019
Basım Tarihi :31.12.2019
Bildiri Adı : A Research on Entrepreneurship Tendency of Tourism Undergraduate Students: The Case of Ilgaz School of Tourism and Hotel Management
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KARA MİKAİL,DAĞDEVİREN AYHAN,ÖZDEMİR HÜSEYİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.12.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :05.12.2019
Basım Tarihi :31.12.2019
Bildiri Adı : Konaklama İşletmeleri Yöneticilerinin Sorunları ve Beklentileri: Ilgaz İlçesinde Bir Araştırma
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.06.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.06.2019
Basım Tarihi :19.09.2019
Bildiri Adı : Otel Çalışanlarında Tükenmişlik ve İşten Ayrılma Niyeti
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 07.05.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.05.2019
Basım Tarihi :30.06.2019
Bildiri Adı : Örgütsel Bağlılık, İş Tatmini ve Performans İlişkisi: Güvenlik Personeli Üzerine Bir Araştırma
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR HÜSEYİN,DAĞDEVİREN AYHAN,KARA MİKAİL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.12.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :28.12.2018
Basım Tarihi :29.12.2018
Bildiri Adı : İş Güvencesinin Örgütsel Bağlılık, İş Tatmini ve Performansa Etkisi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR HÜSEYİN,DAĞDEVİREN AYHAN,KARA MİKAİL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.12.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :28.12.2018
Basım Tarihi :29.12.2018
Bildiri Adı : Local People's Perceptions Regarding University's Impacts and Their Expectations from University The Case of Ilgaz School of Tourism and Hotel Management
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 19.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :21.04.2018
Basım Tarihi :19.04.2018
Bildiri Adı : Dini Nitelikli Otel Müşterilerinin Otel İşletmelerine Yönelik Beklentileri ve Beklentilerinin Gerçekleşme Düzeyi Üzerine Bir Araştırma
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR HÜSEYİN,DAĞDEVİREN AYHAN,ÖZDEMİR SAİDA NUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.09.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.09.2017
Basım Tarihi :20.11.2017
Bildiri Adı : Tüketicilerin Genetiği Değiştirilmiş Gıda (GDO) Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÖZDEMİR HÜSEYİN,GÖKER GÖNÜL,DAĞDEVİREN AYHAN,ÖZDEMİR SAİDA NUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.09.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.09.2017
Basım Tarihi :20.11.2017
Bildiri Adı : Termal Konaklama İşletmelerinde Algılanan Hizmet Kalitesi ve Davranışsal Niyet İlişkisi Üzerine Bir Araştırma: Kırşehir İli Örneği
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN,ÖZDEMİR HÜSEYİN,ÖZDEMİR SAİDA NUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.09.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.09.2017
Basım Tarihi :20.11.2017
Bildiri Adı : Yerel Halkın Turizmin Sosyokültürel Etkilerine İlişkin Algıları
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DAĞDEVİREN AYHAN,TAYFUN AHMET
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 28.09.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :01.10.2017
Basım Tarihi :15.09.2017
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 23
Kitap Adı : Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN,AKBAŞ YUSUF ZİYA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Peter Lang
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-3-631-92204-0
Basım Türü :Basılı
YIL :2024
Kitap Adı : (Örnek Olaylarla) Alternatif Turizm
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN,SEYLAN BATUHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-990-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2024
Kitap Adı : Sosyal Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XIII
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Eğitim Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6408-94-4
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023
Kitap Adı : Turizm Sosyolojisi
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Nobel Akademik Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-397-910-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2023
Kitap Adı : Z Kuşağı Perspektifinden İşletme Bilimine Giriş: Örnek Olaylar
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Sosyoloji>İş ve Örgüt Sosyolojisi
Yayın Evi : Nobel Akademik Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-393-252-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2023
Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-565-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Coğrafi – Tarihi ve Kültürel Yönleriyle Atkaracalar
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Planlaması
Yayın Evi : Gazi Kitabevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-8275-91-9
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-555-3
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-554-6
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-558-4
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar ve Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-563-8
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Örgütsel Davranış Üzerine Literatürel Analiz ve Ölçekler
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Organizasyon>Örgütsel Davranış>İş ve Örgüt Sosyolojisi
Yayın Evi : Nobel Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-439-337-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2021
Kitap Adı : Destinasyon Konulu Güncel Araştırmalar- I -
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Rekreasyon Yönetimi>Sürdürülebilir Turizm
Yayın Evi : Çizgi Kitabevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-196-631-1
Basım Türü :Elektronik
YIL :2021
Kitap Adı : Endüstriyel Mutfaklar Kavramlar Uygulamalar
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : Nobel Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-439-422-5
Basım Türü :Basılı
YIL :2021
Kitap Adı : Güncel Turizm Araştırmaları
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : Akademisyen Kitabevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-258-861-1
Basım Türü :Basılı
YIL :2020
Kitap Adı : İnsanî ve Sosyal Bilimlerde Güncel Araştırmalar
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : IVPE
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-9940-46-016-7
Basım Türü :Elektronik
YIL :2020
Kitap Adı : Sosyal ve İnsani Bilimler Teori, Güncel Araştırmalar ve Yeni Eğilimler
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : IVPE
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-9940-46-044-0
Basım Türü :Elektronik
YIL :2020
Kitap Adı : Farklı Boyutları ile Sağlık Turizmi
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-262-0
Basım Türü :Basılı
YIL :2020
Kitap Adı : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Araştırma ve Değerlendirmeler
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : Gece Kitaplığı
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-9867-67-2
Basım Türü :Elektronik
YIL :2019
Kitap Adı : Current Debates on Social Sciences 2 Human Studies Law, Political Sciences and Economy
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : Bilgin Kültür Sanat Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-9636-75-9
Basım Türü :Elektronik
YIL :2019
Kitap Adı : Spor ve Rekreasyon Araştırmaları Kitabı
Yazar Adı : GÖKER GÖNÜL,DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Rekreasyon Yönetimi
Yayın Evi : Çizgi Kitabevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-196-398-3
Basım Türü :Elektronik
YIL :2019
Kitap Adı : Business & Management Practices
Yazar Adı : KARA MİKAİL,DAĞDEVİREN AYHAN,ÖZDEMİR HÜSEYİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : IJOPEC Publication
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-1-912503-87-2
Basım Türü :Elektronik
YIL :2019
Kitap Adı : Current Debates in Tourism & Development Studies
Yazar Adı : DAĞDEVİREN AYHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : IJOPEC Publication
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-1-912503-29-2
Basım Türü :Elektronik
YIL :2018
Proje&Patent&Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Kuruluş Adı: Ilgaz Yerel Eylem Grubu Derneği
Başlama Tarihi :2022
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: Çankırı Turizm Derneği
Başlama Tarihi :2019
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : (Örnek Olaylarla) Alternatif Turizm
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Başlama Tarihi :18.03.2023
Bitiş Tarihi :30.11.2024
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Otel İşletmeciliği
Turizm Planlaması
Güncelleme Tarihi : 2021-09-13 00:11:30